www.stilera.com mane domina ju produkcijos kokybe,is kur jie tuos bamperius atsiveza ir pan.Siaip realiai esu susidomejes...padekit apsisprest....laukiu komentaru
kas yra ka girdejas apie UAB "stilera"
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
kas yra ka girdejas apie UAB "stilera"
Sveiki.Norejau pasiteirauti,gal kas yra girdejas ar susidures su kompanija is Marijampoles "stilera"?
www.stilera.com mane domina ju produkcijos kokybe,is kur jie tuos bamperius atsiveza ir pan.Siaip realiai esu susidomejes...padekit apsisprest....laukiu komentaru
JACKASS'as
hi,aš neseniai iš jų pirkau body kit'a,bamperius (ST0210,ST0208);sleksčius (ST0973);spoilerį(ST2158).Šiandien dar važiuoju pasimt kapoto,ten kur išpardavime stovi (ST0036). Kiek žinau jie ko patys nepagamina veža iš lenkų. O kokybė :> bamperius reikėjo peršpakliuot vietom, šiaip jie tinka gan neblogai,spoileris išvis pievos,reikėjo iškelt nes gulė ant šoninų sparnų,tai pat visa peršpakliuot nes buvo nelygus,slenksčiai 5 cm per ilgi. Tai tiek žinių,beje iš ronikos esu užsisakęs spoilerį virš galinio stiklo tai ten tikrai gerai padarytas yra.
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
as ir girdejau kaska kad jie bsk i minusa ainatomas
PranešimasParašytas: 2006 12 22, 14:17:56 Rašyti temą:
Gandai eina, kad tie bicai bankrutuoja.. Rolling Eyes
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Nu nupasakot gal sunkoka....siaip su ismetimu pas mane ten nemazai klaidu privelta...pirma buvo daroma tam,kad graziai atrodytu ir apie praktiskuma mazai pagalvota...pavasari viskas bus perdaryta....VWV rašė:Bamperiai tikrai neblogai nulibdyti :> bet teks tau palaukt kol jie parvež,nes man žadėjo per 2 savaites,o vežė 5 savaites; Prie to pačio noriu paklaust kaip tu ten du duslius pasidares ,ten kiek žiūrėjau trugdo bakas antram dusliui.
JACKASS'as
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Yra dar viena panasi firmele tik Taline Estijoj...kainos biski didesnes....bek kiek su vienu estuku susirasinejau,sake,kad ji tipo daug ka is Lietuvos veza....siaip bamperiu kokybe panasi,va tik kainos didesnes+parsivezti reik....paziurekit www.gup-tuning.ee gerai,kad dar laiko yra,tai ir ieskau variantu...
JACKASS'as
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
abejoju ar kažką pigiau pačiam parsivežt būtų. Beje kai paskutinįsyk dar Dieze buvau (gal prieš metus
) Tai reikalavaus nuolaidų, tai skambino į Vilnių ir akis net išpūtė - ar net 20 proc klubui liepė duot.. Ten Haroldo888 įdirbis buvo matyt
Kokia situacija dabar, nežinau.. 
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
taip viskas gerai...zodziu uzsisakiau bamperius ir po menesiuko,jie jau pas mane gulejo garaze....atveze iki pat namu duru...zodziu viskas ten su jais gerai...bamperiu kokybe irgi nebloga....buvau pridejes,tai viskas gerai....reik dabar tik susimontuot,nusigruntuot ir viskas...nenusivyliau zodziu....manau 600lt uz gera buferi nedaug..
JACKASS'as
blyn tokio kaip noriu bamperio stileroj -600, o spoileroj 500. Berodz ir dieze 500.. dar ten gal ir nuolaidą ikals..
Dani kada Garage days 2007 prasidės?
Girdėjau su Auriuku buriat kažką. Noriu ir aš vakarais padalywaut.. 
Dani kada Garage days 2007 prasidės?
c20ne 93' - SOLD
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
KAROOOLIZZZ
- Entuziastas
- Vietovė: Mrj
jai dar reike spoileriu galiu gaut is lenku tik atsiusk foto ko buten reike neblogai jie daro ir kainos bus normalios www.karooolizzz@one.lt
Merga tai tik Vyro aksesuaras:)
-
KAROOOLIZZZ
- Entuziastas
- Vietovė: Mrj
siulyt galiu beweik viska ko reike man turi atsiust foto i emeila nes man reike lenkam nusiust foto pats nzn ka jie turi as jiem siunciu foto jie man atsiuncia kainas. ir galiu gaut ne tik spoileriu bet sport filtru geru firmu sport sodyniu skaidriu lempu nu krc rasykit ko reik ir gausiu
Merga tai tik Vyro aksesuaras:)