euro istiko dvi bedos is karto :(

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
euro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

euro istiko dvi bedos is karto :(

Standartinė euro »

taigi siandien istiko mane tokia beda vaziuojant i meeta. pries vaziuodamas nuvaziavau i kauno kolegijos aikstele ir apsukau pora ratuku joje, nieko daug nedroziau calytes, biskuti apsukas pakeliau ant pirmo begio ir ratus prasukau. po to sustojau vietoje, viskas dirba graziai ir jauciu kad i salona kazkoks kvapas keistas eina. na ir ziuriu kad pro mano kapota jau balti dumai verziasi :( uzgesinau varikli, atidarau kapota, o ten garu kamuolys visas, bet greit issivedino. paziuriu kad antifryzo dangtelis nusokes beveik, o antifryzo bakas tuscias. tai palikau masina, nuejau peskom i maxima, nusipirkau antifryzo, uzpyliau bakeli, uzkuriau calyte. lyg ir dirba viskas graziai, bet kai pradejau vaziuoti tai ji eme man trukcioti visa is gesti kai tik gaza nuimdavau. ir siaip apsukos lb sokinejo. temperatura pakilo iki kokiu 95laipsniu. siaip ne taip datraukiau iki namu. po to atsukau antifryzo dangteli is naujo, tai ten slegis didelis buvo ir po to radiatoriuje suburbuliavo kazkas, lyg nuorintum radiatoriu tikra. masina uzvedus ji dirba normaliai lyg ir, bet kai atleidi gaza is karto gesta. ka man daryti?
* antra beda. buvau atidares liuka vaziuodamas. uzdarant jis prisitrauke atgal ir kai turejo nusileisti zemyn jau pasigirdo kazkoks pokst ir fsio. nebesileidzia liukas. kad varikliukas dirba girdziu, bet jis nesileidzia. nutruko troselis? jei taip ar pats galiu issiardyti liuka arba ji kaip nors kitaip nuleisti? dbr jis man vistiek nereikalingas atidaras.
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

visu pirma masinos negesink iskart po to kai pasidrakai,nes isjungi ausinima :wink:
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
euro
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

xebra tas pasidraskymas buvo gal 5 metru ratu prasukimas ant slapio sniego. tikrai nemanau kad Calibrai tai mirtina doze...
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė TANKYSTAS »

oj eurai tu eurai... kur ten prie kolegijos draskeisi, tik nesakyk kad per duobes tas :shock: :lol:
del antifrizo nieko gero nepatarsiu, nes neysivaizduoju kaip taip gali atsistiki, kad nusautu kamstis antifryzo (pas mane pora kartu ir virs 100 buvo uzkaitus su senu radiatorium, ir nieks nesaude)

O del liuko - uzuojautos sunau. isardyt ymanoma, bet reikia visa lubu apsyvke nujemt, kas yra daug darbo ir uzpisancio, del pastarosios priezasties joks meistriukas tau jo nesiims remotuot (nes turi paprastesnio ir geriau apmokamo darbo - man taip buvo kai pasato pravodke reikejo pervyniot) o jei ir imsis tai startuoji nuo ~300 lt uz darba (nezinau kaip cali liuko viduriai atrodo, bet pas mane pasate buvo nuejes liukas, tai butent tiek uzsiprase)

pala ateis dede calibra, papasakos tau konkreciau kaip ten tas stogas nusijema, jis pas mumi apsyvkiu dazymo balioneleis ekspertas gi ;)
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
euro
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

ka ir bepasakysi...@#%$&! :D kaip man ta fucking liuka dbr uzdaryti? :D gi nepaliksi atidaryto per ziema :D negi nera kaip ten rankiniu budu jo nuleisti? :oops: o kas del antifryzo? man prasivaikscios jis ar dar kas...laukiam ismintingojo dedes calibros...
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

krc antifryzas tai tipo sako kad ten sistemoj kazkoki burbuliai gali susidaryt, bet tai cia jokio rysio su gesimu an laisvu nematau. O liuka tai bandyk uzsmaukt kaipnors kuloku pagalba, nes seip tai yra skyle tokia tipo prasukimui rankiniu budu gale virs keleivio, bet jei tau motoriukas suka o liukas nejuda tai ir tuo budu tikriausiai nepavyks...
Darius
Entuziastas

Standartinė Darius »

liuka uzdaryk jeigu pasieki spaudi knopke vienu metu ir stumi isgalo ji i prieki ir vienu metu zemyn, del liuko taisymo 300 tai baikit juokus, tau bus dantukiai nuluze kokie, tai tas sliuzes nusipirkti is ardancio dalimis uz 30-50 lt pasikeisi irgi pats, jeigu siektiek sugebi pasimeistrauti...

