Reserved: Calibra Club Parking Only :)

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

dosmaster
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius/Klaipeda

Standartinė dosmaster »

Wisma rašė:labai gerai :) jamam jamam jamam... :twisted: ir dar viena toki pajamciau jei atrastum su kokiu "rasta" simboliu... :roll:
Deje pardavejai kolkas gali pasiulyti tik raides, bet ne paveikslelius :wink:
Paskutinį kartą redagavo dosmaster 10 Geg 2007, 09:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
Calibra 4x4 8v (Sold)
Wisma
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Wisma »

ech... net nebezinau... siaip man liptu OPEL CALIBRA arba CALIBRA CLUB... :roll: cia kaip jau chebra nuspres ;)
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
deiviscalibrius
Klubo ex-Narys
Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)

Standartinė deiviscalibrius »

eee klaipeda nesupratau kodel uzsiticharine sprendziat sita klausima??a? :evil: :evil: :evil: :evil: mes gal irgi norim tokiu zenklu :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: apkalsim visos lietuvos kelius jais :lol: naikinam senuosius dedam naujuosius :lol: 8)
university of south wales , newport - (BA) bussines and marketing for 3 years)
dosmaster
Klubo Narys

Standartinė dosmaster »

Manau uztektu ir CALIBRA... Cia dar viska meete nuspresim. Gal netgi skirtingus galesim uzsakyti kas kaip nores,

KLAUSIMAS ATIDEDAMAS IKI PENKTADIENIO SVARSTYMO SESIJOS :!: :D

Dar truputis info ;)
Zenklas padarytas is 1.01mm aliuminio blekos su dviem isgrastom skylutem tvirtinimui.
Paskutinį kartą redagavo dosmaster 10 Geg 2007, 09:10. Iš viso redaguota 1 kartą.
Calibra 4x4 8v (Sold)
suNNy
Klubo Narė
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė suNNy »

niu vien uzrasas "calibra" kazkaip menkai tarodo...gal geriau (jei is tu dvieju variantu) calibra-club ;) niu ka jau nutarsit ta ;) o pinigus jei gales kita savaite kaip nors perduosiu ;)
beje noresiu ir klubo mokesti susimoket, nes jau belekiek geda kai minusiukai puikuojasi prie mano nicko :lol: :oops:
1991m salotinė cali 2.0 ir 1994m mėlyna Astra 1.7D, Sonata, 22m ;)
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/au/4_24av_453141C0_LOLpLeLlPLCLaLlLiLbLrLaPLsLuPLmLaLnLiLmPLjLaLu_16.gif[/img][/url]
Wisma
Klubo ex-Narys

Standartinė Wisma »

suNNy rašė:niu vien uzrasas "calibra" kazkaip menkai tarodo...gal geriau (jei is tu dvieju variantu) calibra-club ;) niu ka jau nutarsit ta ;) o pinigus jei gales kita savaite kaip nors perduosiu ;)
beje noresiu ir klubo mokesti susimoket, nes jau belekiek geda kai minusiukai puikuojasi prie mano nicko :lol: :oops:
saunuole ;) reikia versti minusiukus i pliusiukus ;)
They see me rollin,
They hatin,
Last Edition
Klubo Narys
Vietovė: MEMEL
Kontaktinė informacija:

Standartinė Last Edition »

Na normaliai cia atrodo, bet klausimas adminams: ar nevertetu sia diskusija perkelt is KLP meetu temos? Nieko bendro cia nematau...
Last Edition X25XE
[url=http://hotimg2.fotki.com/p/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif][img]http://hotimg2.fotki.com/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif[/img][/url]
http://www.darmera.lt
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Pagal Last Editiono užsakymą išskiriam temą :wink:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

suNNy rašė:niu vien uzrasas "calibra" kazkaip menkai tarodo...gal geriau (jei is tu dvieju variantu) calibra-club ;) niu ka jau nutarsit ta ;) o pinigus jei gales kita savaite kaip nors perduosiu ;)
Pritariu - man irgi gražiau pilniau ir įžūliau atrodo kai rezervuota ne tik kad calibroms, bet tik calibra-club nariams :twisted:
c20ne 93' - SOLD
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

O as nesuprantu vieno labai kvailai man pasirodziusio dalyko, tai nejaugi klube turedami ne vien dazytoja mes negaletume tokius zenklus patys pasigaminti???Nereiketu net tiek babkiu nei iustis is UK nereiketu cia gi pasidarei kelis trafaretus ir turi zenkla, mano tevukas kadaise keliu tarnyboj dirbo dazytoju tai tokius zenklus darydavo :wink: Ple sugalvok tu man is UK siustis :lol:
bad_brains
Veteranas
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

toki daikta bet kokioj rekalmos firmoj galetu atploteriout. reiktu tik kompu eskiza padaryt, kas, imho, nera sunku.

