esme tokia kad sianakt man kazkokie urodai isdauze sonini galini keleivio puses stikla. dbr jis visas kaip voratinklis. kaip man reikia isimti sita stikla, ir kaip reikia ideti kita, kokiu medziagu reikia ir t.t? gal kas zinot? ir kokios daugmaz eina kainos kaune pakeitimo jei turiu kita stikla? dekui uz protingus komentarus...
pirmiausiai istiesk koki skudura salone, kad stiklu nepribirtu, paskui nusiimk abloskes virsuj ir apacioj, tada matysi warztu galwutes gal 6 ar 8(nepamenu). atsisuksi tuos warztus ir istrauksi stikla i isore, tik kai nauja desi, atsargiai, nesukreipk dedamas, nes lengvaj suskaldysi.
dar vienas pasitikslinimas:
mes kalbam apie ta galini trikampi stikla? nes man isdauze ne dureliu stikla o ta kuris yra uz jo. vieni sako kad jis ant varztu, kiti kad priklijuotas. tai noreciau dar karta paklaust tikrai zinanciu zmoniu kaip jis ten pritvirtintas?
Varztai varztai ten, o tie kur sako kad klijaj visiskai nusisneka
O nesubirejo gal del to kad tie langeliai, gamikliskai biskeli patamsinti, vos vos ten... nakti matyt tik..
ji nenusiima ir nereikia jos nuimineti. atsuki is vidaus visas detales ir pamatai stikla su varztais. atsuki varztus ir su atsuktuvo pagalba isstumi palengva ta stikla lauk. tos gumos nereik nuimineti. man ka tik idejo ta stikla ecka, tai teko virsutiniu varztu skylutes prakirpti visiskai sulig korpuso pasibaigimu, kad butu galima istumti stikla atgal. na bet atrodo viskas tvarkoj.
eurai tu eurai... taigi kitoj gatves pusej turi puikiausia saugoma aptverta auksta tvora aikstele. jei neuztenka - yra pozeminiai garazai prie ziedo draugystes, jei nori pigiau - tada draugystes gale, ten kur mano garazikas bet cia jau toli
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
tai apie ta saugoma aikstele as ir galvoju...ko gero ja ir reikes jamti...na tik kad lis ir snigs ir kitas sh ant galvos...tai va tiek negerai...bet aisku ir kaina maza...ir saugumas sioks toks...
to nokas1: na jeigu jau rudis tvarkyti, tai nemanau kad pats sveisi ir spakliuosi ir dazysi viska ten, tai meistrai pas kuriuos nuvesi zinos kaip nuimti ir kaip uzdeti atgal ta juostele.