El.langu sistema
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
El.langu sistema
ra migtukai, pakelejai. Ko dar reikia, kad pilnai veiktu? Nes ketinu pirkti, o nezinom ko truksta 
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
trechias mygtukas - priverstiniam langu pakelimui. pvz zhiema prishala ir iki galo nepasikelia - laikai ta mygtuka ir uzhdarineji - langas uzhsidarys nepasiant trukdzhiu.
kiek supratau nepasikelia langas spustelejus ilgiau mygtuka? gal buvai atjunges akumuliatoriu ir neuzhprogramavai langu? pakeles langa iki galo paspausk ir palaikyk kokias penkias sekundes uzhdarymo mygtuka - taip uzhsiprogramuoja ir veikia pilnas lango pakelimas-nuleidimas ilgiau palaikius mygtuka.
del langu pakelimo uzhrakinant. pas mane signalizacija uzhdaro, tai labai tiksliai nezhinau. kad langas/langai uzhsidarytu pasuk dureliu spynoje rakta 45 laispniu kampu ir palaikyk (tik nepamenu ar pagal laikrodzhio rodykle ar priesh) - langas turi uzhsidaryt. Jeigu yra gamykline signalizacija ir ji veikia - rakta pasukus pagal laikrodzhio rodykle 90 lapsniu isijungia signalizacija ir automatishkai pakyla langai. Jeigu turi negamykline signalizacija - ja reikia prijungti prie langu valdymo (taip vadinamas komforto paketas - jeigu langai su raktu nesidarineja - reishkia to paketo nera ir reikia atskirai imontuot) - tada ijungus signalizacija langai uzhsidarys. Shiaip tai geras navarotas, bet kai vasara noresi palikti truputi praverta langa - neishdegs
arba reiks rankom/pagaliu sustabdyt kylanti langa.
kiek supratau nepasikelia langas spustelejus ilgiau mygtuka? gal buvai atjunges akumuliatoriu ir neuzhprogramavai langu? pakeles langa iki galo paspausk ir palaikyk kokias penkias sekundes uzhdarymo mygtuka - taip uzhsiprogramuoja ir veikia pilnas lango pakelimas-nuleidimas ilgiau palaikius mygtuka.
del langu pakelimo uzhrakinant. pas mane signalizacija uzhdaro, tai labai tiksliai nezhinau. kad langas/langai uzhsidarytu pasuk dureliu spynoje rakta 45 laispniu kampu ir palaikyk (tik nepamenu ar pagal laikrodzhio rodykle ar priesh) - langas turi uzhsidaryt. Jeigu yra gamykline signalizacija ir ji veikia - rakta pasukus pagal laikrodzhio rodykle 90 lapsniu isijungia signalizacija ir automatishkai pakyla langai. Jeigu turi negamykline signalizacija - ja reikia prijungti prie langu valdymo (taip vadinamas komforto paketas - jeigu langai su raktu nesidarineja - reishkia to paketo nera ir reikia atskirai imontuot) - tada ijungus signalizacija langai uzhsidarys. Shiaip tai geras navarotas, bet kai vasara noresi palikti truputi praverta langa - neishdegs
Re: El.langu sistema
Pravodkes reikia. As susidejau praeita savaite, tai pats laidus vedziausi. Nebuvo nei i duris isvesta, nei i valdymo panele! Reikia tik laidu ir valdymo paneles, reles yra pakeleju platose.blue_angel rašė:ra migtukai, pakelejai. Ko dar reikia, kad pilnai veiktu? Nes ketinu pirkti, o nezinom ko truksta
Nitro dekui uz info
na akuma buva uatjunges, bet ta prasme man atroodo kad anksciau budavo paspaudi kad atidarytu langa, enet nelkaikant jis pilnai pats atsidaro tik paspaudus, o jei nori kad sustotu turi paspaust i virsu. o dabar jei nori pilnai atidaryti reik laikyt knopke tol kols pilnai atidarysi
-
Romeo...
gerieji zmones. o pas mane visai langai neveikia
budama blondine suprantu tik tiek kad yra mygtukai ir stiklai:) sake ir varikliukai kazkokie ten duryse irgi yra, bet atseit kazkajp kazkur dingsta elektra pakeliui ir nedaeina iki ju:D juokingai ce biski papasakojau, jus tik man pasakykit kas man gali padeti ir kur ir ka man dabar daryti ir kur ta elektra dingsta:) ba biski jei karsciai tai dust pradesiu...
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Vilnius
pabandyk pasiskambinti is sia firmele :
http://www.automintis.lt/automintis.html
Ten mano nuomone geri elektrikai
http://www.automintis.lt/automintis.html
Ten mano nuomone geri elektrikai
-
Romeo...