Engine RPM signal (crankshaft sensor)
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
krc jau uzknist baigia
pasikeiciau babina pagrindiny laida ir vistiek nesiveda
o kas ten per ecu kajp suzinot ar jis pas mane yra
beeja deivi kajp patikrint ar ten neprasisuke kajp sakaj?
ir isvis gal dar kas kokiu minciu turi
uzkniso savajte laiko visko tikrinimas ir jokios naudos... bl temsiu ta masina lauk
o kas ten per ecu kajp suzinot ar jis pas mane yra
beeja deivi kajp patikrint ar ten neprasisuke kajp sakaj?
ir isvis gal dar kas kokiu minciu turi
uzkniso savajte laiko visko tikrinimas ir jokios naudos... bl temsiu ta masina lauk
bandziau bandziau as tuos kodus nuskaityt sakau kaj partempem y garaza buvo uzsifiksavus klaida 19... poto ten dachuja tikrinimo ir junginejimo buvo tad buvo retkarcejs nuimta klema... ko pasekoja issitrine tas kodas ir daugiau jo nemeta...
ir isvis tas kodu nuskaitymas rodo kad tipo nera jokiu klaidu ir viskas pas mane normaliai o masina vistiek nesiveda ...
prie to pacio kaunas gal zinot kas kokius meistrelius kur galetu mano cali prikelt naujam gyvenimuj
ba mane jau nervint pradejo....
tad ritoj tempsiu ja kazkur
ir isvis tas kodu nuskaitymas rodo kad tipo nera jokiu klaidu ir viskas pas mane normaliai o masina vistiek nesiveda ...
prie to pacio kaunas gal zinot kas kokius meistrelius kur galetu mano cali prikelt naujam gyvenimuj
tad ritoj tempsiu ja kazkur
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
atsikelk ta plasmase kuri dengia pagr. dirza ir paprasyk kad kas pasuktu rakteli(kurtu) jei dirzas nesisuka PI*****KAS
jei sukasi negaliu zinot kas
tik meistrai tada isgelbes
man kai 8v prasuko visi sake cia xujnia laidai , t.t... viska pakeitus paaiskejo kad nixuja nelaidai... vistiek nesikure
tada pas elektrikus kklausinejau tij vienas is 10 pasiule patikrinti dirza kiti tik atitempk sumokek babkes ir patikrinsim kas jai... krc bandem mes ja uztraukti , bet tas jokio rezultato nedave , tik didelis ir labai baisus garsas buvo kai "kabino" (ar bent jau turejo kabinti cilindrus ugnele).... krc pasitikrink ta prakeikta dirza gal jis o jei ne kaip ior minejau niekuo negaliu padeti... pas tave 16v ar 8v?
university of south wales , newport - (BA) bussines and marketing for 3 years)
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)