13,16 klaidos. pasiulymai ?
puciau vakar sierra prie pramones maximos sankryzos
sustoju krc, sau ramei vazevau is maximos burbulu an eglutes nusipirkes, ziuriu raudona prieky, ir siera kazkokia stovi antroj juostoj. nu tai as kai kulturingas pilietis sustoju 1-moj, pasiziurejau as y jy tijp nezeurei, paskui nusisukau ir reguliuoju sau magiuka. tik girdziu gazuoja kazkas. galvoju nu_blia, kam cia nesveika? pasiziuriu ogi tie 2 gaideliai sieroj kad gazuoja, kad trukcioja. nu man tas pats galvoju, davaj padraginam
gal kokia xr4 sierra
tai del to kieta vercia
nu tai susijungiau 4wd kai visad pries draga, uzsidega zalia, raunam is vietos, kury laika vaziuojam lygiai lygiai (kokia 1 sec.
), o po to.... as yjungiau antra saiba
ir bye bye, iskart puciau per 5 korpusus, tij nusprendziau kad ten visdelto ne xr'as buvo 
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
-
Barton
- Veteranas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Nu bet ir pikts tu TANKYSTAITANKYSTAS rašė:puciau vakar sierra prie pramones maximos sankryzossustoju krc, sau ramei vazevau is maximos burbulu an eglutes nusipirkes, ziuriu raudona prieky, ir siera kazkokia stovi antroj juostoj. nu tai as kai kulturingas pilietis sustoju 1-moj, pasiziurejau as y jy tijp nezeurei, paskui nusisukau ir reguliuoju sau magiuka. tik girdziu gazuoja kazkas. galvoju nu_blia, kam cia nesveika? pasiziuriu ogi tie 2 gaideliai sieroj kad gazuoja, kad trukcioja. nu man tas pats galvoju, davaj padraginam
gal kokia xr4 sierra
tai del to kieta vercia
nu tai susijungiau 4wd kai visad pries draga, uzsidega zalia, raunam is vietos, kury laika vaziuojam lygiai lygiai (kokia 1 sec.
), o po to.... as yjungiau antra saiba
ir bye bye, iskart puciau per 5 korpusus, tij nusprendziau kad ten visdelto ne xr'as buvo
C20NET :) + Webasto tele thermo top BW50
aga, vienas meistriukas man irgi taip sake, bet nepaliksi gi ant estakados nakvot kad paskui ryte pasiziuret ar kol salta varva per ten, o is siltos tai tikrai nebegaBarton rašė:gal pompa praleidzia?TANKYSTAS rašė:joa darausi pikts paskutiniu metubo nerandu per kur antipryzas varva
![]()
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
-
Barton
- Veteranas
garaze laikai ar lauke ?TANKYSTAS rašė:aga, vienas meistriukas man irgi taip sake, bet nepaliksi gi ant estakados nakvot kad paskui ryte pasiziuret ar kol salta varva per ten, o is siltos tai tikrai nebegaBarton rašė:gal pompa praleidzia?TANKYSTAS rašė:joa darausi pikts paskutiniu metubo nerandu per kur antipryzas varva
![]()
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
tai yra kelios iseitys,man teko lyst pora kartu po apacia tai gali uzsivaryt ant estakados,manau zn kur buna spec padaryta masinai uzvaziuot,o po apacia sau landzioji
kitas budas susirast griovi,uzvaziuoji ant kranto,o griovy atsigules ziuret gali,na bet cia vasara gereusia nes kaip dar tokie orai tai bbd
gal kox draugelis turi garaza su duobe 
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
-
Barton
- Veteranas
jei be duobes garazas, tai tada po varikliu, ant zemes, pritiesi laikrasciu ir palieki iki ryto. ryte ateini ir ziuri kurioj vietoj varvejimo zidinysTANKYSTAS rašė:o jei pas mane garazas be duobes ?Barton rašė:laikytai garaze tai butu galima labai greit pasiziuret pro kur varva....TANKYSTAS rašė:lauke
-
deiviscalibrius
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: (: KaUnAkIeMiS :)