ka atejao saltasis metas ,visi po vasaros linksmybiu aprime
ka reikia mastyt gal y kokia pirtele pauzt kada ar siaip kaip nors linksmai laika praleist nebutinaj geriant
sutinku su keuru kad reiketu visiems susibegti kur butu nors kiek silceu nei lauke ir siaip klubo lankomumas priklauso nuo oro...pvz paskutini treciadieny tai buvo normaliai masiniuku.....
tai vot organizuojamos varzybeles kita sawaitgali kaune na cia as meniskai paklauskit negaliu labai viesint info apie jas kas norit dalyvaukit palakstysit po miesta butu smagu kad kas is klubo sulektu praita sezona as su spygliuotasis lakstem uz kluba ,
Sveiki.
Neseniai isigijau tokia Calibrike. Gal jau teko matyt visvien visas pastebit. Mano balta su spoileriu gale, 4 X 5 zhvaigzhdutes sukasi. 1992 2.0 110W
Machiau ant vienos lipduka tai ir pagalvojau kad but smagu prisijungt
siuo praktiskai uzklasine weikla vykdoma spalio 2-3 vyko kaune grand meetas su visokiais bajeriukais smagus isejo ,toliau viskas visa weikla tik nuo paciu priklauso ir vidada priklause , a beje treciadieniais nors ir nykiai bet nuo 20.00 val renkames prie molo viens y kita paziuret kad nepamirstume kaip atrodo
keuras rašė: tai vot organizuojamos varzybeles kita sawaitgali kaune na cia as meniskai paklauskit negaliu labai viesint info apie jas kas norit dalyvaukit palakstysit po miesta butu smagu kad kas is klubo sulektu praita sezona as su spygliuotasis lakstem uz kluba ,
keuras rašė: tai vot organizuojamos varzybeles kita sawaitgali kaune na cia as meniskai paklauskit negaliu labai viesint info apie jas kas norit dalyvaukit palakstysit po miesta butu smagu kad kas is klubo sulektu praita sezona as su spygliuotasis lakstem uz kluba ,
as jau tema parasiau apie tai
jei negerai - trink
po varzybu prartinsiu
as tai kroome sedesiu jauciu ir parasus dalysiu...
skautas :) Opel Vectra DTI 74kW
www.autobanginiai.lt
na ka pasibaige orentacines kauno smagu kad ir musu klubas dalyvavo
tai asas gedux spygliuotasis cak pointuose sedejo skautas keuras ,na jai ka pamirsau priminkit yrasysiu ,asas pas mane tawo pazymejimas yra ir nuolaida plovykloje 50% nepamirsk pasiimt ,
Tai iki treciadienio pasaugok, dasigausiu kaip nors iki molo
Siaip tai buvo labai labai fainai, daug daug ispudziui nors oras ir pavede, bet gal taip dar idomiau...
Jega
Ford Probe 24v '93 (for sale)
Opel Calibra 8v '91
--------------------------------------------
http://audliut.fotki.com/garaas_inc/
keuras rašė:na ka pasibaige orentacines kauno smagu kad ir musu klubas dalyvavo
tai asas gedux spygliuotasis cak pointuose sedejo skautas keuras ,na jai ka pamirsau priminkit yrasysiu ,asas pas mane tawo pazymejimas yra ir nuolaida plovykloje 50% nepamirsk pasiimt ,
smagiai pasibuvom...kol judesys vyko, ir lietus lijo, judesys baigesi, ir lietaus neliko viskas kaip pagal uzsakyma - pablogintos vairavimo salygos
www.autobanginiai.lt
skautas rašė:tai jei i mylia mynsim, gal tiesiai minsiu ten, nes jei i mola varyt, bisky lankas gausis... ner cia ko varinet tuda siuda..
ir newarynek tuda siuda, nuspresk pats kur nori varyti... gali atlekt iki mola, o gali sedet mylioj beje skautas kaip ten tau sekas su mentais? girdejau zeuriai tave nuskausmino
keuras rašė:skautai klausyk tu visada rasai man sms yr reikals tai imi i skambini tingiu as gi atrasinet, mergom atrasau i tai labai daznai tik velai vakare
man brangu tau skambyt
todel ir rasau sms.
www.autobanginiai.lt