keliones su savo caly ;)

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Atsakyti
nerk
Entuziastas
Vietovė: vilnius

keliones su savo caly ;)

Standartinė nerk »

na va, ka tik atvaziavau su savo bolidu is siaures. tai ~2000km nuo vilniaus. ten ker baltoji jura, "belomor kanal" jai kas zino :) pora foto parodysiu ir jums.. talpinsiu idom. fotkes is savo kelioniu cia..

svarus ir po lietaus startuoju is S.Peterburgo
Paveikslėlis

kaime, kur lada vasmiorke geras aparats, nieks nemate calibros niekada, tai vat bando neatsilikt ant 150km/h su savo ziguliuku ir paziuret :D (po 3km zigulis sugedo, bet i mano suoliuka paziurejo) :D
Paveikslėlis

labai grazu, nuotraukoj visai netaip :/
Paveikslėlis

ezeras ant kalno, o kalnas - didele akmens kruva. vaivorikste cia galima net ziema pamatyt. :)
Paveikslėlis

:) tesiog grazu :)
Paveikslėlis

cia buvo upe, nezinau kada, bet buvo :)
Paveikslėlis

o cia tai super, 4val ryto. -8c o pas mane F1 padangos :D
Paveikslėlis

siaures saule kylo
Paveikslėlis

vaikai visada stovi ir ziuri ziuri ziuri, o poto prieina ir klaus : o cia ferrafi? ar kokia masina? :D o jaunimai su kokia 8tuke lada bando parodyt savo lipduka "sparko", antena 3metru ir ant viso garso muzika masinoj ijungt-tipo "malinki-malinki" :D ir praliekt kiek eina ant 1-2 pav :D ir nesupranto kodel as lietai vazineju labai, o koks kelias ten, pamatysit apacioj :D
Paveikslėlis

atejo vel ziema, ir bolidas miegojo prie namo 2007.01.01 issigandau kad neisvyksiu namucio laiku
Paveikslėlis

viena is Belomor-kanalo plotinos. zvejot cia faina:) o ypac is masinos :)
Paveikslėlis

o vat ir kelias :( kaime kur buvau 80% toks. o trasoj 30% toks kelias. labai savo bolido buvo gaila :( ber kaip gera, kad pries isvaziavima nesuzeminau auto :D
Paveikslėlis

na "kolkas" viskas :)
Paveikslėlis
Atsakyti