del antifrizo uzuojauta, nes durnas dalykas visi tie kaitimai... gal but pagazavai ir kokia slanga jau buvo benusimaunanti arba plistanti ir nusimove viskas, kuo daugiau kaista antifrizas tuo daugiau pleciasi, kuo daugiau pleciasi tuo daugiau iseina per sistemos plysi susidariusi, o kuo daugiau iseina tuo daugiau kaista ir tt... bandyk pirma ziureti sistemos sandaruma, nes pvz labai maza skylute radijatoriuje irgi padaro daug dumu ypac ziema ir jie greitai dingsta, ziurek is kur eina dumai
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

itariu kad sistemoj yra ,,oro kamstis,, todel ir apsukos sokineja :idea: jei kada nors kam nors reiks keist ausinimo skysti ar labai daug dapilt jo tai nepamirskit nuorint. jei to nepadarysit galit prisidirbt labai daug bedu :roll: tikiuosi kad nenusisnekejau :lol:
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
Andronas
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Andronas »

sestokas rašė:itariu kad sistemoj yra ,,oro kamstis,, todel ir apsukos sokineja :idea: jei kada nors kam nors reiks keist ausinimo skysti ar labai daug dapilt jo tai nepamirskit nuorint. jei to nepadarysit galit prisidirbt labai daug bedu :roll: tikiuosi kad nenusisnekejau :lol:
Irgi manau del oro sistemoje, tas sokinejimas... Buvo man tokia nesamone, dapyliau antifrizo dingo ta liga :)
euro
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

sestokas rašė:itariu kad sistemoj yra ,,oro kamstis,, todel ir apsukos sokineja :idea: jei kada nors kam nors reiks keist ausinimo skysti ar labai daug dapilt jo tai nepamirskit nuorint. jei to nepadarysit galit prisidirbt labai daug bedu :roll: tikiuosi kad nenusisnekejau :lol:
o tai kas gali nutikti man del to? gal prasivaikscios...
Ecka
Klubo Narys
Vietovė: Dublin-Kaunas

Standartinė Ecka »

dabar taip.
kalibros ausinimo sistema yra sukurta taip kad pati nusiorintu.nebent kasnors uzsikemsa. o antifriza galejo isvaryti todel kad uzsikirto termustatas.tuomet sudaro labai dideli slegi.to pasekoja gali perkaisti galvute ir susikraipyti.ir tada slanges bus kietos ir saltam matorui.
tai va tiek ziniu.
o del liuko tai ne neverta pasakot ir taip issemta tema.
v6
euro
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

na ka, problema su antifryzu issisprende pripylus 3litrus antifryzo :D maniau jau slangos kur kiauros, bet ne, uzpildyti sistema pasirodo reikejo :) bet tai gerai skaitau suverzta viskas jei oro kamstis numuse ne slangute o pacia korka bakelio :D
o su liuku tai nieko gero, buvau nuemes jo apdaila, bet kad ten vienas remas, nera nieko ir nesimato, tai uzdejau atgal. spaudziant i prieki ir zemyn niekas nejuda. kaip man ta liuka nuleisti? :(
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

nuemes li9uko apdaila nieko nepamatysi reikia sttogo apdaila nuimt, siaip nera ten sunku pats esu emes ne voiena karta tai uztrunka nuimimas nu pusvalandi gal ten. nuemes pamatysi perviduri yra visas blokas tu varikliuku liuko tai ir ziurek kas ten sukasi kas nesisuka rasi gal. meistrai juk irgi ne dievai kazkokie gali viska ir pats padaryt ir dazniausiai geriau gaunasi nei betkokiam garaziuke tep lep, tik nereik bijot pradet.
euro rašė:na ka, problema su antifryzu issisprende pripylus 3litrus antifryzo :D maniau jau slangos kur kiauros, bet ne, uzpildyti sistema pasirodo reikejo :) bet tai gerai skaitau suverzta viskas jei oro kamstis numuse ne slangute o pacia korka bakelio :D
o su liuku tai nieko gero, buvau nuemes jo apdaila, bet kad ten vienas remas, nera nieko ir nesimato, tai uzdejau atgal. spaudziant i prieki ir zemyn niekas nejuda. kaip man ta liuka nuleisti? :(
btx
Pradedantysis
Vietovė: ļæ½iauliai

Standartinė btx »

Gal galima tikslesniu instrukciju gauti kaip graziai ir nieko nesulauzant
nuimti calibrai lubu apdaila :?:
Man sis darbelis gresia del antenos.
Rocco_
Veteranas
Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas

Standartinė Rocco_ »

man ir pasakykit,nes reik liuka taisyt
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys

Standartinė TANKYSTAS »

btx rašė:Gal galima tikslesniu instrukciju gauti kaip graziai ir nieko nesulauzant
nuimti calibrai lubu apdaila :?:
dede calibra, pasireikskit kaip stogu ardymo iksperts
Rocco_
Veteranas
Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas

