Neatsidaro kapotas...

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Wheel
Naujokas
Vietovė: Kaunas

Neatsidaro kapotas...

Standartinė Wheel »

atlenkus ta rankenele is salono kapotas neatsoka...troselis tikrai netrukes nes jauciasi isitempimas ir ji atitraukinejant girdimi garsai po kapotu :) ne per seniausiai stiprokai (sulinko sake,sprogo padanga...) kliudziau bordiura tai speju kad nuo to ir galejo kazkas ten deformuotis...tai va kokiais budais dabar imanoma ji atidaryt?
valentinas
Pradedantysis
Vietovė: vln

Standartinė valentinas »

pabandyk kad kas tau spaustu kapota zemyn ties zenkliuku o tu patrauk rankena tada turi atsokt bent mano tik taip atidaro. arba vienas istrauk rankena su atsuktuvu pakelta uzfiksuok i nuejes paspausk kapota i atsoks
DeeMan
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

Mano ir sunkiai atsidaro, buna kad ne is pirmo karto, bet pora kartu patraukiojus kazkaip uzsifiksoja ir tada atsidaro, bandyk gal taip pat pagelbes :wink:
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

valentinas rašė:pabandyk kad kas tau spaustu kapota zemyn ties zenkliuku o tu patrauk rankena tada turi atsokt bent mano tik taip atidaro. arba vienas istrauk rankena su atsuktuvu pakelta uzfiksuok i nuejes paspausk kapota i atsoks
Jap - pas mani taip pat suveikia.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Dapsys
Pradedantysis
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Dapsys »

dazna beda cia pas visu tokia
neber
btx
Pradedantysis
Vietovė: ļæ½iauliai

Standartinė btx »

Pas mane astroj taip buva kad viena karta isvis neatidariau :)
Sutepti reik biski ta uzrakta ir ta spyruokle ant kapoto ir
viskas pamirsta beda 8)
DeX
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeX »

tai jau iskart kuvalda ka jau cia. siaip atidaryt galima ir rankomis, istumi groteles, jei pas taves standartines ir ten "lioxkim dvizenijem ruki" atsegi ta kabliuka. Bet aisku sveika pries tai pamatyt atidaryta gyvai, nes apciupom gali nesusiorientuot lengvai ir neapsidraskyk krumpliu i radiatoriu.... :)
======
It's another great day 4 science
91' dohc
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

DeX rašė:tai jau iskart kuvalda ka jau cia. siaip atidaryt galima ir rankomis, istumi groteles, jei pas taves standartines ir ten "lioxkim dvizenijem ruki" atsegi ta kabliuka. Bet aisku sveika pries tai pamatyt atidaryta gyvai, nes apciupom gali nesusiorientuot lengvai ir neapsidraskyk krumpliu i radiatoriu.... :)
+1
o siaip jai tvarkingai spyna sureguliuota,ji nestringa ;)
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

Dmitrij rašė:Mano ir sunkiai atsidaro, buna kad ne is pirmo karto, bet pora kartu patraukiojus kazkaip uzsifiksoja ir tada atsidaro, bandyk gal taip pat pagelbes :wink:
kaj pirkau pas mane irgi buvo ta pati problemele... nezinau kas ten buvo bet man pakako tik patemt trosely ir viskas po sej dienaj ciki :wink: nors pozymiai buvo viens prie vieno kajp pas tavi... atrodydavo kad kazkur prasoka kelis kart tampant
Lauris
Klubo ex-Narys
Vietovė: Basildon (UK)
Kontaktinė informacija:

Standartinė Lauris »

[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
tomas
Klubo Narys
Vietovė: Majamis

Standartinė tomas »

wienas turi traukt rankena, o kitas tuo metu kapota lupt i wirsu, turetu suweikt. man tai padejo. :lol:
a202
Pradedantysis
Vietovė: Klaipėda

Standartinė a202 »

reikia alaus buteli veziotis su savim :D , pakisi buteli po renkenele atidaryti kapotui, o tada paspaudi kapota, grizti, patrauki buteli ir vel patrauki uz rankeneles, man tai visada padeda :)
C25XE - nebėr
AFN/AVG
Uždaryta