Lempose blicai
as tau rimtai ir parasiau... pas mane pati taipo ideta ir taip pat melynas ir raudonas... taigi kai juos perki dazniausiai buna ir spalvu filtrai./..Rocco_ rašė:juoku man nereikia,galetum ir rimciau parasyti
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
They hatin,
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
bl snd issimu fara,nusimu stikla,ziurau kad pas mane "engelsai" viskas pajungta,daryta ne namie nes ratukai kitaip daryti negu ce forume maciau,laidai isvesti,lieka tik prie gabaritu pasijungt ir fsio.
ko gero blicu atsisakysim
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
taip vienoj farom melynas, o kitoj raudonas... ten gi filtrus tereikia uzmauti.. filtrai yra balti, melyni, raudoni ir zali... beje pas mane yra padorus angels'ai pirkti parduotuvej ir i juos dar stroboskopus isidejau...Rocco_ rašė:tai vienoj faroj melynas ir raudonas kitoj ir tas pats?man atrodo angel eyes graziau atrodytu negu blicai
They see me rollin,
They hatin,
They hatin,
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
tai tos lemputes isideda kur gabaritiniu lemputes dedasi?.seip tai tik viena aina idet.bet jei kartu angel eyes ir gabaritai,tai reik rele keist,bo neuzmaitys
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
nu tai aisku kad i viena skyle viena lempa... o stroboskopus as pasijungiau atskirai ant atskiro mygtuka, kad prireikus galeciau isjungti...Rocco_ rašė:tai tos lemputes isideda kur gabaritiniu lemputes dedasi?.seip tai tik viena aina idet.bet jei kartu angel eyes ir gabaritai,tai reik rele keist,bo neuzmaitys
They see me rollin,
They hatin,
They hatin,
tai kad man atrodo visi jie turetu tikti... nu nzn... siaip as pirkau klp "Megaomas" elektronikos prekiu parduotuvej... kaina buvo berods 32lt...Rocco_ rašė:aisku tada,sakyk kur gaut tu strobu kad aitu i gabaritiniu vietas idet?nlb teko matyt
They see me rollin,
They hatin,
They hatin,
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
Tokie statos vietoj gabaritu

O cia taip kur pritvirtint

Pas mane buvo tokie kaip antras varijantas, pirkti ermitaze ~30lt pries metus kazkur ir buvo sudeti paprastu lempu ilgu sviesu reflektorio virsuje, ju net nesimatytavo, o mirksedavo labai riskiai. Dabar ant "tuninginiu" stiklo virsaus numesti po kapotu, ir kazkiek mirksi, nors nereikalingi net man jie. Buciau atidaves juos su lempom parduodamas, bet perdaug derejos tai islupau

Pas mane buvo tokie kaip antras varijantas, pirkti ermitaze ~30lt pries metus kazkur ir buvo sudeti paprastu lempu ilgu sviesu reflektorio virsuje, ju net nesimatytavo, o mirksedavo labai riskiai. Dabar ant "tuninginiu" stiklo virsaus numesti po kapotu, ir kazkiek mirksi, nors nereikalingi net man jie. Buciau atidaves juos su lempom parduodamas, bet perdaug derejos tai islupau
SpottAuto rašė:Tokie statos vietoj gabaritu
sveiki
kadangi man vienas strobas sudege
rekia nauju 2-iu komplektu
tu is pirmos foto
kas galetu man padeti is klp? nes klp pirkau tik kainos neprisimenu liktais 30lt
arba nors pasakykite kur ju yra?KLP?
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
jei tokie kaip antroje foto jie tik su raudonu filtriuku (gumite) tai imanoma, nes pats nuimiau melina, graziai istrauki is vieno galo ta gumini gala is vamzdelio, o pro kita gala pastumi laida kad galetum istraukt visu lempute, ir su kokia peiliuku nupjauni ta gumyte, tada viska sukisi atgal ir turi baltus strobus 
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]