Tai va tiem kas neturi arba kas jau sudėvėjo manau laikas registruotis naujam marškinėlių užsakymui. marškinėliai Klp teamui priklauso būt mėlynos spalvos, bent jau anksčiau buvo galimybė užsakinėt ir moterišką fasoną. kaina apie 30lt/vnt. bet tikiuos kad nuo kiekio ir kaina kris. (moteriški tiesa brangiau). Standartiškai būdavo daromi marškinėliai su nedideliu logotipu ant krūtinės ir dideliu Nick užrašu ant nugaros. Gal šiemet gaminam su dideliu klubo logotipu ant nugaros ir nedideliu niku ant krūtinės - širdies pusėj? Būtų ir praktinė nauda - žinotum su kuo bendrauju, nereikėtų apeiti iš "užpakalio" o didelis klubo logo reklamuotų klubą..
Tuo pačiu bandysim gal iš tos pačios kontoros ir vėliavą naują užsisakyti. Gal kas žino kokie standartiniai išmatavimai vėliavos?
Pradedam:
1. Calvin, vyr., dydis L +
2. dosmaster, vyr., dydis S +
3. suNNy, mot., S
4. 666 klp, mot., dydis S
5. esherys, vyr., dydis L +
6. YELLOW, vyr., dydis L +
7. danistattoo, vyr., dydis L +
8. Wisma, vyr., dydis L, 2vnt. +
9. Odeta, mot., dydis M +
10. Arūnas, vyr., dydis L +
11. NosTraDamX, vyr., dydis L
12. MAD_kaker vyr., dydis L
13. Žukas, vyr., XXL
14. Orinta, mot., S
15. GwiDas, vyr., dydis L +
16. Cali 4x4, mot., dydis S +
17. TOMUKAS, vyr., dydis S +
SVARBU!!! nicką parašykit taip kaip jį norit matyt ant marškinėlių!!!
Paskutinį kartą redagavo Calvin 23 Lie 2007, 23:12. Iš viso redaguota 19 kartus.
Žinoma būtų gerai kainelę paderėt, aišku dar prieš tai pabandysim kitose firmose apsiklaust, bet kitavertus ši kontora jau ne kartą marškinėlius mums gamino, dar niekada nepavedė ir kokybė nebloga....
Paskutinį kartą redagavo Calvin 30 Lie 2007, 11:33. Iš viso redaguota 1 kartą.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Zukas rašė:Dar buvo kalba apie kepureles Tai Jyske maciau melynos (ir kitos spalvos) po 3.99, gal reiktu pasidometi kiek siuvinejimas ant kepureles. ten reikia nusiusti logo ir parasyt matmenis, kas turi logo?, gal pabandom pasiaiskinti.
Gavau atsakyma is to siuvinetojo:
Kepureles siuvinejimas 4lt/vnt. (ilgis 13 cm, aukstis proporcingai)
Marskineliu nugara 8lt/vnt (25 x 5.6 cm)
Vienkartinis siuv. programos sudarymas - 40 lt.
Paskutinį kartą redagavo Zukas 06 Bir 2007, 11:21. Iš viso redaguota 1 kartą.
Jeigu yra besidominciu, tai as sukontaktuosiu ir nuvaziuosiu paziuret, ka jis ten siuvineja, kepureles is Jyske aisku nebus auksciausios kokybes, bet GM turetu atlaikyti. Maikes neiseina, nes reikia nika daryti ant kiekvienos, o tai kainuotu 40lt+
Sudėjau pliusus prie tų kas davė pinigus už marškinėlius. Kitus raginu pasiskubinti ir atsiskaityti kad ir šį 5dienį, nes pakolkas neužsakinėju nes laukiu jūsų įnašo.
