"papiktinta" calibra

Viskas apie išorės tuning'ą.
happy
Pradedantysis
Vietovė: Zhemaitija

"papiktinta" calibra

Standartinė happy »

Na kazkur maciau, kad buvo uzdeti ant priekiniu faru antakiai (papiktinta berods raudona cali), tik niekaip neberandu kur :( :oops: . Gal kas netycia zinot, nes jau beveik visa foruma perejau ir neberandu :evil: ....Labai reikia :?
SPARCO
Klubo ex-Narys
Vietovė: KAUNAS-DUBLIN
Kontaktinė informacija:

Standartinė SPARCO »

o kam tau?
NISSAN SILVIA S14
TOYOTA GLANZA V
Japanese battle: 2.0 N/A VS 1.3 TURBO :twisted:
snooper
Krikštytojas
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė snooper »

SPARCO rašė:o kam tau?
Na labai piktas zmogus ir nori savo kale papiktinti :D

O jei rimtai tai ir man idomu, kas ka zinote siuo kllausimu. kiek maciau galima kapota siek tiek prisivirinti ir gaunasi papiktinimas, pas daugeli taip ir padaryta... kas del antakiu ?
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
Bogda
Entuziastas
Vietovė: Vilnius-Ukmergė

Standartinė Bogda »

Siaip maciau antakis vientisas uzsideda jio kaina 50lt kazkur.Bet aisku kai privirintas graziau bet ir kapota teks dazyt ir spakliuot.
SPARCO
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SPARCO »

Jei virinsi kapota, tai iskart gali eiti pirkt halogenu :D
NISSAN SILVIA S14
TOYOTA GLANZA V
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Ir beto rudys vistiek ishlenda per siule. Bent as jau ne pas viena maciau. pas mani tai tas plastmasiakas :roll:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
happy
Pradedantysis

Standartinė happy »

Na kai pamaciau tas cali "akis" tai l.patiko, o del rudziu tai pas mane ta Suomiska, del to galvojau, kad su rudim problemu nebus :roll: . Aisku gerai butu isgirsti daugiau nuomoniu ar apsimoka. O kokie ten dar plastmasiakai dedasi, as tai galvojau, kad tik skarda galima "prisiuti"? (Naujokas dar, uz tai ir nezinau nieko :oops: )
Bogda
Entuziastas
Vietovė: Vilnius-Ukmergė

Standartinė Bogda »

Tai vistiek kai virini jau metala kaitina ir jis jau pazeistas nors ir cinkuota butu vistiek jei virinta jau netas.
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

happy rašė:del rudziu tai pas mane ta Suomiska, del to galvojau, kad su rudim problemu nebus :roll:
Siandien kaip tik mano caly apzhiurejo sharunas/justas ish vidaus (nes nuardytas visas salonas iki metalo), tai jis jau mates ne deshimti calibru - sake, kad stovis labai neblogas (pas mane irgi suomishkas variantas).

Del "antakio"/"blakstienos" - kapoto virinti nenoriu, nes su musu meistreliais labai tiketina, kad paskui anksciau ar veliau per ta vieta atsiras itrukimai, arba prades rudyti + skardos krashtas gali pradeti greichiau koroduoti, tai ash tos minties apie "agresuarizacija" atsisakiau =)
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

kazkaip tu suomishku variantu daugiau negu vokishku (mano beje irgi) :lol: :lol: :lol: gal visgi šaltinis kuriuo mes remiamės nėra toks visiškai teisus :roll:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
happy
Pradedantysis

Standartinė happy »

Taigi kaip ir persigalvojau del to antakio :| , nesinori, kad paskui rudys islystu del mano kaltes. Kadangi tik ka nusipirkau, tai norejosi ka nors patiununguoti, tie visi spoileriai reikalauja gero skonio, be to ir pabode, o tos "akys" man atrode kazkas originalesnio :roll:(cia aisku skonio reikalas) ....Taig aciu uz patarimus, reikes iskoti ko nors kito (idomesnio) :roll: ....
happy
Pradedantysis

Standartinė happy »

O kas liecia tuos Suomiskus variantus, tai as skaiciau www.calibra.lt/suomiska_calibra.php
Ten tipo pagal kebulo nr. gali nustatyti kur kokia calyte rinkta. Tikiuosi tai tiesa, nes pas mane tai rudziu kaip ir nerasta :lol: :lol: (bent kol kas).
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

calibra rašė:
happy rašė:del rudziu tai pas mane ta Suomiska, del to galvojau, kad su rudim problemu nebus :roll:
Siandien kaip tik mano caly apzhiurejo sharunas/justas ish vidaus (nes nuardytas visas salonas iki metalo), tai jis jau mates ne deshimti calibru - sake, kad stovis labai neblogas (pas mane irgi suomishkas variantas).

Del "antakio"/"blakstienos" - kapoto virinti nenoriu, nes su musu meistreliais labai tiketina, kad paskui anksciau ar veliau per ta vieta atsiras itrukimai, arba prades rudyti + skardos krashtas gali pradeti greichiau koroduoti, tai ash tos minties apie "agresuarizacija" atsisakiau =)

pas mane uzvirinta. 3 metai, juokiu problemu. o vat kur po tuo uzvirinau opelio zenliali matj ego :) tai ten jau matosi brokas :(
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

serik222 rašė:pas mane uzvirinta. 3 metai, juokiu problemu. o vat kur po tuo uzvirinau opelio zenliali matj ego :) tai ten jau matosi brokas :(
Nu tai pas tave dare zmones su teisingom rankom ir teisingom medziagom, o dabar tokiu jau nebera - visi atkalineja mashinas ish shtatu - kad butu kuo greichiau ir ish ishores blizgetu, man tas pats, kad ten shpakliaus kilogramai ir po pusmechio jau dazhai keliasi...

