kiek mokejai uz siurbli? devetas? ar tau strigdavo vairas sukant ar tik iki galo susukus cypdavo?
dabar kai salta tai isviso neimanoma pas mane, stringa visalaika atrodo kad neveikia stiprintuvas isviso, labai trukcioja kai suki
olezka rašė:
turejau ta pacia beda.pakeiciau surbli ir dabar viskas ok.
Ora gaudo kur nors kiek nesandaru.Ten pat turi buti tepaluota.Visur svariai nuvalyti ir stebeti.Siurblys tempiamas DVIEM verzlem.Viena gali buti jau pamesta.Labai svarbu gerai nuorinti-antraip nesuprasi kas darosi
nu as jau vamzdzius net pakeiciau priverziau visur praziurejau, skyscio lygis nemazeja niekur nebega, bet kai nuorini neuzkurta burbulai nebeina, uzkuri pavazineji, pradeda cypt, ir tada jau burbulai eina. prisigaudo oro turbut bet kazi kur, ar gali but siurblys?
Nenaujas vairo siurblys kainavo 40LT.Toks pats ant Vektros,Omegos.Pas mane buvo dirzelio skyvas tepaluotas vos vos.Ispute tepala i lauka is bakelio.Pakeitus siurbli baigesi visos bedos
pakelus masina, arba sukinejant ant ledo vairas sukinejasi normaliai, blogai - ant asfalto, zodziu kuo didesnis apkrovimas to jam sunkiau prasukti, gal is to kas galesit pasakyti kame reikalas ir ka tiksliai reiktu keisti, nusibodo
omid rašė:pakelus masina, arba sukinejant ant ledo vairas sukinejasi normaliai, blogai - ant asfalto, zodziu kuo didesnis apkrovimas to jam sunkiau prasukti, gal is to kas galesit pasakyti kame reikalas ir ka tiksliai reiktu keisti, nusibodo
tai kad 3 yra pilnai sintetinis ir viskas daugiau jie niekuom nesiskiria tik kad dextron 3 geresnis. buvau supyles ir toki ir toki, jokio pasikeitimo nepastebejau.
ne prisimyzt tai pats sau gali, sakau tau buvau ir viena ir kita supyles jokio skirtumo nera, ir dar ne vienai masinai bandziau, kai jinai buvo pagaminta 3 gal net nebuvo pagamintas uztai ir liepia.
Nitro rašė:gali nors ir primyzht i bakeli. Gamintojas liepia pilt Dexron IID, tai toki reikia ir pilt.
omid rašė:ne prisimyzt tai pats sau gali, sakau tau buvau ir viena ir kita supyles jokio skirtumo nera, ir dar ne vienai masinai bandziau, kai jinai buvo pagaminta 3 gal net nebuvo pagamintas uztai ir liepia.
Nitro rašė:gali nors ir primyzht i bakeli. Gamintojas liepia pilt Dexron IID, tai toki reikia ir pilt.
o jeigu taip po 100k km pareis ragai nuo perskysto tepalo a?