ka pasiulysit susidet?!

Audio tuning'as.
Atsakyti
NosTraDamX
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

ka pasiulysit susidet?!

Standartinė NosTraDamX »

padekit klubieciai patarkit - kokias koloneles geriausios butu iki 200 lt i galines apsyfkes?! turint omeny kda magas jvc 4*50 stipriakas jbl 1kw ir gale kiausiniai panasonic 300w... ? ir dar ka i priekines dureles isideti irgi panasiai uz tokia kaina... kas butu optimaliausaias varjantas... ?
opel forever
bad_brains
Veteranas
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

i galines apshifkes nedek nieko. nafik ten ka nors det jei turi kiausus palangej? :) o uz likusus 400 jau galima gan padorius komponentus i prieky isidet. gali pasiziureti is Hertz asortimento. neblogi garsiukai ir kaina zmoniska :)
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Rprznt
Entuziastas
Vietovė: Kaunas/Vilnius

Standartinė Rprznt »

ir kada gi žmonės išaugs išb kiaušinių manijos...
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

kiausiniai=elipses?
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Rprznt
Entuziastas

Standartinė Rprznt »

taip
karambas
Veteranas
Vietovė: Alytus/Kaunas

Standartinė karambas »

Rprznt rašė:taip
Ir kuom jos blogai? Visai normoj.
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

gerai ar blogai cia niekas tau nepaskys
jei tau patinka kaip groja tai ir perki, dedi ir klausai ir nesuki kiausu ;)
nes vieningos nuomones nebus :D
"Eine Legende Lebt Immer..."
Human
Veteranas

Standartinė Human »

i prieki susidejau vidutines klases dx klases boshmanus. pats buvau tikrai pries boshman, bet pardavejas tikrai itikino realiai. sakau sudas. sako sneki apie ekonomines klases. tai paeme ekonomines klases ir vidutines klases. idejo i dezutes ir paleido ant stipro tai apshales buvau kai ishvaizda identiski gargalai diena nuo nakties skiresi pagal grojima. kainos skirtumas 56 ir 95lt. 13cm piscialkos. tai va o paaiskino taip vidutines klases daro patys shtatai, o ekonomines tw arba china. prasta kokybe ir medziagos. del to nera net ka lyginti. o siaip sake boshman yra geru gargalu bet mes tiesiog ju neipirktume aukstos klases. lyginom su jbl vidut klases tai. . . boshmanai tikrai n kartu geriau grojo. likau patenkintas nusipirkes ir isidejes.

cia toks idomus potyris kai protingas zmogus pakeicia nuomone apie tam tikros firmos gaminius. Jei kam idomu bus galesit paklausyti kauno 3d meetukuose.
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
NosTraDamX
Entuziastas

Standartinė NosTraDamX »

o kox modelis tawo tu boshmanu?

gal dar kas ka pasiulys is savo potyriu... o jei pirkti hertz tai koki modeliuka optimaliau ?
opel forever
Rprznt
Entuziastas

Standartinė Rprznt »

nu whareva... mantik įdomu kodėl SQ klasėje niekas nelaimi su boshman produkcija? :D:D:D del hertz tai man asmeniškai ir pigioji serija normalei skamba (Dieci) jei kazka daugiau tai ziurek y rimtesne klasę.
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

pas mane stock'as pakeistas i komponentu rinkini kol kas tik priekyje
sudeta hertz (taip lygu rasosi :D) 165mm ir piscialkos
komplekto modelis dsk 165 kaina nauju 255lt
kaip groja man patinka :) labai gerai atkuriami auksti (kad melomanai nepis.. proto, gerai atkuria kaip uz tokia kaina!)
tai tiek :D
Rprznt
Entuziastas

Standartinė Rprznt »

kaip ir minejau tai pigiausia klasė pasižyminti čaižiais aukštais dažniais.
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

nera caizus, + gi reguliuojama
o be aukstu nx tokia aparatura? geriau jau rimta suba pagal tawe taip iseitu?

man turi buti viskas auksti vidutiniai ir zemi!
Rprznt
Entuziastas

Standartinė Rprznt »

man caižus. nesakau kad nepatinka čaižūs, bet jei tokie yra. (turiu y vectra susidėjęs) brangesniu garsiukų aukštadažnis yra švelnesnis. pvz alpine spx serijos.

Šeip kiek teko susidurti, tai daugmaž visa hertz produkcija man rodos neskaitant space serijos turi čaižokus aukštadažnius. ir neveluojančius tačiau kietus bosus. (lengvas difuzorius)

pagal mane aparatūra turi buti teisnga. geri komponentai su gerais krosais + nelabai galingas tačiau tikslus bosiukas + padorus 4 kanalus stiprintuvas.

tarkim alpine spr-17 + arizona eagle am-470 + hertz es-250
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

nu va uzskaitau tawo paskutini posta
ir galima kabint spyna, tikrai gerai pasiulei kas nores pasinaudos patarimu.
Lauris
Klubo ex-Narys
Vietovė: Basildon (UK)
Kontaktinė informacija:

Standartinė Lauris »

prie to pacio, gal turit kokia skaiciuokle ar linka, kad butu galima paskaiciuoti pagal subo galinguma kiek ltr backa daryti, pagal stipriaka kokio skersmens(kvardaru) maitinimo laida jungti ir t.t.
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
NosTraDamX
Entuziastas

Standartinė NosTraDamX »

Rprznt rašė: tarkim alpine spr-17 + arizona eagle am-470 + hertz es-250

joa.varjantas visai nieko:) dekui klubieciai uz patarimus ;) meginsiu pasinaudoti
opel forever
Human
Veteranas

Standartinė Human »

Rprznt rašė:nu whareva... mantik įdomu kodėl SQ klasėje niekas nelaimi su boshman produkcija? :D:D:D del hertz tai man asmeniškai ir pigioji serija normalei skamba (Dieci) jei kazka daugiau tai ziurek y rimtesne klasę.
as nesneku apie pilna boshman firmos komplekta masinoje. bet pasakysiu kad ka girdejau calibrose pas klubiecius sudetu kitokiu komponentu tai nepasakyciau kad net geriau yra pas ka o moketi pinigai didesni. del elipsiu nesigincysiu tikrai ne boshmano deciau (bet tikrai nedesiu :D )
Uz tai ka sumokejau tikrai esu patenkintas. juo lab kad buvo ir filtrai i komplekta ideti ir visos reikiamos detales ne tai kaip pvz jbl sony ar cerman vega modeliuose :) puse varztu ar dar kokio velnio nebuna pastoviai.

hifonics firmos produktai paciam labiausiai patinka. dazniausiai mazo diametro ir didelio slegimo buna, labai smagiai groja. pats turejau viena bosa labai buvau patenkintas. ir teko dar komponentu girdeti keleta.
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
Rprznt
Entuziastas

Standartinė Rprznt »

Lauris rašė:prie to pacio, gal turit kokia skaiciuokle ar linka, kad butu galima paskaiciuoti pagal subo galinguma kiek ltr backa daryti, pagal stipriaka kokio skersmens(kvardaru) maitinimo laida jungti ir t.t.
del laidu storio, ten yra 27psl. lentele. http://www.emmanet.lt/Dokumentai/Taisyk ... -04-07.pdf
del skaiciuokles tai kazkur turejau linka. reiktu paiehskot, bet ne pagal vatus yra skaiciuojamas dezes turis, o pagal berods elektro akustinius parametrus.

D
Xmax
Re
Fs
Le
Le
Vas
Mms
Cms
BL
Qts
Qes