Raudoni deodai viduje?
Raudoni deodai viduje?
Mastau isimest raudonus deodus viduje, t.y. kad apsviestu spidometra ir kitus jungiklius t.t. raudonai, kaip manot ar gerai atrodys? gal kas esat taip padare?noreciau suzinoti nuomones ir jej imanoma pamatyti nuotrauku.
Iš to kiek prikūrei naujų temų per kelias dienas ir kad jos vios jau aptartos spėju kad forumo paieška tikrai nesinaudoji, gal rimtai guglini ?Morf rašė:taj as ir neradau, visad pasinaudoju google pries klausdamasniekur jokios foto nemaciau kad calibros salonas sviestu raudonai
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
DeeMan
- Klubo Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Prie to pacio, kas ikise esat diodus speediko apsvetimui.. tai vat klausimas ar pas jus po tokios proceduros veikia tas apsvetimo reguliavimas, t.y. sviesos kiekis ar kaip cia pavadint, krc kai ryskiau ar blankiau apsvetimas regulioujasi, nes pas mane su lemputem veike su diodais nebe, tai galvoju gal ko ten pridirbau beardidamas?
[img]http://img144.imageshack.us/img144/4632/caliknq2.jpg[/img]
Su diodais taip ir turi but, pas mane tas pats, efektas labai silpnas.Dmitrij rašė:Prie to pacio, kas ikise esat diodus speediko apsvetimui.. tai vat klausimas ar pas jus po tokios proceduros veikia tas apsvetimo reguliavimas, t.y. sviesos kiekis ar kaip cia pavadint, krc kai ryskiau ar blankiau apsvetimas regulioujasi, nes pas mane su lemputem veike su diodais nebe, tai galvoju gal ko ten pridirbau beardidamas?
Taip yra del to kad diodai ima daug maziau sroves nei lemputes,
ko pasekoje nesusidaro itampos kritimas ant to reguliatoriaus
(o jis ten toks primityvus kad toki gali sugalvot tik vokieciai
-
zakaz
- Entuziastas
- Vietovė: Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Cia visai grazei atrodo raudonaiAndronas rašė:cia forume paieskok, virsuj antras migtukas po "DUK", "Ieskoti"
viewtopic.php?t=1443
Cia raudonai