TEMA V6 SAVININKAMS IR APIE JAS ISMANANTIEMS
tai kaip suprantu, visa kardaninė pavara perimta iš docho, o problemaYELOW rašė:Tai yra tas mechanizmas- "ryciakas" liaudyje vadinamas, visas nuo permusinejimo rankenos salone iki vamzdzio kuris islenda i variklio skyriuDIAVOLO rašė:šeip įdomu, kas ta "kulisa"![]()
V6 ryčiagą sukerkt su DOCH kardanine pavara, nes jie skiriasi.. m
na šeip nenoriu šaipytis ar panašiai, bet kartais taip nutinka.YELOW rašė:Nu va susirinkau vakar viska uzsipyliau ausinimo skyscio, tepalu i deze, pabandziau uzvesti, ple starteris net nedirba, kazkur greiciausiai koki laiduka busiu prakirtes, gal turite kas kokiu minciu nes prie starterio blyn nemalonus ten pas mane priejimasReikia pasileisti duslereke
Gal tiesiog nuo ilgo nevažinėjimo akumulis pasėdo?
arba masės laidas, kuris ateina į variklį, tiesiog atsuktas, nes
trukdė?
Akumas tai nenusedo, nes buvo visa laika isimtas ir muzona jau buvau pasileides kai bandziau uzvesti, o jei butu nusedes butu maga isjuges.... Va del mases laido bandau atgaminti, nezinau starterio pajungimo tasku kur tiksliai tureciau atkreipti demesi, bandyciu paduoti itampos ir paziureti ar suveiks...
turėjau galvoje masės laidą, kuris jungiasi į variklį, o pats starterisYELOW rašė:Akumas tai nenusedo, nes buvo visa laika isimtas ir muzona jau buvau pasileides kai bandziau uzvesti, o jei butu nusedes butu maga isjuges.... Va del mases laido bandau atgaminti, nezinau starterio pajungimo tasku kur tiksliai tureciau atkreipti demesi, bandyciu paduoti itampos ir paziureti ar suveiks...
pasiima (-) iš variklio korpuso. Tas masės laidas variklio šone,
toje pusoje kur aušinimo radiatoriai stovi, panašiai kur karterio
tepalo lygio daviklis, apačioje. O pats starteris tai priešingoje pusėje,
nzn ten kas galėtų būt... gal kardaninę pavarą tvarkant kokią fyškę
atklibinai??
Na as ta zinau, kad nuo mases pasijungia, dar patikrinsiu ta mases laida i varikli, nes dabar nuemus automata tai tu fyskiu patikek manim kiek laisvu liko, ir siaip man ziauriai nepatinka ta laidu makalyne po kapotu, per daug ten tu laidu, reiketu pas koki elektrika nuvaryt kada kad tvarkingai viska sudeliotu 
pala pala.... doch dėžė pas tave atsirado iškart po automato??YELOW rašė:Na as ta zinau, kad nuo mases pasijungia, dar patikrinsiu ta mases laida i varikli, nes dabar nuemus automata tai tu fyskiu patikek manim kiek laisvu liko, ir siaip man ziauriai nepatinka ta laidu makalyne po kapotu, per daug ten tu laidu, reiketu pas koki elektrika nuvaryt kada kad tvarkingai viska sudeliotu
paprastos mechaninės F25 pas tave nebuvo
duodu tau numerį žmogaus (čia iš mūsų klubo, šiaulietis), kuris V6YELOW rašė:Taaip nebuvo, tai dabar ir galvoju, kadangi automatas uzsiveda tik ant parkingo tai cia bus ne starteris kaltas o kazkur reikes atkapstyti laidus kur starteri ijungia be jokiu parkingu, gal kas nors zinote?
Taip buvo automatas dabar jau F20
automatą keitė į mechaninę f25. Jis turėjo susidurt su tokia pat
problema
Mano mintis buvo biški kitur. Gal f25 mech. dėžė turi daviklį, kurio
neturi f20. Pvz. spydikui pas V6 trosas neateina, kaip pas f20, reiškia
nėra troso, turi būti daviklis, kuris tą darbą daro. Bet tu geriau tam žmogui
pasiskambink ir jis tau viską papasakos
makarus narpliojam, taip kad tikrai neatsakys
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Del starterio tai variklio valdymo ecu fiskes 42 koja turi but i mase prijungta. Turetu nebebut taip kad starteris nebesuks. o jei visgi nesuks
tai paprasciausiai reliuko pagalba ta isprest galima. Taip pat ir atbulines sviesas, nes jos irgi nedegs 
bet kokiu atveju, ta 42 koja turi but prie mases prijungta jei MT.
bet kokiu atveju, ta 42 koja turi but prie mases prijungta jei MT.
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Su kompensatoriais man tokia politika buvo:btx rašė:Gal zinot kiek kainuoja kompensatoriai V6 ?
Draugelis Omega b nusipirka su kalanciais kaip reikiant
peršokus paskirstymo diržui, kažkuris 1 ėmė ciksėti. Kuris tas
1 buvo sunku nustatyti, o jie tikrai labai nepigūs buvo. Kainos
dabar neatsimenu, bet tikrai ne 20-30lt už vienetą
net minties nebuvo keist visų. Gal būt jų yra atsiradę pigesnių,
man tada tvarkė opel atstovai, o jie pigiausiom dalim tikrai
nedirba. Gal ir jam nereikia visų keisti, bet kaip sakiau, marazmas
su nustatymu kurie ciksi. Ten jei pats servise dirbi arba pažystamą
turi, tada gali pakeisti visus po vienu velenu, užvesti paklausyti,
paskui po kitu, bet čia jau žaidimas, niekas paprastai to nedarys.
