na prasau nemaldaukit kad pasakyciau kaip tai daroma nes as toks kuris negaili savo kali. bandymams o jai kitm tai gali brangei kainuot.pasakysiu atvirai nesiulau to daryti nes ziaurei krioke duke antra gaila galinio duslintuvo.trecia man gaila jusu sveikatos nes jai nepats darai nesuvoki ka turi.
Ecka rašė:na prasau nemaldaukit kad pasakyciau kaip tai daroma nes as toks kuris negaili savo kali. bandymams o jai kitm tai gali brangei kainuot.pasakysiu atvirai nesiulau to daryti nes ziaurei krioke duke antra gaila galinio duslintuvo.trecia man gaila jusu sveikatos nes jai nepats darai nesuvoki ka turi.
Na gerai, mes taves nemaldausim, bet prie butelio vieno kito,manau gal pats atsiversi, nuosirdziai ir nuosekliai Ir but gerai, kad iskart su brezyniais
Nieko ten sudetingo nera, zvake kazkur galiniam bakelij isuko, ir atra babina pajunge-paraleliai sujunge per migtuka, uzgazoja daug apsuku atjungia variklio zvakes jungia ta zvake kur yra galiniam bakelij ir fsio prasau dega
Esu tai mates ir ne kart
Bet idomu kada jobins?
Tulpe gausis?
Ecka rašė:na prasau nemaldaukit kad pasakyciau kaip tai daroma nes as toks kuris negaili savo kali. bandymams o jai kitm tai gali brangei kainuot.pasakysiu atvirai nesiulau to daryti nes ziaurei krioke duke antra gaila galinio duslintuvo.trecia man gaila jusu sveikatos nes jai nepats darai nesuvoki ka turi.
Na gerai, mes taves nemaldausim, bet prie butelio vieno kito,manau gal pats atsiversi, nuosirdziai ir nuosekliai Ir but gerai, kad iskart su brezyniais