ps, po to nakcia is truliko stoteles nulpti dar ir zenkla galima ir ant jo uzklijuot :d bus kaip tikras :lol:
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
dosmaster
Klubo Narys

Standartinė dosmaster »

Va ir samplai ;) Spreskit :roll:

PaveikslėlisorPaveikslėlisorPaveikslėlis

Taip atrodo gatavas zenklas:

Paveikslėlis
Calibra 4x4 8v (Sold)
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

bad_brains rašė:toki daikta bet kokioj rekalmos firmoj galetu atploteriout. reiktu tik kompu eskiza padaryt, kas, imho, nera sunku.

ps, po to nakcia is truliko stoteles nulpti dar ir zenkla galima ir ant jo uzklijuot :d bus kaip tikras :lol:
dėl 30lt nemanau kad verta vargt ir naktimis ženklus vogt.. :roll:

T.O. dosmaster - man vistiek variantas C gražiausias :wink:
c20ne 93' - SOLD
dosmaster
Klubo Narys

Standartinė dosmaster »

Uzrasus greiciausiai pavyks suderinti kad individualiai butu...
Calibra 4x4 8v (Sold)
suNNy
Klubo Narė
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė suNNy »

jep,trecias variantas geriausiai atrodo ;)
1991m salotinė cali 2.0 ir 1994m mėlyna Astra 1.7D, Sonata, 22m ;)
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/au/4_24av_453141C0_LOLpLeLlPLCLaLlLiLbLrLaPLsLuPLmLaLnLiLmPLjLaLu_16.gif[/img][/url]
Wisma
Klubo ex-Narys

Standartinė Wisma »

jamam trecia ;)
They see me rollin,
They hatin,
dosmaster
Klubo Narys

Standartinė dosmaster »

Man, kaip ne klubo nariui, tik raudonuot tikriausiai belieka :oops: Bet vizualiai man CALIBRA/CLUB visgi graziausiai issidesto :wink:
Calibra 4x4 8v (Sold)
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

dosmaster, o ko raudonuoji? just jamam :twisted:
c20ne 93' - SOLD
dosmaster
Klubo Narys

Standartinė dosmaster »

Pajamt tai cia bedu nera, tik LT reikia surinkti. 8) Lista jau atsiprintinau, meginsim rinkti $. Ziuresim kaip cia bus ;)
Calibra 4x4 8v (Sold)
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

Plemba jei nebutu tas reikalas toks slidus,"gal gausim gal negausim" galetume klubo izda patustint ir as tada uzsimokeciau uz tuos penkis men kur skoloj esu :lol: bet kadangi cia yra reikalas "gal gausim gal nea" as nepritariu tai idejai(turiu omeny pirkima is ebay, pati mintis gera) :wink:
Sorris tokia mano nuomone.
dosmaster
Klubo Narys

Standartinė dosmaster »

YELOW rašė:Plemba jei nebutu tas reikalas toks slidus,"gal gausim gal negausim" galetume klubo izda patustint ir as tada uzsimokeciau uz tuos penkis men kur skoloj esu :lol: bet kadangi cia yra reikalas "gal gausim gal nea" as nepritariu tai idejai(turiu omeny pirkima is ebay, pati mintis gera) :wink:
Sorris tokia mano nuomone.
Nu nera labai jau ir slidus. Tas pardavejas yra pardaves 1200 zenklu ir 100% pasieke klientus. Tik 0.02% klientu liko nepatenkinti pirkiniu, buvo nusiskundimu kad pristatymas truko ilgiau nei 1men. Kitas nusiskindimas pvz buvo kad zenklas atkeliavo sulenktas, taciau pardavejas veliau issprende sia beda atsiusdamas kita zenkla nemokamai ;) it t.t.
Calibra 4x4 8v (Sold)
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

na nezinau del to zenklo, galvoju gal ir as prisijunksiu, bet tik su vienu uzrasu - Calibra-
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)
dosmaster
Klubo Narys

Standartinė dosmaster »

Jo, uzrasa uzsakysim koky tik reikia... svarbu kad tik butu litu !!! Kolkas situacija tokia:
suNNy +
Wisma +
dosmaster+
Cali 4x4-
Calvin -
dj_tetux -
esherys -
Paskutinį kartą redagavo dosmaster 14 Geg 2007, 18:21. Iš viso redaguota 2 kartus.
Calibra 4x4 8v (Sold)
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

yra dela - bus ir litu :wink:
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

tiekto ikalbejot :) na nz kur jy desiu ar kartu su stovu veziuosius ar ant sienos kabinsiu :D paimsiu ir as
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
Atsakyti