Ash savo irgi atidaviau perdazhymui. Zhiuresim kas gausis, nors nieko labai stebuklingo nesitikiu - jau pasimokiau, kad tiketis naujo automobilio po kebulo perdazymo neverta, antraip veliau teks labai nusivilti..
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

Standartinė serik222 »

calibra rašė:
serik222 rašė:pas mane uzvirinta. 3 metai, juokiu problemu. o vat kur po tuo uzvirinau opelio zenliali matj ego :) tai ten jau matosi brokas :(
Nu tai pas tave dare zmones su teisingom rankom ir teisingom medziagom, o dabar tokiu jau nebera - visi atkalineja mashinas ish shtatu - kad butu kuo greichiau ir ish ishores blizgetu, man tas pats, kad ten shpakliaus kilogramai ir po pusmechio jau dazhai keliasi...

Ash savo irgi atidaviau perdazhymui. Zhiuresim kas gausis, nors nieko labai stebuklingo nesitikiu - jau pasimokiau, kad tiketis naujo automobilio po kebulo perdazymo neverta, antraip veliau teks labai nusivilti..
galiu ta meistriokja pasiulyt. mano bendradarbis. dare apie diena net. is triju daliu . kiek kas pasiulys uz toki darba ? ant fotkes matosi.
www.neciunai.lt
sodyba. vestuves. kubilas . pirtis.
www.pirtis-baseinas.lt
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

serik222 rašė: galiu ta meistriokja pasiulyt. mano bendradarbis. dare apie diena net. is triju daliu . kiek kas pasiulys uz toki darba ? ant fotkes matosi.
Dekui uz pasiulyma, bet man tai jau pozna - atiduota dazymui.
happy
Pradedantysis

Standartinė happy »

galiu ta meistriokja pasiulyt. mano bendradarbis. dare apie diena net. is triju daliu . kiek kas pasiulys uz toki darba ? ant fotkes matosi.
O kokiam mieste tas meistras?
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

manau kad vilniui. idomiau butu kaina :) blin vokiechiai prakishineja galim sakyt.
Angelas
Entuziastas
Vietovė: Sostine

Standartinė Angelas »

as neseniai nusipirkau calibra. atvezta is vokieciu ir trys vokieciai seimininkai buvo. bet pagal ta linka, paziurejau kad pas mane skaiciu 9 yra o ne 1, tai kaip suprantu tai suomiskas varijantas. bet kazkaip idomiai :) na del rudziu tai kolkas nesimato ;)
soundas
Entuziastas
Vietovė: Kalvarija

Standartinė soundas »

Man dare ta antaky, vientisa su kapotu, tai nieko nevirino, o padare ish stiklo pluoshto ir kiek maciau jis varztais prisuktas, o kad dar ten daryta tai nezinau bet tikrai nevirinta, ir galiu pasakyt kad labai tvirtai laikos, nes pas mane reik trenkt kapota(bishki buferis nelabai leidzia uzdaryt) tai visalaika tas snapas trankosi ir niekas ten nenukrenta.. :?
happy
Pradedantysis

Standartinė happy »

soundas rašė:Man dare ta antaky, vientisa su kapotu, tai nieko nevirino, o padare ish stiklo pluoshto ir kiek maciau jis varztais prisuktas, o kad dar ten daryta tai nezinau bet tikrai nevirinta, ir galiu pasakyt kad labai tvirtai laikos, nes pas mane reik trenkt kapota(bishki buferis nelabai leidzia uzdaryt) tai visalaika tas snapas trankosi ir niekas ten nenukrenta.. :?
Gal galetum imesti foto kaip ten pas tave tas antakis atrodo? Ir kiek tau sukainavo viskas :roll: ?
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

http://www.imagestation.com/album/index ... 2107417238
Tik ce gal nelabai matyt nes su telfu fotkinta, kai bus laiko reiks su fotiku perfotkint.
Kaina 160lt ash mokejau ce uz antaky, spaklevima, gruntavima ir pan. vienu zodziu buvo like tik nudazyt.
Poto apie 50Lt uz dazus ir 50 uz dazyma.
Viso 260Lt man ishejo :?
SPARCO
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SPARCO »

Neblogai cali atrodo :wink:
NISSAN SILVIA S14
TOYOTA GLANZA V
happy
Pradedantysis

Standartinė happy »

soundas rašė:http://www.imagestation.com/album/index ... 2107417238
Tik ce gal nelabai matyt nes su telfu fotkinta, kai bus laiko reiks su fotiku perfotkint.
Kaina 160lt ash mokejau ce uz antaky, spaklevima, gruntavima ir pan. vienu zodziu buvo like tik nudazyt.
Poto apie 50Lt uz dazus ir 50 uz dazyma.
Viso 260Lt man ishejo :?
Jo, nelabai matosi :? ...O tai nesupratau, ar tu kapota perdazei (sprendziant pagal kaina, tai turbut ne), ar tik antaki nudazei?
soundas
Entuziastas

Standartinė soundas »

Kapota perdaziau, 100ml=14Lt, 300ml reikia tai dauginam 3*14=42Lt o darbas perdazymo man 50Lt kainavo.
Atsakyti