P.S. prasau neblevyzgoti
Calibra-club himnas :)
Calibra-club himnas :)
tai va keliems klaipedos team'o nariams kilo tokia ideja kad neblogai butu tureti himna
kadangi mano pusbrolis raso tekstus ir turi galimybe pas Svara is G&G Sindikato studijoje pigiau irasyti gabala (tai butu apie 300-400lt) , norejau paklausti ar kiti miestai sutiktu mestis litus uz himno irasyma?
zodziai ir idainavimas nieko nekainuotu...
aisku tekstas pries irasyma butu pateiktas jusu teismui
P.S. prasau neblevyzgoti
, reikia TIK RIMTU pasisakymu...
P.S. prasau neblevyzgoti
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
They hatin,
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
jei kam idomu isgirsti jo atliekamus kurinius parasykit per skype atsiusiu
o siaip kompakte Ultimatumas 4 2CD berods 12 gabalas
atlikejas NO Name'as
ar sindikatas idainuotu kartu nzn
o siaip sakau jis kuria tikrai neblogus tekstus, vakar jau buvo viena stulpeli parases, tai jei pritarsit siai idejai visa teksta arba pradziai ta pirma stulpeli galesiu parasyti, o jus ivertinsit 
They see me rollin,
They hatin,
They hatin,
Jei nezinai... irasymo kokybe priklauso nuo mikrafo ir programines irangos. Tad ir namu salygomis galima gerai padaryt.festest rašė:as jau paziureciau kajp tu namu salygomsolo traukikarambas rašė:ir kam cia studijos reikia norint irasyt. Ne ka prasciau galima padaryt namu salygomis nes to himno per radija juk neleis
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
paziuresim kokie jus "profai" kai reikes padaryt muzika ir irasyt gabala... na speju kad jusu muzika bus geriausiu atveju su ejay'um kurta...
o apie solinius sugebejimus tai turbut patylekim geriau... 
They see me rollin,
They hatin,
They hatin,
Šiaip jau buvo prašymas neblevyzgot. Kokiu nors kaimietišku akcentu "mano ratai blizga aš gerai vairuoju" - ačiū nereikia. Jei jau daryti - tai daryti RIMTAI ir profesionaliai nes tokių profaniškų pavyzdžių yra (net lietuviškai apie Calibra) bet tai yra klaikuma, net nejuokinga o gėda. Namų sąlygomis gali teigti kad ir filmą gali kurti tik reikia kameros ir pvz Adobe Premiere. Tačiau veikalas bus verta nebent į Youthube įmest.karambas rašė:Jei nezinai... irasymo kokybe priklauso nuo mikrafo ir programines irangos. Tad ir namu salygomis galima gerai padaryt.festest rašė:as jau paziureciau kajp tu namu salygomsolo traukikarambas rašė:ir kam cia studijos reikia norint irasyt. Ne ka prasciau galima padaryt namu salygomis nes to himno per radija juk neleis
Aš manau kad tai turėtų būti lengvo HipHopo gabalas gan greitu beatu. Kas be ko gink Dieve kad tekste nebūtų kvailų štampų ir šablonų ale "ji kokia greita aahhh ahhhh skrieja mano mašina aaahhh yehhh" arba "Calibra - jėga, calibra jėga tralialialia..."
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Calvin rašė:Šiaip jau buvo prašymas neblevyzgot. Kokiu nors kaimietišku akcentu "mano ratai blizga aš gerai vairuoju" - ačiū nereikia. Jei jau daryti - tai daryti RIMTAI ir profesionaliai nes tokių profaniškų pavyzdžių yra (net lietuviškai apie Calibra) bet tai yra klaikuma, net nejuokinga o gėda. Namų sąlygomis gali teigti kad ir filmą gali kurti tik reikia kameros ir pvz Adobe Premiere. Tačiau veikalas bus verta nebent į Youthube įmest.
Aš manau kad tai turėtų būti lengvo HipHopo gabalas gan greitu beatu. Kas be ko gink Dieve kad tekste nebūtų kvailų štampų ir šablonų ale "ji kokia greita aahhh ahhhh skrieja mano mašina aaahhh yehhh" arba "Calibra - jėga, calibra jėga tralialialia..."
[b]Siuo postu nieko izeisti nenorejau del salutinio poveikio kreipkites i gydytojus arba vaistininkus.[/b] Pagaliau DMB
-
euro
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
gal pirmiausia nuspreskit ar tas himnas is viso yra reikalingas? keli dar auto klubai LT turi savo himnus? ar mums tas himnas butinas? kada jis bus grojamas? per Grand Meeta 1 karta? ar del to verta leisti 500lt? himnas yra kaip reprezentacija, o kam mes reprezentuosim savo kluba tuo himnu? na zodziu man cia panasu i Maximos ispardavimu buma "nupigino - perkam". o ar tai is viso mums reikalinga, niekas nepagalvoja.
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
1. tai mes ir sprendziam reikia ar ne.euro rašė:gal pirmiausia nuspreskit ar tas himnas is viso yra reikalingas? keli dar auto klubai LT turi savo himnus? ar mums tas himnas butinas? kada jis bus grojamas? per Grand Meeta 1 karta? ar del to verta leisti 500lt? himnas yra kaip reprezentacija, o kam mes reprezentuosim savo kluba tuo himnu? na zodziu man cia panasu i Maximos ispardavimu buma "nupigino - perkam". o ar tai is viso mums reikalinga, niekas nepagalvoja.
2. "honda mafija Tusujiet" ar kazkkas tokio - neoficialus gabalas yra. Kitas reikalas ar mes turim taip daryti kaip (Jurgelis) kiti klubai daro?
3. Daina savo malonumui - o ne kazkokioms oficialioms progoms kur ishisirikiavę, pasitempę, nusiėmę kepures stovėtume.
4. 500Lt padalinus iš aktyvių narių skaičiaus, visai pakenčiama suma gaunas. KLP manau nesunkiai 150 Lt surinktų jei nuspręstume kad reikia.
5.Su ta maxima išvis į lankas...
6.Lengviausia yra nedaryti nieko. Tada būni ir protingas ir kitus gali šmaikščiai kritikuot.
P.S. gal to gąsdinančio oficialumo grėsmė išnyktų jei žodį himnas tiesiog pakeistume į "klubo gabalas"?
p.s.2. Jei nuspresim kad nereikia, tai nereikia.. Bet idėja nėra bloga.
c20ne 93' - SOLD