Calibra besotė :(
Calibra besotė :(
Tai va po galvos pašlifavimo bei tarpinės keitimo susidarė toks įspūdis kad manoji mažulė sukilusį apetitą turi - mano apskaičiavimais sriuobia mieste kokį 15 ar net 16l
Panašu ir dujų daugiau uosto. Trauka gera, nu bet kaip 8v galėtų ir mažiau per kišenę mušti, gi vos ne 1 lt kilometras pradeda kainuot
Žaibas laikas nuo laiko užsidega.. (bet gal del to kad anksciau dujom vazhinedavau..
) - pastebėjau kad duodant daugiau apsukų įsižiebia. Ar galima ką pažėt? kažkodėl iš lemputės
sugalvojau kad gal lembda zondas pūliuoja..? Nesu ramus važinėtojas, bet čia jau kaip ir perdaug 
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
mano lemda irgi puliavo bendzo panasiai valge. nuvaziuok i pacia paprasciausia diagnostika nes lemdazondo veikima labai paprastai patikrina. sumokesi 15 rubliu ir zinosi.. 
[url=http://img212.imageshack.us/my.php?image=offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif][img]http://img212.imageshack.us/img212/2098/offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif[/img][/url]
Svieki, man irgi neramu kad maniske 8v calyte valgo 15l duju ir net 20l benzino !!!!!!
ir joks zaibelis nedega kol benzu warau, kai dujas pajungiu isijungiai zaibas bet tik benzino tiekimo sutrikimus fiksuoja (normalu, nes wariklis dirba o benzo nepurskia)
Tai va del benzino tai dar dzin visvien ant duju varau, bet gal zinot ka su dujom daryti. Pas mane 1kartos todel jokios lamda ir ir pan neturi jokios yrakos !!! Ner ant ko bedos versti !!! Gal zinot ka daryti ???
Tai va del benzino tai dar dzin visvien ant duju varau, bet gal zinot ka su dujom daryti. Pas mane 1kartos todel jokios lamda ir ir pan neturi jokios yrakos !!! Ner ant ko bedos versti !!! Gal zinot ka daryti ???
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: vilnius
- Kontaktinė informacija:
varztuka kuris yra ant dujines zarnos tarp reduktoriaus ir maisytuvo, truputi prisukdosmaster rašė:Svieki, man irgi neramu kad maniske 8v calyte valgo 15l duju ir net 20l benzino !!!!!!ir joks zaibelis nedega kol benzu warau, kai dujas pajungiu isijungiai zaibas bet tik benzino tiekimo sutrikimus fiksuoja (normalu, nes wariklis dirba o benzo nepurskia)
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
Sorry bet tawo sita pasaka iswis ne i tema. Nebutina pasakoti kaip tu spust moki kad tau 25l valgo. Kalbama apie ramu waziavima, gi tame ir problema kad stengiuosi sutaupyti o maniske wisvien kibirais srebia wiska ka duodiEcka rašė:per KGM vazevome is kauno i klaipeda,suvartojo maniske kajyte 50l.
ir matoriukas 2.0 ir 8v.viskas normalei.
sakoma taip jai tu su ja grazei tai ir kalyte su tavim svelnei jai kalyte
uzsmauksi tai ji tau per kisene spirs ir taip kad nezinosi i kure puse bekti.
na siaip manoji irgi 8v taciau mieste sanaudos vasara apie 12 litru, ziema siekia iki 18. priklauso nuo to kas pas tave sujungta, sildomi, langai, sedynes sildomos, peciukas, faros, muzika, o dar jei nevazineji kaip pensininkas tai manau normaliai, juk ir kamsciai itakos turi ir t.t.dosmaster rašė:Sorry bet tawo sita pasaka iswis ne i tema. Nebutina pasakoti kaip tu spust moki kad tau 25l valgo. Kalbama apie ramu waziavima, gi tame ir problema kad stengiuosi sutaupyti o maniske wisvien kibirais srebia wiska ka duodiEcka rašė:per KGM vazevome is kauno i klaipeda,suvartojo maniske kajyte 50l.
religion
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
jei duju daugiau ryja tai zinok kad dabar zieminis kuraS pilasi (butano-propano santikis kitoks nei vasara) ir siaip taigi ilgiau sildai auto ryte, ijungi visokius peciukus, langu sildytuva ir pantomas rašė:Mano kale anksciau irgi daug maziau kuro rydawo, dabar apie 2 litrais daugiau. Apibendrinus kaliegu pasisakymus persasi nuomone, kad kuras pasidare nekokybiskas, gal daugiau wisokio sudo primaiso.
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
hmmmm na kaip pasakius. paskutiniu pylimu maniske duju valge 9 ltr 100km. tai paskaiciuok ekonomijaTANKYSTAS rašė:blt meskit jus ta duja ir bus ramu...maniske devympenkto stabiliai uz stolnyka 400 km pasiima jau nuo rudenio nedraskant, ir mane tai labai tenkina. Ne 1.3 karba vairuojat gi, kokios cia ekanomijos ieskot?
-
DeeMan
- Klubo Narys
- Vietovė: Vilnius
kaip tau cia taip benzas is degalines po 2 litus gaunassestokas rašė:hmmmm na kaip pasakius. paskutiniu pylimu maniske duju valge 9 ltr 100km. tai paskaiciuok ekonomijaTANKYSTAS rašė:blt meskit jus ta duja ir bus ramu...maniske devympenkto stabiliai uz stolnyka 400 km pasiima jau nuo rudenio nedraskant, ir mane tai labai tenkina. Ne 1.3 karba vairuojat gi, kokios cia ekanomijos ieskot?
as benza is degalines gaunu po 2 litus bet vazineju vis tiek ant duju
ir sakykit ka norit man vis tiek dujos pigiau
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]
tij jiewrai keisk parasa y "bendzas yra skystas bet dejau as ant jo"euro rašė:manoji trasoj sueda ~9litrus duju, mieste kazkur ~10-11litryu duju 100 kilometru, tai nesiskundziu kad daug srebiakol kas dujos buti geris
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
Everybody and Their Mother Has a Glock
tik nereike varyti juk sake kad ramei jis nevaziuoijadosmaster rašė:Sorry bet tawo sita pasaka iswis ne i tema. Nebutina pasakoti kaip tu spust moki kad tau 25l valgo. Kalbama apie ramu waziavima, gi tame ir problema kad stengiuosi sutaupyti o maniske wisvien kibirais srebia wiska ka duodiEcka rašė:per KGM vazevome is kauno i klaipeda,suvartojo maniske kajyte 50l.
v6
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius