Paskirstymo dirzelio apsauga

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Arvy
Pradedantysis
Vietovė: Šiauliai/Kaunas

Paskirstymo dirzelio apsauga

Standartinė Arvy »

zodziu buvo tox dalykas.. pakeitus generatoriu ir itempus dirzeli, kazkiek pavaziavus, jis pradejo liestis i ta plastmasine apsauga ant paskirstymo dirzelio... (ta plastamase jau kazkokia pavargusi buvo, tai gal remonto metu kurnors uzsikabino ir t.t.) tai dalykas tas, kad ji db kliba visa ir lieciasi i generatoriaus dirzeli... tuo labiau, gali ir paskirstymo dirzeliui kanors padaryt...

gal kas zinot kiek ta apsauga kainuoja? ir ar sunkus pakeitimas? ten butinai reiks visus dirzelius nuimt (o pati paskirstymo)?

variklis c20ne

is anksto dekui :roll:
sawas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Alytus - Kaunas - Siauliai

Standartinė sawas »

generatoriaus lyktaos reikia dirza nuimt o skirstymo dirzo tikrai nereikia :D
opel calibra 2.5 V6
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

Na ta plasmase susideda ish dvieju daliu, ir ten kaip pamenu jai tavo kashkas ten nuluze ar panashiai tos virsutines dalies tai ten nesunku pakeist, kaip jau minejo tik generatoriaus dirz. nuimt gal reik, tiksliai nzn reiketu paziuret, gali reikt nebent dar ta stiva nusisukt kur generatorius ir vairo stipr. uzkabintas buna, bet jai problemos su vidine plastmases puse tai manau reiketu ir dirza ir styvus nuimt, manau net neapsimoka jau kashka daryt, geriau bandyt taip kaipnors ta plastmase pritvirtint... pas mane ir ant seno variklio buvo kad sieke kashkury dirziuka, tai ten buvo fiksatorius suluzes, tai labai primityviai ash ten dariau :) su karshtu vinuku pralydziau skylutes ir suverziau dratu :D
Arvy
Pradedantysis

Standartinė Arvy »

nu joa... virsutine plastmase tai paziurejau, kad tikrai nesunku... bet va ta apatine tai velnias zino... tikrai nenoriu pats paskirstymo dirzelio nuiminet.. nesureguliuosiu as tu faziu... siaip bandziau biski tvarkyt ta plastmase... keliose vietose tie fiksatoriai nuluze... bet ir pati apatine plastmase nuo bloko atsikabinus kazkuriose vietose... kaip ten tvirtinasi gal zinot?

beje kiek ta apsauga kainuoja?
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

apatine prisisuka prie variklio varsteliais man atrodo, tie varsteliai po styvais, bet styvuose yra skyles ir man atrodo eina juos prisukt :!: nu plia nueisiu iki garazo pazet galva metosi kashkur tai ten taipat ir prie bloko turetu but pazesiu ir pasakysiu
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Paveikslėlis Paveikslėlis
Arvy
Pradedantysis

Standartinė Arvy »

afigienai aciu... db viskas aiskeja... :) eisiu kanors meistraut.. :wink:
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

ner uz ka :D smagu padet, bandyk suspaust kaipnors tas plastmases ir tiek, beje jai ten tavo cali avatare, tai sheip visai grazi spalva, nors man sheip balta graziausia
(gal todel kad mano balta) :D
Arvy
Pradedantysis

Standartinė Arvy »

joa maniske... jau sutvarkyta ir pries savaite tik nudazyta... :wink: dekui, aisku kiekvienam sava graziausia.. :D reiks ryt bandyt kanors konstruot, nes atsibodo jau pesciam vaiksciot... :)
Uždaryta