Standartinė Rocco_ »

kur jis sproges? :!: :!: :!:
VW Golf 1.9 TDI 81kw 96m
VW Golf 1.9 TD 95m [SOLD]
Ford Windstar 3.8 V6, 96m [SOLD]
Mitsubishi Eclipse GS,16v Dohc [SOLD]
Opel Calibra C20NE [SOLD]
mileris
Naujokas

Re: euro istiko dvi bedos is karto :(

Standartinė mileris »

tai paziurek gal susidevejusius laidus apipylei antifrizu
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

stogo ardymo instrukcija :)

atsuki visus varztus esancius plasmasese kurios eina nuo stoikiu palei lubas ir iki palanges;
nuemi rankenele keleivio jei tokia pas tave yra;
nuemi kabliukus sonuose virsuj kur dirzai, po jais bus varztai - juos atsuki;
nuemi ta hernia kur laiko dirzus (reikes 21nr rakto ir siektiek koses daugiau uzvalgit ryte :D );
toliau lupimo budu nuemi tas juodas plasmases (bent jau man neisejo nesulauzyt keliu fiksatoriu kurie jas laiko, taip kad cia kiek galima atsargiau);
atlaisvini vidurines stoikes (visai nuimti nebutina);
toliau nuimi tuos kur atsilenkia makiazo veidrodzius;
atidarai liuka ir nuimi jo guma, po ja pamatysi tokie bus geleziukai juos reikia atlankstyt su atsuktuvu, kad atlaisvint stogo apdaila(nesulankstyk labai nes reikes ir atgal uzlankstyt juos su replem);
isimi salono lempute ir ja atjungi;
gale apdaila kaba ant tokiu geleziuku tai ja patraukus atsikabina galas;
nu ir viskas jau galva turetum but iskises per liuko skyle :)

geriausiai daryt dviese kad laikyt is abieju galu nes kur prie liuko tos siauros vietos tai per jas megsta linkt ir luzt. Siektiek palenkus ja galima istraukt atidarius bagazines dangti.
del antenos keitimo tai galiu pasakyt gali tekt pavargt nes ji ten kazkaip su skardom uzvirinta (tikliai neprisimenu bet priejimas tai tikrai chujovas, abejoju ar apseisi be bulgarkes ir svarkes) siaip kas turejo problemu su antenom calibroi tai dejosi pasleptas vidines antenas nes prie originalios nera gero priejimo netgi nuemus stoga.

Sekmes darbuose :)
btx
Pradedantysis
Vietovė: ļæ½iauliai

Standartinė btx »

Mane istiko tokia manau neeiline beda su antena :)
Ta tarpine aplink antenos kelma buvo tokia paskirdusi
ir po paskutines viesnages plovykloje kercheris ja nupute visai :D
Tai as galvojau islupt antena ir ja pakeisti, bet dabar manau reiks
kazko ieskoti ar gamintis kad butu galima per virsu uzmauti.
Reiks bandyti pritaikyti ta tarpine nuo kokios kinietiskos antenos.
Minties ardyti stoga kazkaip atsisakiau po kolegos instrukciju :)
Gal turit kas dar koki gera patarima?
euro
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė euro »

stoglangi nuleidau ir nereikejo stogo ardyti, ne varikliukuose problema buvo, buvo nuluze fiksatoriai, kurie nuleidzia liuka.
Egas
Entuziastas
Vietovė: Plunge

Standartinė Egas »

Pas mane ir ta pati problema su liuku...
Jokio stogo ardyt nereikia... Rekia tik viena sratuka paspaust ir viskas... jis uzsidarys... ble neturiu saitmeninio potiko, nufotkinciau. Bet bandysiu ir taip paaiskint.... Darbo prosecas:
Krc tau luluzo begiuose tokia nesamone ir to sratuko neuzspaudzia....
zodziu kurioj pusej girdejosi tas triakstelejimas... toj pusej atsilupi is salono stogo stoglangio ta siaura apdaila... pasiemi siaura, plona atsuktuva, geriau butu ilgesnis bent per sprindi.... tada kaip nors bandai suziuret begiuose toki kvadraciuka mazdaug 5x5mm gal mazesnis, ir jame turi matytis tas sratukas, tada su atsuktuva ta sratuka spaudi i lauko puse ir tauo paciu metu spaudi knopke liuko uzdarymuj. Ir liukas turi uzsidaryt...
Manau kazkiek supratot.... bandysiu gaut skaitmenini fotika ir nufotkinsiu kas kur yra....
Pas mane abiejose pusese nuluze.... tai tenka pavargti biski kol uzdarai....
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
Uždaryta