dekui uz atsakymus ir kiek tai kainuotu ?
aciu
Lyginom Alpine tuos SPS su Infinity REF6000cs, nera ka lyginti, uzspausti kazkokie tie alpine, negroja palyginus visai. O R sake viduriu neturi tas kas stipriai juos montuoja...jimaz rašė:....magas alpine tarkim devetas normaliam stovyj normalios klases ~600-700lt tada komponentai kaip zinia komponentai gerai gros tik nuo stiprintuvo, komponentai type-r ~550lt koponentai type-s ~450lt (nauji aisq) + jiem uzmaitint stiprintuvas normalesnis devetas ~300lt manau pakaktu + montavimo darbai kad butu kokybiskai sumontuoti komponentai bent jau be 200lt firmoj kuri zino ka daro neissiversi... vo tau ~1600lt. ir priekine akustika jau bisky panasi kuri gali skambet![]()
o kur jau tau ten kalbet apie dvd ar lcd kaip sakei tai uz 2000lt tikrai nieko nesigaus
Subas stipras komponentai ir grotuvas, jei normalus tai gal ir neitilptum i 1000, bet i kokia 1200 manau itilptumCalvin rašė:O kuriam, čia mieste esi? Ką galima nuveikti iki 1000 Lt. norėtusi pakenčiamo stepro, subo, komponentu, pioneriu CD šioki tokiu turiu..Nerijus R. rašė:Ir dar - viskas bus visiskai nauja!!!tikriausiai nieko
Tu gi Klaipedoj, o as siaip ir parasyta po mano info, kad esu Kaune.Calvin rašė:Neatsakei kokiam mieste esi (beje grotuvo man bent pakolkas nereikėtų). Gal gali kokią preliminarią sąmatą- komercinį pasiūlymą sudaryti įrengti paratūrai už 1000-1200 Lt su darbu, bei bent jau pagrindiniais parametrais. Dėkoju
Niekas ant niko nepasispaudzia ir nesimato zinokCalvin rašė:mancioras@yahoo.com - galejai suzinot paspaudes ant niko