tai va si penktadieni renkames iprastu laiku - tai iseina 20h, ir iprastoje vietoje prie kaip zinome prie savivaldybes po mero langais, darysim didele fotosesija ir montuosim klipa apie musu kluba, dauguma matete praejusio penktadienio montaza - todel kilio ideja padaryti dar viena montaza tik si karta dar geresni. dalyvavimas nera butinas - bet primygtinai rekomenduojamas. siulyciau ir savo calytes nusiplauti viso eigoje vaziuosime kolona per musu miela miesta - skelbdami apie musu veila, o viska vainikuos saslykai gamtoje manau jog ir kelis litukus patarciau tureti su savim - nes saslykai kitaip gali buti sausi
iki maloniu mini meete
Laukiam visu klubieciu, klubo draugu, senbuviu ir t.t.... ir ne tik ju
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)
Ui kažkas tik paryčiais grįžinėjo ir kažką išgėrusį gal kokias 8 skarbas alaus vėl policija sustabdė Bet patikrino popierius ir paleido, turiu įtarimą kad jiems dar lb knietėjo dar dj_tetux'ą ir dosmasterį pakratyt . Anywayz mintyse jau teises buvau palaidojęs, dabar vėl jaučiu kad "gimiau su marškinėliais"
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Calvinai tu laimes kudiki, ble nebetampyk likimo uz usu geriau jau pasiimk kokia vairutoja kita karta, arba kooperuokis su kuo nors, visdelto isvada penktadieniais tikrai negalima rizikuoti dziaukis kad pasitaike tetukas su glusakais ir nuviliojo mentus.
Ar tetuko nenuskausmino??
Vopsem buvo nerealus meetas, paaukojom dievam nyksty, tai dabar likimas mum sypsosi...
Stai ir pirmasis kraujas!!! Vadinasi skaldom malkas...
Renkam kompromata
Svajingai mastome apie kita penktadieny
Jo, su mentais nuskilo tau Calvin
Tik musu nekrate - priciupo kazkoky apynaujy MONDEO dyzeliny, kol Dj_tetux kura pile... MONDEO griebe, nes struskem is degalines isleke o ir pilotai greiciausiai pagere buvo
Mačiau akivaizdziai kad tas lb sunerimo pamatęs jus pravažiuojančius.. puolė atgal į mašiną nei gero kelio nelinkėjęs, tik akyse euro ženklas sušvito, nors jutau kaip gyvate uostė mane - net kvėpavimą sulaikiau, truputį laužo dūmas kraipė vaizdą, bet netikiu kad būtų padėję, bet ačiū kad nukreipėt dėmesį Buvau įsitikinęs kad kažką 100 proc iš jūsų ims..
c20ne 93' - SOLD
klp BIG - MINI Grand meet:
Dalyvavo - berods 17 auto;
Šašlykų iškepta - 2 kibiriukai;
Alaus išgerta - jūros marios;
Susižalojusių kirviu - 1;
Calvin su policija pabendravimo atvejų - 2;
KLP teamo viešas užsiregistravimas drifterių zonoj prie BIG'o - užskaityta.
Nuotraukom sukelt ir suvartoto žalių999 kiekis adekvatus 3h/05l
p.S. ir jeigu kažkas užsigavo dėl prastų fotkių ar įžūlių komentarų, galit rašyt popiežiui... arba man ir situacija bus atvesta iki pakenčiamų ribų!
O šiaip thanks visiems už nuostabų susibūrimą
c20ne 93' - SOLD
Nu va...saunuoliai.miela malonu ziureti-nauja karta-nauja jega....
Kalbant apie save,tai reikejo dalyvauti uosvio jubiliejuje,o ir su audi as ten buciau buves ne prie ko....saunuoliai.