Zodziu nusipirkes masina nelabai atkreipiau demesio i sitas nesamones, bet po to pastebejau,kad ne visos jas turi.. Dabar ziema, jos man atsokinejo...kas cia per tiunings toks? cia tipo graziau su sitom nesamonem? manau reik lupt lauk jas nuo stiklo, ka jus, gerbiamieji, sakot?
Nu is foto nelabai ka iziuriu, bet tikrai kazkokios kitos cia nej turetu but , tai o kai patrauki ka ten iskart vien tik stiklas? Gal kas galini stikla keites ir kazka prihimicino, nzn... Ziurek jei imanoma lupk, nes man asm tai jos kazkaip keistai atrodo
tiesa pasakius nelabai ziurejau kas ten po tom gumom, bet panasu, kad stiklas ir viskas... manau reiks lupt, kai biski prasils arba i garaza nusivarius...
cialestino rašė:tiesa pasakius nelabai ziurejau kas ten po tom gumom, bet panasu, kad stiklas ir viskas... manau reiks lupt, kai biski prasils arba i garaza nusivarius...
aisku kad lupk nes tikrai baisiai atrodo ben man kai pas bicha ziurejau
pas mane irgi yra tokie vejai... kai keiciau bagazines dangti taj nusipirkau su tom nesamonem... kai meistrai daze kazkodel nenulupo, tipo sake kad neina ar kazkas panasaus...
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
Sakyciau cia koks tai kebulo aerodinaminiu savybiu gerinimas. Atsiet kad susidarytu maziau sukuriu gale. Bet naudos is jo 0,01% padidetu max greitis, o del ju svorio leciau isibegesi iki 100 kokia +0,001s. Arba sutaupysi degalu uz 2,89LT per visa masinos gyvenima Pavariau mokslini darba
Krc lupt reik nx tuos sudukus, tik atsargiai.
as sita "tiuninga" nuplesiau. tik beda tame kad jo galai pritvirtinti varztais. taip kad jeigu plesi situos dalykelius, nusiteik ir 2 skylem bagazineje.