Techninis aptarnavimas Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
[quote="egidas"]Klausimelis dabar i sona: ar imanoma calibrai uzdeti R16 4X100 9 coliu plocio ratus? Turiu omeny, ar jie neisikistu is po sparnu (kad nereiktu ju "platinti")?[/quote]
Reikës atlankstyti gal. sparnø vidinius kantus. Ðiaip viskas priklauso nuo padangø ir nuo tø diskø ET(iðneðimas á iðoræ). Priekyje geriau bûtu siauresni, nes "gaudysi" maðinà kelyje
O kiek turi but tas ET,kad nekliutu uz sparnu,nes kaip sakiau yra siek tiek parkes del savo nauju ratu :)
Reikës atlankstyti gal. sparnø vidinius kantus. Ðiaip viskas priklauso nuo padangø ir nuo tø diskø ET(iðneðimas á iðoræ). Priekyje geriau bûtu siauresni, nes "gaudysi" maðinà kelyje
O kiek turi but tas ET,kad nekliutu uz sparnu,nes kaip sakiau yra siek tiek parkes del savo nauju ratu :)
-
Nebe_Studentas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
-
Kipsas
Jei tai idomu taij pas mane ir trumpos ir ilgos 100w nuo rugsejo yra idetos ir diena vistiek su sviesom wazineji ir dar kas sake kad vakarais nevazineju?egidas rašė:Na, laukiam, laukiam. Matai, kai isidesi, dar reikes palaukti, kuri laika. Kipsas vakarais daug nesivazineja, todel ir laiko pakol kas.Kipsai, tu diena kokiomis sviesomis vazineji? 100 w?
-
energizer
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva
Pas mane tai buvo idetos 100w, bet pries perkant man bahurelis buvo pakeites perdegusia 100w lempute, tai gal uz keliu dienu ziuriu, kad man vel perdegeKipðas rašė:na taip nedejau ir dar niekas nesudegeenergizer rašė:Tai nori pasakyti kipsai, kad tu reliu is viso nedejai???
-
energizer
- Klubo ex-Narys
Na ka reikia eit ieskot irankiu ir akumo
Siryt mane labai graziai nustebino cali, stoviu prie lango ir girdziu, kad kazkas kaukia kieme
Galvoju koks lapuhas paliko negirdi signalkes ir negali ishsijungt
Iseinu i kiema ogi prieinu prie savo cali ir girdziu, kad cia mano cypauja
Dabar teks truputi papluset prie kapoto 
O kam? Juk keleivio puses dureles turi atsidarti su raktu, kad ir akumas nusedes. Pas mane taip yra.energizer rašė:Na ka reikia eit ieskot irankiu ir akumoSiryt mane labai graziai nustebino cali, stoviu prie lango ir girdziu, kad kazkas kaukia kieme
95'm. 8v
-
energizer
- Klubo ex-Narys
Jop biurokrate atrodo nei cia juoktis, nei cia verktbiurokrate rašė:Geras jausmas! Man irgi ne per seniausiai taip buvo, tik as sugebejau pati sviesas palikti ijungtas, tai po to labai nekas kai pasuki rakteli ir ne viena panelio lempute neisiziebiaenergizer rašė:Na ka reikia eit ieskot irankiu ir akumoSiryt mane labai graziai nustebino cali, stoviu prie lango ir girdziu, kad kazkas kaukia kieme
) Uzjauciu!
-
Kipsas
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Kontaktinė informacija:
-
Kipsas
jo ten ne jungiklis kaltas o peciukas sake kad kontakto negaudo todel ir neveikia visos padetys gumeles bus nebrangios gal koks 5 uz viena ar maziau ziedu neapsimoka keist jei kompresija yra gera nes naujus idejus ji gali kristi nes cilindrai nera isdile vienodai kol prisidirbs gali but prisvilusi o kai prisidirbs bus viskas po senovei vat o kad vyris netrsketu tu ji sutepk
Kipðas rašė:jo ten ne jungiklis kaltas o peciukas sake kad kontakto negaudo todel ir neveikia visos padetys gumeles bus nebrangios gal koks 5 uz viena ar maziau ziedu neapsimoka keist jei kompresija yra gera nes naujus idejus ji gali kristi nes cilindrai nera isdile vienodai kol prisidirbs gali but prisvilusi o kai prisidirbs bus viskas po senovei vat o kad vyris netrsketu tu ji sutepk
Kaip viskas paprasta...
95'm. 8v
as esu keites voztu gumeles ir ziedus. Pacios gumeles pigiai kainuoja, o vat ziedai apie 200, nu man viskas atsistojo apie 600lt. bet jei tu nezinai kodel dingsta tepalai tai dar gali ir per rieboksli liesti, aisq ir per karterio guma.egidas rašė:Ar kas nors jau esate keite tepalines gumeles? Kokia ju kaina? Ar labai daug darbo jas pakeisti. Si sestadieni galvoju imtris sio zygio. Jei reikalai nepageres, teks ir i ziedus kibti.
JOOO!!!! Turiu savo geldzike!!!
Kad ir kaip brangiai ji man kainuoja, vistiek miela malonu.
Vaziuoju dabar 60 km/val greiciu kaip pensininkas. Visi tik pro sonus deda. Plius dar streetracing istai nuo sviesaforu pergazuoja, bet ka man daryti... Palaukit zalciai, pakeiciau asilus i arklius, padarysiu apkatke tada paziuresim kas ka.
Vaziuoju dabar 60 km/val greiciu kaip pensininkas. Visi tik pro sonus deda. Plius dar streetracing istai nuo sviesaforu pergazuoja, bet ka man daryti... Palaukit zalciai, pakeiciau asilus i arklius, padarysiu apkatke tada paziuresim kas ka.
Paskutinį kartą redagavo egidas 24 Vas 2005, 13:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
95'm. 8v
gali nesakyt as ta visa perejauegidas rašė:JOOO!!!! Turiu savo geldzike!!!Kad ir kaip brangiai ji man kainuoja, vistiek miela malonu.
uzuojauta
-
energizer
- Klubo ex-Narys
Joooo ziurau neblogai cia remontuojies egida
Na bet zinai kur babkes dedi ir uz ka moki
Aisku butu nerealiau, jei klubas turetu viena cali butent parengta ivairiom varzybom, kuri galetu garbingai ginti cali kluba tiek ivairiuos renginiuos Lietuvoje, tiek ir uzsienyje
Bet aisku viskas kainuoja ir cia tik galima dar pasvajoti
Bet kokioj perspektyvoj butu visai nieko 
Klubas meta litus , perka turbo ir daro grandiozini tuning projektaenergizer rašė:Joooo ziurau neblogai cia remontuojies egidaNa bet zinai kur babkes dedi ir uz ka moki
Aisku butu nerealiau, jei klubas turetu viena cali butent parengta ivairiom varzybom, kuri galetu garbingai ginti cali kluba tiek ivairiuos renginiuos Lietuvoje, tiek ir uzsienyje
Bet aisku viskas kainuoja ir cia tik galima dar pasvajoti
Bet kokioj perspektyvoj butu visai nieko
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Kontaktinė informacija:
-
energizer
- Klubo ex-Narys
Jo jo jo mantisimo taip ir butu
Kazin kas cia pirmas tuos litus mestu
As nesakyciau, kad butinas galingas tuning projektas, nes kiekvienas gali ant savosios pasidaryt, bet vat is technines puses, sakykim vos ne bolida padaryt ir savom rankelem
Aisku grazus dizainas irgi nepamaisytu
Dani na tu ir greitas