tai tipo atvarai treciadieni 8 vakaro i xxl norfa ir kas tada ? reik prisistatyt? o jus labai dergiates is tu naujokiu ir ju masinu? nes pas mane nieko blatno pvz niera, tik sportinis glusas ir vairas, nu ir pypinis mandras
nieko nesidergiam nes naujoku krikstynos tik per grand meetus, o artimiausias pavasary vilniuj, atvaziuosi 8 prie norfos pasnekesim bendrom temom, problemom pasidalinsim renkas tikrai linksmi zmones atvaziuok ir pats pamatysi
oi problemu tai tikraui pas mane yra...viena sutaisai kita islenda...nu bandysiu pasistenkt atvaziuot...o tai sakai tik vilniuj mane priims i kluba? ir pakrikstys?
Mes nekristijam naujoku tik pasikalbam kaip kas galima apie masina pagelbeti patarti kaip ka daryti ir tiek pas mus atvaziuoja nedaug calibru as pats pardaviau bet vistiek atvaziuoju kaip iseina ir pasisnekam siaip nebijok niekas neikas treciadieni isedi i cali ir vaziuoji prie XXL norfos arciau dagrio serviso 20val
nu kad antifrizo nera trukumo , priziuriu as ji...man seip uzejo viena diena irprapuole peciukas pust, per duobe pravaziavau ir vel atsigavo tai va? any sugestions?