Teip kad manau rasim bendra kalba, nes kalbeti tikrai yra apie ka
Tarp kitko man visa dar reikia mechanines pavaru dezes
na aš kaip pasikaustęs toje bėdoje neprasčiau, galiu pridurti čia nepaminėtų kainų:YELOW rašė:Teip, voztuvai kuriu keiciau 18vnt*16lt plus itempejai 1vnt*360lt kiti 2po 180lt plus dirzelis 1vnt 100lt tepalai+filtras 67lt(kas uz kiek sugeba gauti) dar tarpines, reboksliai, hermetikai apie 160lt plius variklio surinkimas 70lt (cia draugelis man popigiaja, issiardziau pats su kitu draugeliu)
VISO:1450lt i kaina neieina kompensatoriai kuriuos gavau veltui
Tokius kapitalinius remontus kaip pats įsivaizduoji, darydavo tarybiniais laikais, dabar jau nebedaro, nes remonto kaina gausis tokia, jog pusė naujos astros išeisMarcis_GSi16V rašė:tai koks cia kapitalinis, jei butum stumoklius ziedus indeklus ir t.t keites cilindrus slifaves nauji voztuvai lengvinti velenai ir t.t. tada butu kapitalinis o dabar babinos guolius pakeicia ir kapitalinis mat
Cia pasigirti norejai ar tik siaip ne i ta foruma pauolei?Marcis_GSi16V rašė:tai koks cia kapitalinis, jei butum stumoklius ziedus indeklus ir t.t keites cilindrus slifaves nauji voztuvai lengvinti velenai ir t.t. tada butu kapitalinis o dabar babinos guolius pakeicia ir kapitalinis mat
sveiki buna kai is gamyklos masina isrieda o ne kai i lietuva atvaziuoja nukalta su 200 000 km ridaYELOW rašė:Cia pasigirti norejai ar tik siaip ne i ta foruma pauolei?Marcis_GSi16V rašė:tai koks cia kapitalinis, jei butum stumoklius ziedus indeklus ir t.t keites cilindrus slifaves nauji voztuvai lengvinti velenai ir t.t. tada butu kapitalinis o dabar babinos guolius pakeicia ir kapitalinis mat![]()
Kam keisti tai kas yra sveika, ir turi ypac mazai tikimybes kad kada nors uzlinks bent jau kol si masina man priklausys?
Tarp kitko voztuvai ir buvo keisti gal su skaitymu broblemos?
Salnikus pirkau ten kur ir remontavo, mokėjau kiek sakė, netikrinau kainų kiek kitur kainuoja...YELOW rašė:To DIAVOLO tarpines po dangteliais yra tik 2vnt, nors ir keturi velenai bet viena tarpine eina virs dvieju veleneliu, 1vnt kaina 34lt viso 68lt...
Salnikai Autoaibej 1vnt 5ltviso 20lt
TIK NEBESVAIK GERAI, AS PATS TARPINES KEICIAUSI PO DANGTELIAIS IR NE TIKDIAVOLO rašė:Salnikus pirkau ten kur ir remontavo, mokėjau kiek sakė, netikrinau kainų kiek kitur kainuoja...YELOW rašė:To DIAVOLO tarpines po dangteliais yra tik 2vnt, nors ir keturi velenai bet viena tarpine eina virs dvieju veleneliu, 1vnt kaina 34lt viso 68lt...
Salnikai Autoaibej 1vnt 5ltviso 20lt
O dėl tarpinių po dangteliais drįsiu paprieštaraut. Ten fotkėje yra atverstas dangtelis, tarpinės irgi matosi dvi, tiesa susipynusios, bet įdėmiau pažiūrėjus grioveliai tarpinėms matosi aplink kiekvieną velenėlį atskiraihttp://www.esnips.com/web/V6
O niekas nepagalvojot, kad galbut c25xe nuo c25xev galvos tarpines skiriasi? =)DIAVOLO rašė:1. niekas čia nesvaigsta.
2. didžiosiom rašyt nereikia, regėjimu nesiskundžiu.
3. čia įdėta fotkė, kurioje pasididinus matosi 2 tarpinės ir du grioveliai jiems, dalis tarpinių netgi savo grioveliuose guli.
