tomas rašė:desineje puseje, salia swiesu jungiklio. Siaip tai 2 jungtukai, wienas priekinems faroms, kitas galinems.
tia jei prie svieju jungiklio, tai kaireje turi buti
stai kaireje vairo puseje matome svieju "ratuka" ir truputy desiniau, virs
"NOS" raudono jungiklio yra 2, juodi mygtukai. ir kaip sake tomas: vienas priekinems faroms, kitas galinei
gerai sakot priesrukines ten,pas mane tik vienas mygtukas,tai cia tipo tik galiniu faru priesrukine?prieky lempos su priesrukines,imanomas dalykas jas pajungt?
meck@8V rašo:
be to ten pas mane ne NOS o TITAN BI-TURBO
o jai rimciau kas ten pas tave per mygtukas?
nieko ten pas mane nera... kai pirkau buvo... ten atrodo buvo pajungtas subas nuo jo... bet laidai nepareina... nes piscialkiu lipdukas uzklijuotas ant to jungiklio
o gal tik siaip kad skyle uzdengtu
Rocco_ rašė:gerai sakot priesrukines ten,pas mane tik vienas mygtukas,tai cia tipo tik galiniu faru priesrukine?prieky lempos su priesrukines,imanomas dalykas jas pajungt?
imanomas dalykas. jai pas tave lempos su priesrukinemis, tai tada pasiziuri ar yra lemputes visu pirma tose priesrukinese.
paskui reikia pasiziureti ar salia galiniu priesrukiniu mygtuko, ten kur turi buti priekiniu priesrukiniu mygtukas, ar ten ateina laidai. jai ateina, tai valio, tereikes tik mygtuka ta nusipirkti ir saugikliu bloke isideti saugikli priekinems priesrukinems. ( jai neklystu nr. 13 )
Rocco_ rašė:gerai sakot priesrukines ten,pas mane tik vienas mygtukas,tai cia tipo tik galiniu faru priesrukine?prieky lempos su priesrukines,imanomas dalykas jas pajungt?
taip. ymanoma. as pasijungiau tik dabar galvoju koky mygtuka ir kur jy ykisti, kad butu patogu
imanomas dalykas. jai pas tave lempos su priesrukinemis, tai tada pasiziuri ar yra lemputes visu pirma tose priesrukinese.
paskui reikia pasiziureti ar salia galiniu priesrukiniu mygtuko, ten kur turi buti priekiniu priesrukiniu mygtukas, ar ten ateina laidai. jai ateina, tai valio, tereikes tik mygtuka ta nusipirkti ir saugikliu bloke isideti saugikli priekinems priesrukinems. ( jai neklystu nr. 13 )
joa pas mane 2 lesiu faros,lemputes taip pat yra.laidai iseina.o tai nereik kokios reliukes det,ar tik tiesei laidus i mygtuka i pliusa pasijungi ir fiso?
Rocco_ rašė:nu tai reiks rele det,saugiklis saugikliu dezej yra,nereiks manau,keist tik pajunkt teisingai reikia
jungiant tas 2 reliukes reikia ten dar bsk zinot kazkoky eiliskuma ir suprasti ka reiskia 1,2,3,4 reles kontaktai, kadangi as nixuja nesuprantu tai man tevas sujunge
jei kazka netaip sujungsi - pergegs saugiklis, ir vel viska per nauja jungi
na, turbut bet kurioje elektro-technikos parduotuveje, as nzn pagal kokius
kriterijus tos reliukes yra klasifikuojamos, bet pasakysi kad masinai ar 12voltu ir vsio...