kokia turi? mano tai lb paprastute :p
Prijom!!!!
Moderatorius: suNNy
-
Svečias
-
Svečias
Zdarovi, kolegos
kadangi daznai prie kompo pasedziu,nu tiksliau beveik visalaika per para,tai uztikau sita foruma. Pries pora meneseliu isigijau calibra, maciau pas jumis buvo myte jinai. Gal kada matet Mazeikiuose mane. Sodriai baltos spalvos cali su uzrasu raudonom raidem CALIBRA ant priekinio stiklo
Jauciu kiti jau zino ta masina geriau nei as. Papasakokit apie savininka kanors pries tai buvusi, nes as pirkau dauzta ja ir tvarkiau (dahuja atsiejo), savininko dar nemaciau niekada
Cia per draugelius pirkau 
kadangi daznai prie kompo pasedziu,nu tiksliau beveik visalaika per para,tai uztikau sita foruma. Pries pora meneseliu isigijau calibra, maciau pas jumis buvo myte jinai. Gal kada matet Mazeikiuose mane. Sodriai baltos spalvos cali su uzrasu raudonom raidem CALIBRA ant priekinio stiklo
Calibra- Arijų Super Mašina :)))
nu Tomixas jau turetu zinot,cia perziurejau meeto fotkes,maciau savo cali tarp tu 8 kitu. O kiek mazdaug mzk calibru yra? nu bent jau 4 baltos spalvos suskaiciavau+ juodas kelias+sidabrine+raudonas kokias 4,a huj parisi.
Mano kaimynas vasara raudona isigijo dar
irgi dauzta... tai galvoju kluba steigiam, bet pasirodo jau yra kaippo toks.
Mano kaimynas vasara raudona isigijo dar
-
Svečias
Sutvarkem, ne priekis,o galas desine puse, ileke atbuliniu i kazkur girti,nu bent jau sake taip
bet aparaciuks tai uzlaikytas gerai,variklis, kaip saldainis, keistas isvis yra, rudziu nedaug buvo,bet po sios "ziemos" tai jauciu atsiras,nes jau pastebiu siek tiek
kiek suprantu sportine vaziuokle. Bet tvarkyt dar yra ka. Tomixas kodel saviske pardavineji? negi nebebusi kalibristas?