Techninis aptarnavimas Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
egidas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė egidas »

Klausimelis dabar i sona: ar imanoma calibrai uzdeti R16 4X100 9 coliu plocio ratus? Turiu omeny, ar jie neisikistu is po sparnu (kad nereiktu ju "platinti")?
95'm. 8v
666
Pradedantysis
Vietovė: Klaipëda

Standartinė 666 »

[quote="egidas"]Klausimelis dabar i sona: ar imanoma calibrai uzdeti R16 4X100 9 coliu plocio ratus? Turiu omeny, ar jie neisikistu is po sparnu (kad nereiktu ju "platinti")?[/quote]

Reikës atlankstyti gal. sparnø vidinius kantus. Ðiaip viskas priklauso nuo padangø ir nuo tø diskø ET(iðneðimas á iðoræ). Priekyje geriau bûtu siauresni, nes "gaudysi" maðinà kelyje
O kiek turi but tas ET,kad nekliutu uz sparnu,nes kaip sakiau yra siek tiek parkes del savo nauju ratu :)
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Aciu uz patarima. Tada man nereikia. Gal ir graziai atrodytu, bet man su ja vazinetis reikia, o ne i ja ziureti. Thanks!
95'm. 8v
Nebe_Studentas
Klubo ex-Narys

Standartinė Nebe_Studentas »

Gal kas zinot Klaipedoj koki elektrika normalu? Reikia elektra atrast...kazkur pasiklydusi yra, ir iki kuro siurblio neateina...:D
Kipsas

Standartinė Kipsas »

egidas rašė:Na, laukiam, laukiam. Matai, kai isidesi, dar reikes palaukti, kuri laika. Kipsas vakarais daug nesivazineja, todel ir laiko pakol kas. :D Kipsai, tu diena kokiomis sviesomis vazineji? 100 w?
Jei tai idomu taij pas mane ir trumpos ir ilgos 100w nuo rugsejo yra idetos ir diena vistiek su sviesom wazineji ir dar kas sake kad vakarais nevazineju?
energizer
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda-Mazeikiai/Lietuva

Standartinė energizer »

Kipðas rašė:
energizer rašė:Tai nori pasakyti kipsai, kad tu reliu is viso nedejai??? :?
na taip nedejau ir dar niekas nesudege
Pas mane tai buvo idetos 100w, bet pries perkant man bahurelis buvo pakeites perdegusia 100w lempute, tai gal uz keliu dienu ziuriu, kad man vel perdege :x Galvojau kame bairis, nuvariau pas elektrika tai pamaciau ne koki vaizdeli, kuris man kainuos kazkur apie 280lt. :x :x :x Visi viduriai plastmases ishsilyde :x
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Na ka reikia eit ieskot irankiu ir akumo 8) Siryt mane labai graziai nustebino cali, stoviu prie lango ir girdziu, kad kazkas kaukia kieme :? Galvoju koks lapuhas paliko negirdi signalkes ir negali ishsijungt :x Iseinu i kiema ogi prieinu prie savo cali ir girdziu, kad cia mano cypauja :lol: Dabar teks truputi papluset prie kapoto :D
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

energizer rašė:Na ka reikia eit ieskot irankiu ir akumo 8) Siryt mane labai graziai nustebino cali, stoviu prie lango ir girdziu, kad kazkas kaukia kieme :? Galvoju koks lapuhas paliko negirdi signalkes ir negali ishsijungt :x Iseinu i kiema ogi prieinu prie savo cali ir girdziu, kad cia mano cypauja :lol: Dabar teks truputi papluset prie kapoto :D
O kam? Juk keleivio puses dureles turi atsidarti su raktu, kad ir akumas nusedes. Pas mane taip yra.
95'm. 8v
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Tai egida atsidaryt atsidariau, bet meginau degima ijungt, kad nors viena lepmpecka butu uzsidegus tai kur jau :)
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

biurokrate rašė:
energizer rašė:Na ka reikia eit ieskot irankiu ir akumo 8) Siryt mane labai graziai nustebino cali, stoviu prie lango ir girdziu, kad kazkas kaukia kieme :? Galvoju koks lapuhas paliko negirdi signalkes ir negali ishsijungt :x Iseinu i kiema ogi prieinu prie savo cali ir girdziu, kad cia mano cypauja :lol: Dabar teks truputi papluset prie kapoto :D
Geras jausmas! Man irgi ne per seniausiai taip buvo, tik as sugebejau pati sviesas palikti ijungtas, tai po to labai nekas kai pasuki rakteli ir ne viena panelio lempute neisiziebia :)) Uzjauciu!
Jop biurokrate atrodo nei cia juoktis, nei cia verkt :lol: O uzuojauta tik laikinai padeda :wink: , nes vaziuot tai reikia :lol:
Kipsas

Standartinė Kipsas »

jo kai akumas nusesta tai tikrai pradedi is dziaugsmo rankom ploti man ir taip buvo nutike tada teko masinyte stumdyti va o bagazine is bedos gali atrakinti jei duru neina aas tai tik taip ir darau nes pas mane abi spineles prasuktos
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Kipsai -> pameni minejai, kad galesime pigiau uzsisakyti vejelio jungikli? Pasiulymas dar galioja? Tau jo reikia?
95'm. 8v
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Ar kas nors jau esate keite tepalines gumeles? Kokia ju kaina? Ar labai daug darbo jas pakeisti. Si sestadieni galvoju imtris sio zygio. Jei reikalai nepageres, teks ir i ziedus kibti. :x
95'm. 8v
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Ir dar, mane labai nervina vairuotojo dureles. Kai darineji "kauksi". Ten tikriausiai reikia pati "vyri" keisti. Gal zinote kiek naujas kainuoja?
95'm. 8v
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Nu pas tave ir problemos,zmogau,ale niekuom negaliu padet :)
JACKASS'as
Kipsas

