Dani padarys taip, kad nepazinsi masinos patikek, o kaina salyginai tikrai nedidele, pabandyk paskambinti pasikalbet pasideret pamatysi zmogutis paprastas, draugiskas ir svarbiausia ismano ssvo reikala....
Sveiki klubieciai,
gal kam buvo uztrumpine ar supuve kontaktai prie spyneles arba valdymu bloke? zodziu kaip man paaiskino reik ten kontaktini lizda pakeist arba ten kazka su laidais, nes starteris ir rele tai veikia ... tik tame servise neapsieme daryt, nes ju elektrikas serga... tai gal kas rekomenduosit koki mesitriuka ir apytikslias kainas gal pasakysit?
Nuvaryk i Debreceno gatve prie "fitness'o" ten kur signalizacijas deda tik is kitos puses ir pasiteirauk Mindaugo.Pasakyk,kad esi is Calibra-club,gal ka ir suderinsi,jei jis ten tebedirba.
Sveiki, gal zinote kur Klaipedoje uz normalia kaina galima isgyti oro filtra "Green" ar "K&N" gal kas is naujoku kokia nuolaida gali paderinti. Dieze tos kempines, neva filtrai tai juokingi o sistemose green'o kaina uzlenkta. Tiesa filtras reikalingas nekuginis.
mantisimo rašė:Sveiki, gal zinote kur Klaipedoje uz normalia kaina galima isgyti oro filtra "Green" ar "K&N" gal kas is naujoku kokia nuolaida gali paderinti. Dieze tos kempines, neva filtrai tai juokingi o sistemose green'o kaina uzlenkta. Tiesa filtras reikalingas nekuginis.
As Mantai turiu isidejes GREEN firmos filtra nekugini o imontuojama i deze kainavo 120lt nzn ar cia brangei
mantisimo rašė:To Yellow uz 120lt jamam Green filtra
Mano kontaktus zinai, jei reikes skambink
P.S galesi paziureti kaip gyvai maniskis atrodo
O taviskis atrodo gerai ar prastai po wazinejimo? Ar reali nauda jauciasi?
Vakar lankiausi dieze, truputi pakrapste ishmetina lyg ant 1sek ir geresnis isibegejimas iki 100 Todel ir del to filtro mastau.
Sekantis bajeris Denso iridium zvakes ir geri zvaklaidziai.
mantisimo rašė:To Yellow uz 120lt jamam Green filtra
Mano kontaktus zinai, jei reikes skambink
P.S galesi paziureti kaip gyvai maniskis atrodo
O taviskis atrodo gerai ar prastai po wazinejimo? Ar reali nauda jauciasi?
Vakar lankiausi dieze, truputi pakrapste ishmetina lyg ant 1sek ir geresnis isibegejimas iki 100 Todel ir del to filtro mastau.
Sekantis bajeris Denso iridium zvakes ir geri zvaklaidziai.
Pas mane Denso zvakes, sudas ten is ju jei ka
Reikia NGK GOLD PLUGS pirkti jei nori kazka tikrai gero tureti ir aisku zvaklaidziai
Siaip del oro filtro sunku kazka pasakyti, as tai nieko nepajauciau.Siaip is oro filtro kazko tiketis nera reikalo, nera ten jau taip super, tikgarsass grazesnis ir siaip variklis geriau kviepuoja
kai ismetima sportini dare tai tikrai pasijaute skirtumas