sankabos troso reguliavimas

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Darius
Entuziastas
Vietovė: Vilnius

sankabos troso reguliavimas

Standartinė Darius »

pasikeiciau sankabos trosa ir atbulinis begis sunkiau jungiasi, kaip tokiu atveju reikia sankabos trosa paversti ar atleisti? :) tingiu experimentuoti, tad duokite info :) p.s. tikriausiai paversti? o nebus taip, kad perversiu ir islausiu sankabos virsutini mechanizma trosui laikyti nuspaudes ja iki galo?
DeX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeX »

reikia "priverzti" ta verzle kur uodegoj troso, nes speju pas tave ji dabar ne iki galo issimina, del to shaiba sunkiai jungiasi...
kitavertus gi ne n+k kombinaciju, o tik dvi galimos :)
nutrukt nieko ten neutruksi, greiciau jau kabliukas troso kuriuo uzsikabina ant sankabos pedalo nulush :)
======
It's another great day 4 science
91' dohc
Renas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė Renas »

O pas mane verzk neverzes to troso, vistiek atbulinis dzerzgia kai jungiu. Buvau net beveik visai atleides itempima, pirmyn begiai kuo puikiausiai jungiasi, o atbuliniui man tas pats, itemtas ar laisvas trosas :cry:
bad_brains
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

atbulinio begio sinchronizatoriui xana gali buti :roll:
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

Renas rašė:O pas mane verzk neverzes to troso, vistiek atbulinis dzerzgia kai jungiu. Buvau net beveik visai atleides itempima, pirmyn begiai kuo puikiausiai jungiasi, o atbuliniui man tas pats, itemtas ar laisvas trosas :cry:
o pabandyk pagazuot priesh jungdamas begi - man padedavo.
Renas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė Renas »

Nitro rašė:
Renas rašė:O pas mane verzk neverzes to troso, vistiek atbulinis dzerzgia kai jungiu. Buvau net beveik visai atleides itempima, pirmyn begiai kuo puikiausiai jungiasi, o atbuliniui man tas pats, itemtas ar laisvas trosas :cry:
o pabandyk pagazuot priesh jungdamas begi - man padedavo.

Na reiks pabandyti, bet pastebejau, kad kuo siltesne greiciu deze, tuo sitas reikalas suaktiveja!
Darius
Entuziastas

Standartinė Darius »

na seiip pas mane netabaluoja viskas iversta, nemanau, kad reiktu daugiau versti, nes su vos vos paspausta sankaba vazinesiu, o gal ir klistu, na reiks paversti, svarbiausia zinoti, kad nenulus ta sankaba kada staigiai isminus :)
Uždaryta