Elektrines dalies beda

Su automobilio elektrine dalimi ir jos eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
Tomis
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas

Elektrines dalies beda

Standartinė Tomis »

Yra taip, akumuliatorius naujas, iskraudineja signalizacija 0.5 amepero ismatavau, bet vedant vos suka, ta prasme kaip butu akumas nusedes, o diena susilusi pavazinejus isvis nebeuzsiveda(vazineju tik su sivesom nejungiu net silumos). Kame galetu buti beda ir nuo kur pradeti ziureti?
euro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

galbut generatorius nebekrauna akumuliatoriaus tavo, galbut vazineji trumpom distancijom ir akumas nespeja pasikrauti, o per salcius tai akumuliatoriai nusesta kad ir nenaudojami. jei tavasis buvo ka tik pirktas galejo buti nepilnai ikrautas, arba jau ilgai stovejes lentynoje ir issikroves per laika, o ka tik praeje salciai visai ji pribaige. siulyciau pakrauti akuma (su pakroveju, ar bent jau pavazineti ilgai po miesta negesinant), o jei vis tiek dus jisai, tai ziureti gal kas blogai su generatorium...mano nuomone...
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
bad_brains
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

kad benzo veltui nesvaistyt tai pirma patikrint ar krauna reiktu. ir 0.5A tai dafiga sakyciau.
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Tomis
Pradedantysis

Standartinė Tomis »

atvaziavau is panevezio tai pasikrauti turejo progos, bet supranti tiek jima kai signalke isjungta o kai ijungi signa vistiek tiek pat, vadinasi kaskoks irenginis srebia. logiskai neturetu niekas jimti jei signalke neijungta ir jokia lepmute nedega, del genereatoriaus tai reikes ziureti bet pats perinkau kai masina nusipirkau tai buvo pries 4 menesius. gal per salcius kasnors nutiko. as irgi itariaus generatoriu, bet negali kur nors "nuteketi" ziaurei daug amperu i sona kur nors?
euro
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

hm...tuomet arba generatoriui kazkas nutiko, gal koks dirziukas nusimove ar pan ir krauna dbr akuma tik kokiu 30%, arba isties su akumu tavo kazkas blogai, minejai kad naujas akumas, tai siulyciau isideti kita akumuliatoriu ir palikti per nakti ji masinoje. jeigu is ryto ir kitas akumas sunkiai vesis ir pavazinejus bus tas pats, tai reiskia kazkur nuteka srove, o jei ne tai metas keisti akumuliatoriu :) na cia mano patarimai tik diagnozuoti kame gali buti beda, nezinau as tiksliai tu elektroniniu daliu, cia jau calibros klausti reiktu :)
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

sunkej vestis gali del starterio.... o ne del to kad akumas nusedes... man tajp buvo bet tu pats jauti kajp kiti prietaisai vejkia ar jauciasi kad jis issikrowes... :wink:
euro
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

zmogus rase kad net peciuko nejungia vazinedamas, tai manau kad galbut akumai silpni :) nors galbut ir starteris kaltas jei vis del to radijukas ir peciukas dirba normaliai vaziuojant :)
calibriukas
Entuziastas
Vietovė: klaipeda

Standartinė calibriukas »

patikrink mases laida, jei geras tai reiskia generatorius...kai turejau praeita calibra buvo lygiai tas pats,pamegink kai uzvedi paspaust iki kokiu kokiu 2500apsuku aisku geriau butu,kad uzsilus butu truputi :wink: turi matyti jei spidometro apsvietimas pariskes reiskia to ir tereikia,jei ne imk lauk generatoriu, ardyk ir tvarkyk jei moki :wink: ryt vaziuoju imt laukan savaji generatoriu nes parejo...ps siaip dabar esu pasiemes identiska calibra pries savo buvusiaja ,bet ruosiu ja pardavimui nes vel tik 8v :) galbut imsiu turbo jei surasiu gera :twisted: calibra-netrink vel sito posto nei uzka,kaip mano istrynei :evil:
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

fastest teisus. man ir buvo identishkos bedos vectroj.sunkiai vesdavosi toks jausmas kad akumas mires,o ikaitus varikliui ishvis tik pritraukimo rele sudirbdavo.kitas savininkas (bendradarbis) pakeite starterio yvores ir pritraukimo reles kontaktus ir viskas susitvarke.aishku generatoriaus,akumo ir laidu broblemos neatmetu.
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
Tomis
Pradedantysis

Standartinė Tomis »

aciu visiem uz patarimus, bandysiu pritaikyti ir isspresti problema. kaip susitvarkysiu pranesiu kas buvo.
tomas
Klubo Narys
Vietovė: Majamis

Standartinė tomas »

gali but ir masinis laidas nekontaktuoja, dazniausiai ta wieta, kur prie generatoriaus jis tvirtinasi buna uzpuliawusi. su testeriu pereik ir bus aisku. :wink:
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

kurioj vietoj reikia jungti testery, kad issiaiskinti ar krauna generatorius ? :roll:
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Man kai tikrino tai tiesiai prie akumuliatoriaus prijunge ir ziurejo. Pas mane ir buvo pradejes nedakraut generatorius, o beda buvo bloga mase generatoriaus su varikliu, is naujo persukau viska ir bedu kaip nebuta.
tomas
Klubo Narys

Standartinė tomas »

testerio pliusa jungi ant akumo pliuso, o testerio minusa i generatoriaus korpusa, ismatuoji srowe,o paskui i akumo minusa. Jei parodymai skiriasi, reiskia akumo masinis laidas blogai kontaktuoja su generatorium, nes parodymai turi but wienodi.:wink:
DeeMan
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

Dar kraunant, itampa ant akumo gnybtu turi buti 13.8-14.5V (kai visi prietaisai ijungti)

Prie to pacio,
pas mane lyg tais viskas kraunama gerai, ir t.t., na bet kai ijungi galini lango pasildyma, susidaro gan didelis itampos krytimas(ir kai pirkau akuma sake kad su tuo ijungtu pasildimu, akumas nebus kraunamas, be jo, o kartais ir ijungus problemu ner), kame gali buti bajeris?
Dar kiek pastebejau, kad sustojus, kai visi priborai ijungti, atsiranda savotiskas variklio darbo nestabilumas( kai viskas isjungta berods norm dirba), biski karts nuo karto pradreba auto (nezymiai taip), pakeli biski apsukas prie kokiu 1k apsuku viskas normalizuojasi. Tai cia gal irgy generatorius ar kas? Nu siaip jau kraunas viskas gi, tad nzn...
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

nu tada visks narmaliai, pamatavau pas kadoka, 14.6 krauna :D
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
tomas
Klubo Narys

Standartinė tomas »

taj normaliai, mano kalej taj 14,3.
DeeMan
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

Mano irgi normaliai 14,3 kazkur, bet kai ijungi visus prietaisus, ypac po to kai jungiasi galinis pasildymas tai matomai nukrenta itampa, zemiau 14V, beveik prie 13.8 dabar jau nebeprisimenu, seniai matavausi...
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]
Tomis
Pradedantysis

Standartinė Tomis »

pasimatavau varza generatoriaus mases laide i korpusa kur eina. buvo 1.5. dabar uzdejau kita laida, su kuruo varza tik 0.5, kaip galvojate ar cia galejo buti problemos sprendimas?
Atsakyti