Slapia :(

Techninių klausimų forumas.
Barton
Veteranas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Slapia :(

Standartinė Barton »

ar pas jus sausa po vairuotojo ir keleivio kilimeliais?
pas mane kilimai guminiai, o po jais taj nors imk ir grezk viska.... :( is kur ten to vandens tiek prisikaupia?
C20NET :) + Webasto tele thermo top BW50
bad_brains
Veteranas
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

uzsikimses bus nuleidimas. ten variklio skyriui tok lenktas kanalas yra berc, reiktu ji isvalyt
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
sawas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Alytus - Kaunas - Siauliai

Standartinė sawas »

arba numusta gumine fyske dugne ir per ja varo vandeni pas mane taip buvo
opel calibra 2.5 V6
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

O tos gumines fyskes jei neklystu yra keleivio ir vairuotojo pusese?Pas mane irgi slampa, su kuom patartumet uzkimsti?Su skuduru kokiu :D
Viena diena cia nuvaziavu i parduotuve nuejau apsipirkti o kai pareinu ziuriu upelis sviezias is po mano masinos, na sucka galvoju kokia slange prakiuro, bet itartina tai pasirode kad lasa giliau po masina keleivio puseje kur nera jokiu slangiu tai suvokiau kad sulinys pas mane lietaus vandens uzpildytas dugne yra, reikia kazkaip issausinti ir uzkimsti ta skyle :wink:
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

amzina problema, jauciu kad pas visus be isimties calibru turetojus nera tokio paralono po kilimais kuris butu sausas.
YELOW rašė:O tos gumines fyskes jei neklystu yra keleivio ir vairuotojo pusese?Pas mane irgi slampa, su kuom patartumet uzkimsti?Su skuduru kokiu :D
Viena diena cia nuvaziavu i parduotuve nuejau apsipirkti o kai pareinu ziuriu upelis sviezias is po mano masinos, na sucka galvoju kokia slange prakiuro, bet itartina tai pasirode kad lasa giliau po masina keleivio puseje kur nera jokiu slangiu tai suvokiau kad sulinys pas mane lietaus vandens uzpildytas dugne yra, reikia kazkaip issausinti ir uzkimsti ta skyle :wink:
Barton
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Barton »

omid rašė:amzina problema, jauciu kad pas visus be isimties calibru turetojus nera tokio paralono po kilimais kuris butu sausas.
joa ten is tos kempines galima visa kibira vandens isgrezt.....

moderatorius : nutrinti QUOTE'ai
sawas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Alytus - Kaunas - Siauliai

Standartinė sawas »

nieko keista ka metals supuva anksciau laiko :(
opel calibra 2.5 V6
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

su tuo begimu as ten vargau 4 dienas nuo ryta iki vakara ir ta nubegima isvaliau ka nori ten gali daryt vistiek siektiek tenm bega visalaika kai kibira vandens uzpili skyle isgreziau su drele dugne zemiausioi vietoi kad vanduo nestovetu ir pox, kitos iseities nera ten.
sawas rašė:nieko keista ka metals supuva anksciau laiko :(
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

na jau atleiskit chebra, bet tokia zhiema, kada nera nei minuso, nei sniego, kilimai turi buti sausi (na tarkim truputi dregni) - bet tikrai ne shlapi ar grezhiami - ieshkokit problemu. Zhiema kilimai shlampa del to, kad su batais atsineshi sniego, kuris esant minusui uzh lango vis tirpsta-shala-tirpsta-shala ir normaliai neishdzhiuna. O esant tokioms oro salygoms kaip dabar - viskas turi buti sausa.
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nebus ten sausa jei neperdarysi tos ertmes per kuria ventiliatorius ora pucia link peciuko o ten preit tai uzsip***si, ir ne del sniego cia nebuk nauivuolis Nitro :D o del to kad bega istisai per ten tiek lietus lyja ir netgi tada kai plauni stikla su purkstukais isimk paralonus ir pamatysi.
as padariau taip - visa ta paralona naher --->, isgreziau skyles abejose pusese, sudejau polisteri kuris vandens nesugeria ir nepraleidzia, ant virsaus linoleuma ir tada jau kilimus salono - po kojom sausa, vanduo ant metalo nestovi. o butent del tokios ziemos ir slapia kad kiekviena diena pasipildo vandens atsargos po kojom, susaltu tai butu ledo gabalas ir tiek :D

moderatorius : nutrinti QUOTE'ai..
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

del tos vietos neturejau jokiu problemu - svarbu nepatinget visus shudus ishtraukt, drenazha pravalyt. Aishku valymo metu geras tris saujas visokio dumblo ishtraukiau - tachiau po to vanduo nubegdavo ten, kur jam ir priklauso. Ypach tai matydavosi po plovyklos - kadangi per ta shlanga viduryje vanduo bega tiesiai ant vairo koloneles, kuri pas mane laisdavo skysti - palikdavau grazhu tepaluoto vandens shleifa :)

Na ir aishku salono oro filtras taip pat kazhkiek stabde vandens patekima i salona pro ta vieta. Vienzho mashina reikia prizhiuret, o ne vazhiuot pakol vazhiuoja.

omid
Entuziastas

Standartinė omid »

tai kad issivalyt ta slanga reikia tai cia savaime aisku, bet as sakau kad ir isvalius vistiek uzpylus vandens dalis jo patenka i salona nes nespeja nubegt per ta slanga. ir vidu gali dziovint kiek nori vistiek po menesio jis bus toks pat slapias.

