kaip kolegos manote, ar ymanoma ta impulsatoriu is calibros spidometro pritaikyti kitam ( siuo atveju Polo) spidometre ? Man reikalinga kad liktu trosiukas (= spydikas rodytu greity) bei atsirastu atskiras impulsinis greicio signalas. calibros atveju jy naudoja borto kompas, mano atveju bandyciau pajungti prie boost controlerio
trosinio spidometro perdarymas y elektoniny
trosinio spidometro perdarymas y elektoniny
Tai va, problema is esmes tokia - dabar mano eksploatuojamoje masinoje yra paprastas mechaninis spydikas, su troseliu varomas. Noredamas efektyviau panaudoti papildoma yranga sumontuota
bei perskaites CIA -> http://www.calibra.lt/BC.php (dalis apie impulsatoriu) sumasciau plana huligana - sukryzmint GM'o ir VAG technologijas 
kaip kolegos manote, ar ymanoma ta impulsatoriu is calibros spidometro pritaikyti kitam ( siuo atveju Polo) spidometre ? Man reikalinga kad liktu trosiukas (= spydikas rodytu greity) bei atsirastu atskiras impulsinis greicio signalas. calibros atveju jy naudoja borto kompas, mano atveju bandyciau pajungti prie boost controlerio
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
Everybody and Their Mother Has a Glock
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Na jei nera jokio daviklio, kuris mato rato apsisukimus tada reikes bent ka nors ideti.. paziurek gal gausis prideti toki daikta kaip calibrose su borto kompo yra spidomtre ? ir dar priesh tai suzinok kokie galima greicio dazniai. ir cia tau papasciau butu deti holo daivikli, o ne indukcini abs.
Alfisti...