Standartinė Kipsas »

jo ten ne jungiklis kaltas o peciukas sake kad kontakto negaudo todel ir neveikia visos padetys gumeles bus nebrangios gal koks 5 uz viena ar maziau ziedu neapsimoka keist jei kompresija yra gera nes naujus idejus ji gali kristi nes cilindrai nera isdile vienodai kol prisidirbs gali but prisvilusi o kai prisidirbs bus viskas po senovei vat o kad vyris netrsketu tu ji sutepk
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Kipðas rašė:jo ten ne jungiklis kaltas o peciukas sake kad kontakto negaudo todel ir neveikia visos padetys gumeles bus nebrangios gal koks 5 uz viena ar maziau ziedu neapsimoka keist jei kompresija yra gera nes naujus idejus ji gali kristi nes cilindrai nera isdile vienodai kol prisidirbs gali but prisvilusi o kai prisidirbs bus viskas po senovei vat o kad vyris netrsketu tu ji sutepk

Kaip viskas paprasta... :D Savaime susitvarkys. Man tepalai dingsta ziauriai. O vyris, tepk netepes...
95'm. 8v
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

egidas rašė:Ar kas nors jau esate keite tepalines gumeles? Kokia ju kaina? Ar labai daug darbo jas pakeisti. Si sestadieni galvoju imtris sio zygio. Jei reikalai nepageres, teks ir i ziedus kibti. :x
as esu keites voztu gumeles ir ziedus. Pacios gumeles pigiai kainuoja, o vat ziedai apie 200, nu man viskas atsistojo apie 600lt. bet jei tu nezinai kodel dingsta tepalai tai dar gali ir per rieboksli liesti, aisq ir per karterio guma.
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

JOOO!!!! Turiu savo geldzike!!! :) Kad ir kaip brangiai ji man kainuoja, vistiek miela malonu.
Vaziuoju dabar 60 km/val greiciu kaip pensininkas. Visi tik pro sonus deda. Plius dar streetracing istai nuo sviesaforu pergazuoja, bet ka man daryti... Palaukit zalciai, pakeiciau asilus i arklius, padarysiu apkatke tada paziuresim kas ka. :D
Paskutinį kartą redagavo egidas 24 Vas 2005, 13:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
95'm. 8v
egidas
Klubo ex-Narys

Standartinė egidas »

Kur klp stovi ardomos calibros. Man reiktu vienos detales is vairo. Visgi sportiniai vairai pritaikyti senesiu metu calytems....
95'm. 8v
cingis
Klubo ex-Narys
Vietovė: kretinga

Standartinė cingis »

egidas rašė:JOOO!!!! Turiu savo geldzike!!! :) Kad ir kaip brangiai ji man kainuoja, vistiek miela malonu.
Vaziuoju dabar 60 km/val greiciu kaip pensininkas. Visi tik pro sonus deda. Plius dar streetracing istai nuo sviesaforu pergazuoja, bet ka man daryti... Palaukit zalciai, pakeiciau asilus i arklius, padarysiu apkatke tada paziuresim kas ka. :D
gali nesakyt as ta visa perejau :lol:
uzuojauta
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Joooo ziurau neblogai cia remontuojies egida :wink: Na bet zinai kur babkes dedi ir uz ka moki :) Aisku butu nerealiau, jei klubas turetu viena cali butent parengta ivairiom varzybom, kuri galetu garbingai ginti cali kluba tiek ivairiuos renginiuos Lietuvoje, tiek ir uzsienyje :roll: Bet aisku viskas kainuoja ir cia tik galima dar pasvajoti 8) Bet kokioj perspektyvoj butu visai nieko :wink:
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

energizer rašė:Joooo ziurau neblogai cia remontuojies egida :wink: Na bet zinai kur babkes dedi ir uz ka moki :) Aisku butu nerealiau, jei klubas turetu viena cali butent parengta ivairiom varzybom, kuri galetu garbingai ginti cali kluba tiek ivairiuos renginiuos Lietuvoje, tiek ir uzsienyje :roll: Bet aisku viskas kainuoja ir cia tik galima dar pasvajoti 8) Bet kokioj perspektyvoj butu visai nieko :wink:
Klubas meta litus , perka turbo ir daro grandiozini tuning projekta :D
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Aha...ir visi pasiskirsto kas uz ka atsakingas.Ciur as uz dizaina :)
JACKASS'as
energizer
Klubo ex-Narys

Standartinė energizer »

Jo jo jo mantisimo taip ir butu :lol: Kazin kas cia pirmas tuos litus mestu :wink: As nesakyciau, kad butinas galingas tuning projektas, nes kiekvienas gali ant savosios pasidaryt, bet vat is technines puses, sakykim vos ne bolida padaryt ir savom rankelem :D Aisku grazus dizainas irgi nepamaisytu :wink: Dani na tu ir greitas :lol:
Atsakyti