4. pats remonto metu žiūrėjau kiek tų tarpinių ten dedasi, nes man taip pat buvo keista kad ne viena per vis dangtelį, bet po atskirą virš kiekvieno velenėlio, matomai kad tepalo į žvakių šulinėlius nepatektų.
5. gal tiesiog nuimk dangtelį ir nufotkink kaip ten su viena atrodo, nes su dviem aš jau parodžiau.![]()
6. o gal būt ir variklio dangteliai pas mus skirtingi, kažkuri konstrukcija nepasiteisino ir pakeitė kitokiu plastmasės gabalu.
Ne nu tu tai nuostabus esi, tai tu i tarpine ziurek o ne i dangteli, keistuoli tuDIAVOLO rašė:1. niekas čia nesvaigsta.
3. čia įdėta fotkė, kurioje pasididinus matosi 2 tarpinės ir du grioveliai jiems, dalis tarpinių netgi savo grioveliuose guli.
4. pats remonto metu žiūrėjau kiek tų tarpinių ten dedasi, nes man taip pat buvo keista kad ne viena per vis dangtelį, bet po atskirą virš kiekvieno velenėlio, matomai kad tepalo į žvakių šulinėlius nepatektų.
5. gal tiesiog nuimk dangtelį ir nufotkink kaip ten su viena atrodo, nes su dviem aš jau parodžiau.![]()
6. o gal būt ir variklio dangteliai pas mus skirtingi, kažkuri konstrukcija nepasiteisino ir pakeitė kitokiu plastmasės gabalu.
prašau įdėmiai perskaityti 1, 2, 3 ir 4 punktus. AčiūYELOW rašė:Ne nu tu tai nuostabus esi, tai tu i tarpine ziurek o ne i dangteli, keistuoli tuDIAVOLO rašė:1. niekas čia nesvaigsta.
6. o gal būt ir variklio dangteliai pas mus skirtingi, kažkuri konstrukcija nepasiteisino ir pakeitė kitokiu plastmasės gabalu.![]()
Nuvaziuok i servisa kartoju ir pasiklausk, ar bent parduotuvej pasiziurek![]()
AS TAU DAR KARTA RAIDES PADIDINSIU, KAD SUPRASTUM JOG DABAR AS TARPINE NAUJA SU SAVIM BAGAZINEJ VEZIOJOS, IR KAI FOTIKA PASIIMSIU DAR NUFOTKINSIU, VIEN DEL TAVES KURIS SPANGSTA PAMATES DANGELI IS ANTROS PUSES![]()
KAI TAU IRODYSIU TIKIUOSI KITA KARTA GYVAI DAIKTO NEMATES GARSIAI NESVAIGSI
na, aš irgi čiupinėjau tas tarpines, nes kai man jas pakeitė, vistiek biški tepalą leido, todėl ėmiau tuos dangtelius, valiau tuos keturis grėvius kokį pusę dienos, o paskui kokį pusę valandos tas keturias tarpines, kol pagaliau nuriebalinau ir sudėjau jas į tas keturias vietas, sutepiau hermetiku ir vėl uždėjau, net fotkėje jos matosi, jeigu nemačiau kaip tada nufotkinau jas??? O savo įžeidžiančias replikas pasilik sau, neįžeidinėjau tavęs, todėl ir pats galėtum savo demagogijas prilaikytYELOW rašė:Gal tu ir teisus uzsivedziau, biski persiprasau bet 100proc zinau kad esu teisuscalibra rašė:Klaipeda su Siauliais prasome nesipeshti, tarpine to neverta! =)
Nepermokėt negalėjau, nes dedasi pas mane keturios, dviejų niekaip neįdėsiYELOW rašė:Tai tos tarpines ziauriai nepatvarios, tik jei perki nauja, po vienu dangteliu eina viena tarpineSiaip dangteliai pas musu visiskai identiski(is nuotraukos matau) tik ot tarpines galejoskirtis, tik jei tu mokejai uz 1vnt 30lt ir emei 4vnt tai permokejai, nes dviguba tarpine 36lt