vaziojant ant benzo kazko lb trukcioja kol nepakeli apsuku iki 2.5tukst kas gali but? klaidu nemetofiltras pakeistas ant duju vaziuoja kaip bite gal da kur kokie filtrai yra ar kas?
gal kuro baka pravalyt reiketu? nes jei daugiausiai ant duju vazineji tai bake susirenka nuosedu ir jos uzkisa kazkiek filtra...
pas mane ta pati beda buvo... pakeiciau kuro filtra ir pripyliau pilna baka bendzo + skyscio degalinei pirkau kur tipo skaido vandeni ir nuosedas ir problemike dingo pas mane...
tai as va jau menuo kaip tik ant benzo vazineju i kazkaip nebuvo to. bet reiks pabandyt privaryt baka i da to sisaliuko ipilt. o jej purkstukas puliuotu tai klaida mestu?
nu ok reiks pazet kiek ten ko pilt reiks ,,metodam naucnavo tyka'' nepasikliausiu i da klausimas ne i tema klapt klapt susukus pilnai vaira ima kazkas cipt i girgzdet manau ka stiprintuvas ar brangiai jo remontas kainuoja?
nu zn gyvenant vln su tokiom masinu stojankem kiemuose tai pilnai nesukant vairo tai niekur netilpsi va i pilna susukus vaira variklis taip sakant dustv pradeda tai turbut lenkiasi mano stiprintuvas
xtpro rašė:nu zn gyvenant vln su tokiom masinu stojankem kiemuose tai pilnai nesukant vairo tai niekur netilpsi va i pilna susukus vaira variklis taip sakant dustv pradeda tai turbut lenkiasi mano stiprintuvas
nesilenkia niekas. pas visus taip yra , tik pas vienus daugiau pas kitus maziau. kai pilnai susuki vaira, iki kol atsirems, vairo stiprintuvo tepalo slegis sukyla iki maximumo, todel ip pradeda drebet ir pridust variklis, kartais dirzas cypt.