Visas tas buvo prieš 2 metus, dabar jų kainos turėtų pakristi, bet
24 kompensatoriai bet kuriuo atveju nebus pigiau grybo
Na uzvedziau savo kumele, starteris veikia, reikejo uztrumpinti fyskej kontakta viena ir viskas
o dabar islindo kitos dvi bedos: reikes pasukti kulisa nes negriažebia 1 ir atbulines pavaros, ir sankaba kazka suda mala, atsiranda toks garsas lyg breztu ten, ir sunku ja labai sureguliuoti, tai per daug isitempai ar tai per mazai
toks jausmas kad viduriuko nera...
Dabar mastau ar cia isminamasis guolis knisa prota, ar paprasciausiai reikia ja pravazineti???Bet kai ilgiau pavaziuoju tai kaip reikiant ten uzsmirsta viskas
Gal perverziau diskatoriu?Ar gali taip buti???
O del kompensatoriu tai kai as tvarkiau savo tai tokia varke susukom, issieme visus pramankstinome, o tie kurie nesimankstino keitem, o keitimas buvo toks nuvariau i svalke susiradau deduka jis turejo pasatus kelis paskleides tiksliai nepamenu kokius, tai is tu pasatu islupome veikiancius nes jie tokie pat kaip ir pas 2,5 opeli nes gamintojas "GM"
sumokejau ar 10lt uz 9vnt 
Dabar mastau ar cia isminamasis guolis knisa prota, ar paprasciausiai reikia ja pravazineti???Bet kai ilgiau pavaziuoju tai kaip reikiant ten uzsmirsta viskas
O del kompensatoriu tai kai as tvarkiau savo tai tokia varke susukom, issieme visus pramankstinome, o tie kurie nesimankstino keitem, o keitimas buvo toks nuvariau i svalke susiradau deduka jis turejo pasatus kelis paskleides tiksliai nepamenu kokius, tai is tu pasatu islupome veikiancius nes jie tokie pat kaip ir pas 2,5 opeli nes gamintojas "GM"
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
perverzti diskatoriu tai gal ir imoanoma tik blogybe to bus kadztus nuplest galima. paziurek ar per smagrati islindes varztas nekabina pvz variklio bloko.
del pirmos ir atbulines tai pareguliuot reikia. nudnas darbas
zyzti tai laisvai gali isminamas. gali ir dezes guolis.
sankabos pedalas turi buti truputi auksciau uz stabdzio pedala, bet man po swapo taip ir nepavyko teisingai sureguliuot
o kaip ,YELOW, rezultatas/skirtumas po automato?
del pirmos ir atbulines tai pareguliuot reikia. nudnas darbas
zyzti tai laisvai gali isminamas. gali ir dezes guolis.
sankabos pedalas turi buti truputi auksciau uz stabdzio pedala, bet man po swapo taip ir nepavyko teisingai sureguliuot
o kaip ,YELOW, rezultatas/skirtumas po automato?
www.serbis.lt
Na dabar papasakosiu kas buvo su sankaba, viena durna klaida smagratu prisukau su "E"varztais nuo 2,5 o jie mat ilgesni nei DOCH'o tai brezdavo sankabos disko spyruokles tas ir budavo kai imusu pava nefega nevaziuodavo, tai dabar susisukau original doch ir kitus kur neturejau parsatus su galvutemis taip daug paprasciau
Bandau ir vel surinkt ir matysim kas dabar bus
sveikas YELOW,na kaip gal jau viskas tvarkoiYELOW rašė:Na dabar papasakosiu kas buvo su sankaba, viena durna klaida smagratu prisukau su "E"varztais nuo 2,5 o jie mat ilgesni nei DOCH'o tai brezdavo sankabos disko spyruokles tas ir budavo kai imusu pava nefega nevaziuodavo, tai dabar susisukau original doch ir kitus kur neturejau parsatus su galvutemis taip daug paprasciau![]()
Na va vakar islindau jau is garazo, efektas patiko, reikes dar veliau pralekt su kuom nors kad palyginti galeciau skirtuma
Gal su Mantisimo???
Liko kelios neissprestos smulkmenos, prasiknisau su "chamutu" kuris ant to vamzdzio yra nuo ryciako, nes jo pas mane nebuvo tai ple kokiu as tik nedejau ten ju, reikes i srota dar nuvaziuot, paieskoti originalaus
Dar ausi nulauziau kur pusasis prie bloko tvirtinas, na o toliau nebesvarbu, svarbu tai kad as tai padariau pats
Gal su Mantisimo???
Liko kelios neissprestos smulkmenos, prasiknisau su "chamutu" kuris ant to vamzdzio yra nuo ryciako, nes jo pas mane nebuvo tai ple kokiu as tik nedejau ten ju, reikes i srota dar nuvaziuot, paieskoti originalaus
Dar ausi nulauziau kur pusasis prie bloko tvirtinas, na o toliau nebesvarbu, svarbu tai kad as tai padariau pats