PS. Nitro kokia dabar turi masina?
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

taigi minejau kazhkurioj temoj ir dar foto buvau priseges :)

o jei rimtai, tai asmenines mashinos neturiu jokios kolkas :) tokios kokios noriu neiperku, o pirkt vel sena graba ir kisht pastoviai pinigus i ji - ne mano kishenei. Dzhiaugiuos bent buvusia spejau parduot uzh normalia kaina.
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nu jo cali megsta pinigelius kaip ir grazios mergos :)) bet vistiek as manau kad cali yra grozio/patvarumo/traukos/kainos geriausias santykis apskritai imant galbut netgi is visu auto. vienintelis kas man nepatinka kad kietai vaziuot su ja ir purtaisi visas vat tai jau pradeda uzknist. pavizdziui paemus audi nu neblogos masinos pvz a4 nuo 2002 metu, bet tai kaina padek dieve, visi modeliai rinkoi laiko perauksta kaina ir nekyla ranka tiesiog tiek moket. Cali manau yra tiesiog liga panasiai kaip vejeraupiai :D, kuria anksciau ar veliau visi perserga, po metu po dvieju ar triju, bet vistiek perserga nes tai nera aukstos klases ir geros kokybes auto, tai va gaila bet tokia tiesa :)

widazas
Entuziastas

Standartinė widazas »

SWEIKI!!! PAS MANE KELEIWIO PUSEJ BEWEIK BASEINAS :( KAZKAIP NESINORI DABAR ZIEMA KRAPSTYTIS, NES GARAZO NERA......

PADEKIT!!!!!

gaila gi cali.
tomas
Klubo Narys
Vietovė: Majamis

Standartinė tomas »

skambink 112.
deiviscalibrius
Klubo ex-Narys
Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)

Standartinė deiviscalibrius »

widazas rašė:SWEIKI!!! PAS MANE KELEIWIO PUSEJ BEWEIK BASEINAS :( KAZKAIP NESINORI DABAR ZIEMA KRAPSTYTIS, NES GARAZO NERA......

PADEKIT!!!!!

gaila gi cali.
nuomokis garaza ir dek peciuka i auto per nakti :wink: siokia tokia naudabus :lol: vis kojos sausai bus 8)
university of south wales , newport - (BA) bussines and marketing for 3 years)
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

e prie to pacio - man pieno pribego masinoj, ir prisigere y kilimine danga... dabar salta tai man tas pats, o kai atsils, kai prarugs jis man, kai uzdvoks... Ka daryt, kaip isvalyt ?
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

Mesk ta danga arba plauk stipriai.
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
DeeMan
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeeMan »

Gal cheminis pades :?:, juk just "milk"
man tiesa cheminis nelabai padejo isvalyt tepalo, gale po kilimeliu, bet kazkaip nenusiviliau, nelabai ten jo daug, beto ir antikorozija sioka tokia no to :D
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]
Barton
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Barton »

TANKYSTAS rašė:e prie to pacio - man pieno pribego masinoj, ir prisigere y kilimine danga... dabar salta tai man tas pats, o kai atsils, kai prarugs jis man, kai uzdvoks... Ka daryt, kaip isvalyt ?
valyk ta piena , nes kai atsils oras tai bus ir kvapas ne koks salone
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

TANKYSTAS rašė:e prie to pacio - man pieno pribego masinoj, ir prisigere y kilimine danga... dabar salta tai man tas pats, o kai atsils, kai prarugs jis man, kai uzdvoks... Ka daryt, kaip isvalyt ?
zhinok kiek esu girdejes - pienas mashinoj ishipyle - mashina i turgu ishvazhiavo :) O jei rimtai - kol dar shalta, tai gal nespes prarugt - reiktu skubiai ishvalyt visais imanomais budais, nes kitaip vasara nepavazhiuosi del smarves.
DeX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeX »

omid rašė:tai kad issivalyt ta slanga reikia tai cia savaime aisku, bet as sakau kad ir isvalius vistiek uzpylus vandens dalis jo patenka i salona nes nespeja nubegt per ta slanga. ir vidu gali dziovint kiek nori vistiek po menesio jis bus toks pat slapias.
ikisiu ir savo trigrasi, pats ismeciau visus paralonus tuos, nes buvo prisigere, dabar gi paziuriu karts nuo karto kanalus po kapotu ir zinokit tfu tfu tfu viskas normaliai... sakyciau kazkur ten kemsasi pas tamstas. Paralonus siulyciau mest jei ten dregme is kazkur vis patenka, nes surudys dugnas per psmeti paskui
======
It's another great day 4 science
91' dohc
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

tai yra trys kanalai sonose du ir per viduri, isvalyti pas mane visi bet siektiek bega i vidu vistiek, o tau jei nebega tai sveikinu :D
widazas
Entuziastas

Standartinė widazas »

randat kur piena laikyti :D
Uždaryta