Mano istorija tokia, iranga dejau Ciampas imoneje Kaune, nors pats dabar dirbu Vilniuje apsispresti padejo Kauno mazesnes kainos. Mokejau 2600LT
Idejo ir prasidejo problemos, variau pas juos gal 3-4 kartus nieko padeti negalejo. Atvirai sakant "uzknisau" as juos ir jie man pasake atiduodam babkes ir vaziuok is cia.. tai sutariau kad be jokios papildomos priemokos man pakeis i brangesne BRC iranga.
Siaip su savo Cali buvau nuvares i Autodujos Vilniuje, ten biciukas maladec bent jau bande spresti problema.. kadangi nededa jie STARGAS tai neturejo softo tai irangai. Bet dekingas jam kad rado kame kampas, t.y. per riebus paduodamas misinys ir kompo klaidos.
Siandien gausiu masina su BRC iranga ziuresiu rezultatus. Del purkstukines irangos vienareiksmiskai geriau negu I , II ir III kartos stai kodel:
1) Normaliai vazineji, beveik neprarandi traukos
2) Kompas tiksliai normuoja duju padavima, tai sutaupai apie 2L duju 100 km. Pas mane vid. suvartojimas 8,6L/100KM tiems kurie taupo pinigus paskaiciuokit kad skirtumas tarp II ir IV irangos yra 1000-1500LT tai bet kokiu atveju nuvaziavus 30000KM tas skirtumas atsiperka ir be viso sito gauni pridetine verte t.y. lengviau ir brangiau parsiduoda masina
3) Del tikslaus duju normavimo vyksta pilnas dujusudegimas t.y ekologiskesnis vaziavimas maziau sieros junginiu kas maziau eda dusliarka, kuria pakeist taip pat kainuoja
4) yra posakis kas taupo moka du kartus, bet jau toki kazkur girdejau
tai va apie taupyma, jei kas desit tik nedekit kokioj neaiskioj kontoroj, esu gyvas pavyzdys kaip "sutaupiau" ir kiek problemu turejau. Jau geriau sumoket 300LT brangiau bet isidet normalioj firmoj, man asmeniskai dideli ispudi paliko autodujos (ADS) vilniuje.