kai pas mane apauti R17 225/45 plocio ratai:
man kazkaip nesitiki kad eitu tiek suzeminti, ar norint tokio aukscio tektu keisti lietus ratus is mazesnio R ir siauresnius, o jei eitu tiek suzeminti tai kiek tai kainuotu? is anksto dekui uz atsakymus

Gulintys mentai - tavo draugai?GwiDas rašė:pas mane R-16 padangos 40 aukscio po dugnu netelpa nei cigareciu pakelis protingai vaziuojant niekur nekliuva
205/50/16 buvo,ir slenksti sulauziau i gulinti menta...TANKYSTAS rašė:Gulintys mentai - tavo draugai?GwiDas rašė:pas mane R-16 padangos 40 aukscio po dugnu netelpa nei cigareciu pakelis protingai vaziuojant niekur nekliuva
na pas mane kiek pamenu buvo 80mm nuleista (padangos 205/45 r16) - gulintys mentai slenkschiu nelauzhekrax rašė:205/50/16 buvo,ir slenksti sulauziau i gulinti menta...TANKYSTAS rašė:Gulintys mentai - tavo draugai?GwiDas rašė:pas mane R-16 padangos 40 aukscio po dugnu netelpa nei cigareciu pakelis protingai vaziuojant niekur nekliuva
![]()
-40mm nuleista...
Su nuimta spyruokle tik tokiu atveju, jeigu kas nors ant jos apie tai uzhrashyta.btx rašė:O kaip nustatyti tuos mm.
Matavimo su liniuote metodu :D