nekledek andronai.kaip pavyzdys mano calibra kurioi visas duslyntuvas darytas to paties meistro.gumos atsikabineja pastoviai,siules kur privirintas rezonatoriu pradejo pust, ta vieta kur duslia apeina tilta musa i dugna.vieniu zodziu sudas ne meistras.ir dar skaitosi kad nuo ,,diezas,, firmos dirba,viciau as ji is ten.
prie ko chia diezas? man irgi guma viena atsikabino kazhkada - nu ir bildet glushas pradejo. Kaip jau minejau, nereikia su glushu bordiuru griaut ir asfalto shlifuot
olezka rašė:nekledek andronai.kaip pavyzdys mano calibra kurioi visas duslyntuvas darytas to paties meistro.gumos atsikabineja pastoviai,siules kur privirintas rezonatoriu pradejo pust, ta vieta kur duslia apeina tilta musa i dugna.vieniu zodziu sudas ne meistras.ir dar skaitosi kad nuo ,,diezas,, firmos dirba,viciau as ji is ten.
Va žinau žmogu kur irgi atrodo nebrangiai daro.. vamzdzius išlenkia betkokiai mašinai, turi staklse, tėvas keitė visą vamzdyną, va treti metai važinėja. va numeris 868878704 jei kam idomu asiklausinėkit tiksliau kokios kainos kaip kas
taiva,kad bleha antra nusoyrkau ir man jii netinka.siaip neisrankus bet jai gaidys tai gaidys! o ar ziaurus skirtumas jai sport dusle ideta bet rezonatorius nea.(katalizatoriu ispjoviau.o gal dar skirtumas,kad ecotec motoras????
aisku teks toliau varkt bleha cia kuria diena seskines kalnia is klubo nario raudonos sp.calite gerai dirbo bleha norejau uzklaust bet gi tie kamsciau!!!!!!
andriulis rašė:taiva,kad bleha antra nusoyrkau ir man jii netinka.siaip neisrankus bet jai gaidys tai gaidys! o ar ziaurus skirtumas jai sport dusle ideta bet rezonatorius nea.(katalizatoriu ispjoviau.o gal dar skirtumas,kad ecotec motoras????
pas mane tik sport dusle, bet rezonatoriu desiu, nes nuo 3.5k apsuku jau bsk plerpimas gaunasi, nu ir seip toks jau negrazus garsas
saudymas gaunasi del to kad atleidus gaza palieseja misinys o variklio sukiai lieka auksti ir buna uzankstytas degimas, taip buna ant visu masinu, vazinejant ant duju uzliesini misiny tada dar geriau saudo per dusliu