iskilo toks klausimas... sugalvojau sededamas uz vairo, kad gerai butu isideti oro pagalves i savo kalyte. tik nezinau, ar imanoma tai
ka galit patart?
Imanoma. Tik klausimas, ar bus is tu pagalviu naudos, po 10-13m praejus nuo gamybos. Reik ishsiaishkinti del ju eksploatavimo, daug kur po 10m. pagalves atjungiamos arba elektroniskai, arba rekomenduojama patiems atjungti. Pas mb lyg ir keichiamos kazkurios dalys ir pagalves vel tinkamos naudoti.pagran2kas rašė:Sveiki![]()
iskilo toks klausimas... sugalvojau sededamas uz vairo, kad gerai butu isideti oro pagalves i savo kalyte. tik nezinau, ar imanoma tai :?
ka galit patart?
'95 visos stock calibra turejo airbag'us kaip bazine komplektacija.pagran2kas rašė:matau, nesupratot manes. pas mane 95 metu calyte, bet isvis nebuvo airbag`u. as noriu isidet jas. ar galima tai padaryti?
tai kad misles cia jokios nera, jie buvo issove... kiekvienas jucalibra rašė:'95 visos stock calibra turejo airbag'us kaip bazine komplektacija.pagran2kas rašė:matau, nesupratot manes. pas mane 95 metu calyte, bet isvis nebuvo airbag`u. as noriu isidet jas. ar galima tai padaryti?
Yra teke matyti calibra su irasu '95m. techpase, bet pagal visus pozymius ten buvo calibra senesne nei '93m (cia, berods, tokio Ginto is calibra.lt juodos spalvos caly, kuria jis jau pardave). Taip buna tuomet, kai automobilis prastovi pora metu salone, o paskui parduodamas, taip ir gaunasi, kad pagaminimo data nesutampa su pirmos registracijos data.
Paziurek pagaminimo metus VIN'a ir pagal datas ant stiklu, dirzu ir pan.
Jei jos rodys vis tiek '95m., tuomet, vadinasi, kazkas tavo airbag'us tiesiog ismontavo (del kokiu priezasciu - misle)..
na nežinau, tarkim airbaga gausi už 250lt, už kompą dar kokįNitro rašė:jei tik tokia kaina - tikrai verta.
naujesnėm mašinom daugumoj(o gal ir visom) be diržo nešauna. Bet galiukrax rašė:o man atrodo,kad jei be dirzu vaziuoji,jie ir neissauna,bent jau MB ir VW..
jo, pas mane tas pats. Manau turėtų būti kažkoks kontaktascalibra rašė:pas mane sedynes perdetos is kitos caly, tai ten pirotechniniai itempikliai. Tik i juos taip pat jokie laidai nesijungia. Ten sistema, ko gero, veikianti kaip "stand alone" - turi savo smugio jutiklius ir t.t.