girdejau toki bajeri..
girdejau toki bajeri..
Man draugelis opelistas uzweme tokia zbytka. tipo tinka kadeto 2 ltr gsi kompas i calibra ir tipo dameta arkliu.
gal kas susidures su siuo reikalu? o siaip butu idomu suzinoti apie 2 ltr docho cipawima, kiek pan kainuotu ir kur ta daikciuka butu galima isigyti. Kazkur nete buwau mates kaip kazkoks jogas namu salygom calibros kompa istiuningawo.. 
-
amd
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Siauliai
- Kontaktinė informacija:
Re: girdejau toki bajeri..
jai ka tai calibroj ir kadete GSi buvo dedami tokie patys varikliai c20xe taigi ir kompas toks pat...tomas rašė:Man draugelis opelistas uzweme tokia zbytka. tipo tinka kadeto 2 ltr gsi kompas i calibra ir tipo dameta arkliu.gal kas susidures su siuo reikalu? o siaip butu idomu suzinoti apie 2 ltr docho cipawima, kiek pan kainuotu ir kur ta daikciuka butu galima isigyti. Kazkur nete buwau mates kaip kazkoks jogas namu salygom calibros kompa istiuningawo..
del chipavimo tai kaina apie 1500lt bet nesitikek stebuklu, nes vien chipu mostro nepadarysi
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius-Alytus
- Kontaktinė informacija:
bisky pigiau tas chipavimas...sebuklu aisq nebuna bet apie kokiu 10 kumeliu galima isgaut galAMD rašė:jai ka tai calibroj ir kadete GSi buvo dedami tokie patys varikliai c20xe taigi ir kompas toks pat...tomas rašė:Man draugelis opelistas uzweme tokia zbytka. tipo tinka kadeto 2 ltr gsi kompas i calibra ir tipo dameta arkliu.gal kas susidures su siuo reikalu? o siaip butu idomu suzinoti apie 2 ltr docho cipawima, kiek pan kainuotu ir kur ta daikciuka butu galima isigyti. Kazkur nete buwau mates kaip kazkoks jogas namu salygom calibros kompa istiuningawo..
del chipavimo tai kaina apie 1500lt bet nesitikek stebuklu, nes vien chipu mostro nepadarysi
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
jop 15a kumeliu ir 1s kumelysjimaz rašė:bisky pigiau tas chipavimas...sebuklu aisq nebuna bet apie kokiu 10 kumeliu galima isgaut galAMD rašė:jai ka tai calibroj ir kadete GSi buvo dedami tokie patys varikliai c20xe taigi ir kompas toks pat...tomas rašė:Man draugelis opelistas uzweme tokia zbytka. tipo tinka kadeto 2 ltr gsi kompas i calibra ir tipo dameta arkliu.gal kas susidures su siuo reikalu? o siaip butu idomu suzinoti apie 2 ltr docho cipawima, kiek pan kainuotu ir kur ta daikciuka butu galima isigyti. Kazkur nete buwau mates kaip kazkoks jogas namu salygom calibros kompa istiuningawo..
Tokį daiktą girdėjau iš rimto streetracerio lūpų, pradžioj nepatikėjau,tomas rašė:Man draugelis opelistas uzweme tokia zbytka. tipo tinka kadeto 2 ltr gsi kompas i calibra ir tipo dameta arkliu.gal kas susidures su siuo reikalu? o siaip butu idomu suzinoti apie 2 ltr docho cipawima, kiek pan kainuotu ir kur ta daikciuka butu galima isigyti. Kazkur nete buwau mates kaip kazkoks jogas namu salygom calibros kompa istiuningawo..
bet po kurio laiko kažkaip pradedu galvot o gal ir yra tame teisybės.
O aiškino jis maždaug taip: tipo į dvilitrinį motorą dedi smegenis nuo
MAŽESNIO litražo variklio, tarkim 1.6
Nėjo kalba apie konkrečius motorus, neįvardintos liko ir mašinų markės,
man beprasmė diskusija tada atrodė, netikėjau.....
Užmiršau apie čipą, pas mane buvo chipuotas C20XE, ją pardaviau draugeliui, chipas ten liko, o kadangi jis nelabai žavisi tokiais dalykais, tai minėjo kad parduotų jei atsirastų kas tokį pirktų. Kiek jis norėtų pinigų tikrai nežinau, bet manau gavęs kokį 200lt šokinėtų iš laimėstomas rašė:Man draugelis opelistas uzweme tokia zbytka. tipo tinka kadeto 2 ltr gsi kompas i calibra ir tipo dameta arkliu.gal kas susidures su siuo reikalu? o siaip butu idomu suzinoti apie 2 ltr docho cipawima, kiek pan kainuotu ir kur ta daikciuka butu galima isigyti. Kazkur nete buwau mates kaip kazkoks jogas namu salygom calibros kompa istiuningawo..
jei tik tokia kaina, paimu uzsimerkes, tik duok jo koordinates.DIAVOLO rašė:Užmiršau apie čipą, pas mane buvo chipuotas C20XE, ją pardaviau draugeliui, chipas ten liko, o kadangi jis nelabai žavisi tokiais dalykais, tai minėjo kad parduotų jei atsirastų kas tokį pirktų. Kiek jis norėtų pinigų tikrai nežinau, bet manau gavęs kokį 200lt šokinėtų iš laimėstomas rašė:Man draugelis opelistas uzweme tokia zbytka. tipo tinka kadeto 2 ltr gsi kompas i calibra ir tipo dameta arkliu.gal kas susidures su siuo reikalu? o siaip butu idomu suzinoti apie 2 ltr docho cipawima, kiek pan kainuotu ir kur ta daikciuka butu galima isigyti. Kazkur nete buwau mates kaip kazkoks jogas namu salygom calibros kompa istiuningawo..
Chipą statė kontora Rygoje, vadinasi Brio Ingenering, daug latvių kalibristų ten montavosi, todėl reikalas tikrai patikrintas