c20ne 93' - SOLD
o gal kas nors galit uz mane uzdet? nes blin siandien nezadu i klp vykti...bet vat galvoju koki penktadieni uzsukt i meeta,nes turiu ir reikalu truputuka klp
Dėmesio - marškinėliai užsakyti. Greitu laiku įdėsiu maketą - galėsit pareikšt savo nuomonę, bet operatyviai, nes kitaip nespėsim pasigamint 5dieniui 07 27. Tikiuos greitu laiku su manim susisieks ir atsikaitys tie prie kurių nėra "+"
c20ne 93' - SOLD
Dėmesio ką manot jei užsakinėtume truputį kitokio tipo marškinėlius. Sepaala parduotuvėj mačiau išparduodamas maikutes - būtų šviesiau mėlynos labiau derintųsi prie merginų marškinėlių ir tokios puošnesnės, rankovėlės ant pečių dar turi tokį baltą fragmentą. žodžiu ne šiaip maikės. bet išaugtų kaina- būtų ne 35, bet ~41lt. primetus kad merginos moka po 44, nemanau kad didelė problema? išsakykit savo nuomonę tik skubiai nes reikia patvirtint užsakymą. Jei bus galimybė - nufotkinsiu ir įmesiu parodyt kaip tos maikutės atrodo.
c20ne 93' - SOLD
Greiciau foto i studija !
bedu del kainos neturetu kilti, tik speju beda bus kai reikes surikti tuos kelis litus. Uzsakymas tada gerokai uzsitestu, jei visu lauktume kol sunes kainu skirtuma, o gal kazkam net ir visa suma reikia apsimoketi Paskubekite
Gerbiamieji, prašau kuo skubiau įvertinti Šiuos marškinėlius. Jų kiekis ribotas, tačiau mano nuomone jie būtų žaismingesni. Šiaip malonūs su Lycra, šiek tiek aptempiantys. Bėda - kad mažai yra "L" dydžio, bet man asmeniškai "L" nors juos buvau užsirašęs pasirodė didoki, o tie kurių sudėjimas už mano nedidesnis gali drąsiai imt "M". esmė tokia, kad KLP tokių marškinėlių yra vos 4 vnt. Likusį kiekį prašyčiau ko nors iš klubiečių prigriebti Vilniuje (užrezervavau daugmaž reikiamus kiekius ir dydžius) ir atsiųsti į KLP. Reikalingas jūsų kuo skubesnis pasirinkimas, nes manau dalį marškinėlių gali tekti gaminti standartinius.
Marškinėlių kaina 25lt (būdavo 50lt -išpardavimas) + 15 logo
Paprastų marškinėlių kaina 20lt. +15 logo
Man tai alaus "solidumas" truputį perdaug aptemtas . Nuotraukoje "M" dydis.
c20ne 93' - SOLD
moteriški ir taip gražūs. XXL yra. Va tik man nerima kelia kad jie tokie aptempiantys - aškiai pamačiau jog į Sporto klubą jau vėluoju minimum pusę metų
c20ne 93' - SOLD
Calvin rašė:moteriški ir taip gražūs. XXL yra. Va tik man nerima kelia kad jie tokie aptempiantys - aškiai pamačiau jog į Sporto klubą jau vėluoju minimum pusę metų
as tik tokius ir daryciausi megstu fifiskus drabuzius
o ten ta medziaga kur tamposi nuo nakleikos nepakinta ? polisteris ar kaip ten jis
butu gerai jei per m.meeta privestum tu marskineliu pavyzdziu skirtingu dydziu. Paziureciau gal ir M tiktu normaliai. Aisq jei iki tol nebus proektas jau baigtas
Kas balsavo už seną variantą PM man. Jei bus dar ne vėlu galėsiu padaryt senojo tipo.. o dauguma "L" 'ų gausim pasitenkinti "M"ais kadangi L yra tik trys, manau bus teisinga juos perleisti daniui, Yellow ir dar vienam kuris atrodys didžiausias. Marškinėlius tikiuos turėt 5dienį - galėsit pačiupinėt, pasimatuot. O logus užlipdysim iki kito 5dienio (tikiuos ).
P.S. DĖmesio!!! - kadangi 5dienį jau prasidės jūros šventė ir į senamiestį ko gero bus problematiška įvažiuot, siūlau rinktis senojoje vietoje - Prie MEDIA parduotuvės šl. plente 5dienį 20Val.
c20ne 93' - SOLD