nesupratau klausimo... tu apie stock+angeleyes rings, ar skaidrias su E zenklu?Calvin rašė:Ar dėjot lempas ir prie jų pritaikėt stockinius aukščio reguliavimo varikliukus, ar tiesiog dėjot lempas taip kaip yra? Kitas klausimėlis ar bandėt sureguliuot, kaip sekėsi?
Klausimėlis susidėjusiems skaidrias lempas su angell eyes
-
xnonamex
- Entuziastas
- Vietovė: Accrington, Lancashire, England
Re: Klausimėlis susidėjusiems skaidrias lempas su angell eye
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
na ilgosios.. silpniau šviečia arba toks įspūdis tik susidaro įpratus kad ant stockinių nesimatydavo išvis kad trumposios šviečia, taip kad aš kaip ir esu patenkintas ir ilgom ir trumpom (ypač) 
Vat tarkim priešrūkinės pas mani šviečia tik dėl vaizdo kažkur po priekiniu bamperiu, bet reikalui esant juk galima visą "girliandą" įjungt
Vat tarkim priešrūkinės pas mani šviečia tik dėl vaizdo kažkur po priekiniu bamperiu, bet reikalui esant juk galima visą "girliandą" įjungt
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Sureguliuot jų neina, va kame velniai. ta prasme aukštį.. Turi vos ne sureplėm skardą ant kurios tvirtinas fara lankstyt nusiėmęs bamperį..sestokas rašė:technikinej neturetu prie ju kabinetis, jose juk yra zyma E ir kazkoks skaiciusCalvin rašė:Prikeliu seną temą, nes technikinis ant nosiestai ar kas jau praėjot su šitom farom technikinį? Tikiu kad pereguliuot kąžką reiks.. (Gwidas gal gali ką patart?) ...
c20ne 93' - SOLD
-
myndzya
- Veteranas
- Vietovė: Druskininkai Gardinas
ta prasme reikia sviesos srauto auskty sureguliuoti? nu nezinau kaip pas jus tos faros bet pas mane taip pat reguliuojasi kaip ir gamyklines faros-prie varikliuko,kuris reguliuoja srauto auksty stovi toks balvonelis,jy ir sukioji kaip paciam reikia
as kai ysidejau faras pas mane sviete isvis y dangu> paemiau nuo senu faru persimeciau aukscio reguliavimo varikliukus ir viskas OK 
be reikalo nekelk,be garbes nenuleisk :D
-
Barton
- Veteranas
- Vietovė: Kaunas
o tau ilgos normaliai sviecia? nereikejo ju atskirai reguliuot? nes ten toj vietoj kur turi but varikliukas yra tokia plastmasine verzle, ja sukiojant reguliuojasi aukstis kartu ir trumpu ir ilgu...vaziuojam rašė:ta prasme reikia sviesos srauto auskty sureguliuoti? nu nezinau kaip pas jus tos faros bet pas mane taip pat reguliuojasi kaip ir gamyklines faros-prie varikliuko,kuris reguliuoja srauto auksty stovi toks balvonelis,jy ir sukioji kaip paciam reikiaas kai ysidejau faras pas mane sviete isvis y dangu> paemiau nuo senu faru persimeciau aukscio reguliavimo varikliukus ir viskas OK
C20NET :) + Webasto tele thermo top BW50
ash tai susidejes varikliukus esu ir nuveziau kad sureguluotu tai sviecia idealiai. Del tecnikines nzn kaip reikaliukaiCalvin rašė:Prikeliu seną temą, nes technikinis ant nosiestai ar kas jau praėjot su šitom farom technikinį? Tikiu kad pereguliuot kąžką reiks.. (Gwidas gal gali ką patart?) ...
Dont't Drink And Drive, Smoke Up And Fly!!!
-
myndzya
- Veteranas
- Vietovė: Druskininkai Gardinas
tinka tie varikliukai
DEL TECHNIKINES-snd buvau technikine. speju pas dauguma angel eyes'ai pajungti prie gabaritu,tai vat geriau atsijungit.gabaritui privalo buti tik viena lempute,mano laimei buvo sviesu ir nepastebejo kad angel'ai dega...
tik teko pavargt kol yrodziau kad pas mane baltas diodas o ne melsvas, kontrolierius tikriausia deltonikas buvo
lempos atitinka viska
varykit drasiai tik turekit omeny kad gabaritai viena lempute privalo buti 
DEL TECHNIKINES-snd buvau technikine. speju pas dauguma angel eyes'ai pajungti prie gabaritu,tai vat geriau atsijungit.gabaritui privalo buti tik viena lempute,mano laimei buvo sviesu ir nepastebejo kad angel'ai dega...
tik teko pavargt kol yrodziau kad pas mane baltas diodas o ne melsvas, kontrolierius tikriausia deltonikas buvo
lempos atitinka viska
be reikalo nekelk,be garbes nenuleisk :D
o kaip jum ilgos shviesos, per technikine praejo? nes kai buvau autoservise kad patikrintu shviesu aukshti ir sureguliuotu, tai trumpas sureguliavo, o ilgas tai tipo tas aparatas per kuri ziuri jie ,kazkoki gryba pjiove, sako kad nekoncentruotai shviecia, t.y. kad ishsiskaido i visas puses shviesa
ir jei nesunku ishvardinkit lempu tvarka nuo posukio lemputes , aciu
ir jei nesunku ishvardinkit lempu tvarka nuo posukio lemputes , aciu
-
Barton
- Veteranas
- Vietovė: Kaunas
ne, tas lesiukas yra priesrukines, (cia skaidriose lempose) originaliose tvarka kitokia: 1. ilgos (buna arciausiai groteliu)
2. priesrukines
3. trumpos ir paskui posukis
pas mane ilgos taip pat sviecia prastai, tiksliau, dar net trumpiau nei artimosios ir nzn ka daryt, kaip ten jas reguliuot....
2. priesrukines
3. trumpos ir paskui posukis
pas mane ilgos taip pat sviecia prastai, tiksliau, dar net trumpiau nei artimosios ir nzn ka daryt, kaip ten jas reguliuot....
C20NET :) + Webasto tele thermo top BW50