turbina
turbina
yra beda mano turbina ozgeso, nulis emociju tik dumo balto daug. kapitalke daryti kiek ziurejau artimiausias varijantas vienas turboservise VLN.gal kas zinot arciau KLP.? ir ydomu kiek kainouja nauja originalas jei dar yra,arba identiska?
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
Re: turbina
Turboservise bent (as dariau ten) tai padaro neprasciau orginalo, atrodo ir veikia kaip nauja turbina. Pirktis nepatarciau, pas calibra KKK16 turbina yra integruota su ismetimo koliku ir wastegeitu, del to kita turbina dedamas turesi visa sistema perdarinet, kas yra $$$, o nusipirkes kita turbina KKK16, t.y. orginalia calibros, niekada nebusi tikras kad tau ji neuzlinks kaip dabar taviske. Pasidaryk normalia restauracija ir pus ji tau ir vargo nematysi.esherys rašė:yra beda mano turbina ozgeso, nulis emociju tik dumo balto daug. kapitalke daryti kiek ziurejau artimiausias varijantas vienas turboservise VLN.gal kas zinot arciau KLP.? ir ydomu kiek kainouja nauja originalas jei dar yra,arba identiska?
Tiesa lyg ir daro kazkur kaune restauracija, bet bent jau as tai geriau linkes sumoket daugiau ir zinot kad turi daigta, o ne pigiau ir paskui po puses metu vel restauruot
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
kiek tau kainavo remontas?TANKYSTAS rašė:Turboservise bent (as dariau ten) tai padaro neprasciau orginalo, atrodo ir veikia kaip nauja turbina. Pirktis nepatarciau, pas calibra KKK16 turbina yra integruota su ismetimo koliku ir wastegeitu, del to kita turbina dedamas turesi visa sistema perdarinet, kas yra $$$, o nusipirkes kita turbina KKK16, t.y. orginalia calibros, niekada nebusi tikras kad tau ji neuzlinks kaip dabar taviske. Pasidaryk normalia restauracija ir pus ji tau ir vargo nematysi.esherys rašė:yra beda mano turbina ozgeso, nulis emociju tik dumo balto daug. kapitalke daryti kiek ziurejau artimiausias varijantas vienas turboservise VLN.gal kas zinot arciau KLP.? ir ydomu kiek kainouja nauja originalas jei dar yra,arba identiska?
Tiesa lyg ir daro kazkur kaune restauracija, bet bent jau as tai geriau linkes sumoket daugiau ir zinot kad turi daigta, o ne pigiau ir paskui po puses metu vel restauruot
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
priklauso nuo gedimo. is mano patirties 500-1000 lt.esherys rašė:kiek tau kainavo remontas?TANKYSTAS rašė:Turboservise bent (as dariau ten) tai padaro neprasciau orginalo, atrodo ir veikia kaip nauja turbina. Pirktis nepatarciau, pas calibra KKK16 turbina yra integruota su ismetimo koliku ir wastegeitu, del to kita turbina dedamas turesi visa sistema perdarinet, kas yra $$$, o nusipirkes kita turbina KKK16, t.y. orginalia calibros, niekada nebusi tikras kad tau ji neuzlinks kaip dabar taviske. Pasidaryk normalia restauracija ir pus ji tau ir vargo nematysi.esherys rašė:yra beda mano turbina ozgeso, nulis emociju tik dumo balto daug. kapitalke daryti kiek ziurejau artimiausias varijantas vienas turboservise VLN.gal kas zinot arciau KLP.? ir ydomu kiek kainouja nauja originalas jei dar yra,arba identiska?
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
nu tiksliai nepasakysiu
bet padoriai restauravo. ta prasme, asele laisva buvo, tai keitimo detaliu nebuvo isvengta kiek zinau, pakeistas aktuatorius, nu ir be abejo yzymusis turboserviso supertikslus balansavimas aseles ir t.t.
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]