Langai pastoviai rasoja..
nu blin pas mane irgi rasojo nesveikai kiekviena ryta peciuka uzkuri iki galo pucia bet nenupucia nieko, dar labiau uzniaukia. Supyliau pries kelias dienas "stop leak" toki rusiska ausinimo sistemai - kaip ranka nueme. Ryta ateini valituvais perbrauki ir viskas gali vaziuot. Beje jei pecius kiauras tai tas stiklo uzrasojimas toks na vizualiai matosi, kaip butu kokiais riebalais isteptas ir jis su skuduru nenusivalo, kiek bandziau ragaut - saldus nepasirode.
J-o-n-c-e rašė:Aveiciu skonio antifrizas
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
gerai pavarei. sveikinu istojus i uzhsikishusiu aushinimo sistemu kluba. :*omid rašė:nu blin pas mane irgi rasojo nesveikai kiekviena ryta peciuka uzkuri iki galo pucia bet nenupucia nieko, dar labiau uzniaukia. Supyliau pries kelias dienas "stop leak" toki rusiska ausinimo sistemai - kaip ranka nueme. Ryta ateini valituvais perbrauki ir viskas gali vaziuot. Beje jei pecius kiauras tai tas stiklo uzrasojimas toks na vizualiai matosi, kaip butu kokiais riebalais isteptas ir jis su skuduru nenusivalo, kiek bandziau ragaut - saldus nepasirode.J-o-n-c-e rašė:Aveiciu skonio antifrizas
O taipNitro rašė:gerai pavarei. sveikinu istojus i uzhsikishusiu aushinimo sistemu kluba. :*omid rašė:nu blin pas mane irgi rasojo nesveikai kiekviena ryta peciuka uzkuri iki galo pucia bet nenupucia nieko, dar labiau uzniaukia. Supyliau pries kelias dienas "stop leak" toki rusiska ausinimo sistemai - kaip ranka nueme. Ryta ateini valituvais perbrauki ir viskas gali vaziuot. Beje jei pecius kiauras tai tas stiklo uzrasojimas toks na vizualiai matosi, kaip butu kokiais riebalais isteptas ir jis su skuduru nenusivalo, kiek bandziau ragaut - saldus nepasirode.J-o-n-c-e rašė:Aveiciu skonio antifrizas
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
Everybody and Their Mother Has a Glock