Tai kaip del maikuciu darome? Pries KGM reiktu pasidaryti tiems kurie neturi ir pakeisti ar atnaujinti uzrasa tiems kas nori, manau jei daug maikuciu darysime iskarto gal padarys nuolaida? Kaip manot, ar turi kas nors ten pazystamu ar reiks pasidometi? + is anksto pasakykit kiek bus norinciu.
Dar info-klausymas ar kam nors reikia maikuciu su logo ir nicku. Ypac tai liecia naujokus ir tu pas ka apsidraske ar neturejo. Liko savaite iki KGM'06. Davai susiorganizuojam maikutes ir pas tapetinius padarysim?
Galeciau apsiimti situ reikalu. Per savaitgali nusipirkit raudonas maikutes kainuoja iki 10 Lt.+ iki 10 Lt. uzrasai (bent jau taip buvo).
Laukiu info.
Mano nr. 867708528 galime susitikti pirmadieni kur nors as paimsiu maikutes, babkes ir uzrasytus nickus.
Issiuvinejimo kaina:
logotipo paruosimas siuvinejimui: 50Lt
ir tada priklasuomai nuo logo dydzio jei priekyje maziukas be marskineliu gali buti nuo 5Lt iki 15 + -
jei ant nugaros nuo kokiu 20 iki...
cia priklauso nuo logo dydzio nes jis lemia dyksniu skaiciu
aj joo:) as cia:) jo man reikia:) visko reikia. kaip supratau apie 10 litu uz abu uzrasus....chm...o galima maike juoda labaj noriu... ar ce taip jau kitaip negali buti?
ir dar. jei kasnors man tiksliai pasakytu kiek tu uzrasu is viso butu tai as tada pasiklausciau, o kai pasiklausciau tada pasiulyciau jum kaika arba ne:) priklausomai nuo atsakymo y pasiklausima:)
Ne hebryte baikit. PAgrindine vln spalav RAUDONA, jei kas norit galima pasidaryti kitos spalvos maike papildomai, bet manau dalyvayti renginiuose turime su savo miesto spalvos maikutemis.
Per savaite prisipazinkit visi, kam reikia lipduku ant maikiu. vieno lipduko kaina 6 Lt. tai vienam komplektui su uzrasais reikia 12Lt vadinasi. man reikia saraso zmoniu , su nick'ais iki savaites galo, nes koki 5dieni uzsakyciau tada. jei kas norit pasiulyti kanors pigiau tai pasiulykit ba paskui bus velu
prasau kiti pasipildykim dar kam reikia...ir dar. nick'ai bus rasomi lygiai tokie, kokiais esam uzsiregistrave forume. ir dar pasakykit man koks sriftas ten pas tuos, kurie turi maikes, ba jei ne, tai savo nuoziura isrinksiu koki graziausia ir labiausiai raityta:D
maikutes su uzrasais pas mane..kas neduos pinigu negaus maikiu!!
vivo, eglute, ttopsi. jusu lipdukai pas mane, maikiu jusu neturiu, kai turesit ant ko klijuoti nuvaziuot reiks y ciurlionio gatve pas tuos kurie gamino, jie pasisiule uzklijuoti..