Satellite Radio Ready
Satellite Radio Ready
Kas daugiau ka zinot apie Satellite Radio Ready nei ash?
man ydomu kokios yrangos reikia kad pasijungti sita dalyka? Ir ar kasnors tai daret?
-
Nerijus R.
- Pradedantysis
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Taip yra labai dauk, bet matai atsiprashau, kad ash paklausiau. Ir jai man negali paaishkint tai bent nekalbek betka.. Ishvis kokia shio forumo esme jai ash paklausiau, o tu man liepi ieshkot internete? Ir jai sakai kad ash fantazuoju tai gal gerai ishmanai kad taip kalbi? Gal man paaishkint galetum? Sorry bet kad jau kitaip neina...
-
SPARCO
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: KAUNAS-DUBLIN
soundas rašė:Taip yra labai dauk, bet matai atsiprashau, kad ash paklausiau. Ir jai man negali paaishkint tai bent nekalbek betka.. Ishvis kokia shio forumo esme jai ash paklausiau, o tu man liepi ieshkot internete? Ir jai sakai kad ash fantazuoju tai gal gerai ishmanai kad taip kalbi? Gal man paaishkint galetum? Sorry bet kad jau kitaip neina...
NISSAN SILVIA S14
TOYOTA GLANZA V
Japanese battle: 2.0 N/A VS 1.3 TURBO :twisted:
TOYOTA GLANZA V
Japanese battle: 2.0 N/A VS 1.3 TURBO :twisted:
-
Nerijus R.
- Pradedantysis
pries klausdamas bent pasidometum tuomet kad durnium kitu akyse neliktum...
tam internetas ir yra kad bent pradine info susirastum o po to klaustum, o dabas pasirodei kaip koks patylesiu...
P.S. Kiek stociu Vilniuje DAB'ui veikia???
tam internetas ir yra kad bent pradine info susirastum o po to klaustum, o dabas pasirodei kaip koks patylesiu...
P.S. Kiek stociu Vilniuje DAB'ui veikia???
JL AUDIO, RAINBOW, JBL, INFINITY, POWERAMPER, XETEC, PHASE EVOLUTION, RS AUDIO, MAGNAT, ALPINE aparatura 10-15-20proc pigiau
Naudota auto aparatura su garantijomis
8600 63066
8600 63066
nu man nesuvokiama kad mashinoi reikalingas sat radijas ;] toks vaizdas kad nera kur pinigu kisht.
ps vilniui DAB stochiu pakankamai - http://www.rrt.lt/index.php?460946484
ps vilniui DAB stochiu pakankamai - http://www.rrt.lt/index.php?460946484
-
Nerijus R.
- Pradedantysis
matyt taip ir yra, matyt zmones dar internetu neismoko naudotis, o ten juk tiek info... tik forumus ir zino kur kokia nesamone uzklausti.. net biesina dazniausiaisoundas rašė:Visishkai nemanau kad pasirodziau durnium, o jai tu manai kad pasirodziau, tai ce kas antros temos autoriu galima durnium vadinti..![]()
Komentaru atgal nereikia, neturiu nei noro nei laiko ce rashyt..
JL AUDIO, RAINBOW, JBL, INFINITY, POWERAMPER, XETEC, PHASE EVOLUTION, RS AUDIO, MAGNAT, ALPINE aparatura 10-15-20proc pigiau
8600 63066
8600 63066
-
Nerijus R.
- Pradedantysis
turiu, man reklamos cia nereikia. Nes kur jau kur bet cia tikrai neieskau klientu.soundas rašė:Nerijus R. o tu turi calibra? Ar ce tik reklamuotis atejai?
P.s. noreciau trumpo atsakymo, be komentaru.
8600 63066
8600 63066
-
Nerijus R.
- Pradedantysis
manau tie kas turi calibras nelabai turi pinigu investuoti i rimtesne aparatura, labai mazai kas isidejes normaliai, calibriniams svarbiau tuningas kaip i tokio tipo masina, ar as neteisus? 
8600 63066
8600 63066
Na ash asmeniskai nesenai isigyjau calibra tai dar vis kisu.Ir norejau buten calibros o ne kregzdes kokios.Seimos neturiu darba turiu tai galiu investuot i savo auto.Siaip i audio jau sukises uz suba ir stipra 900lt cia mano reikmem uztenka aisku nori daugiau moki daugiau.Bet tikrai negali sakyt kad kas vazineja su calibra neturi pinigu gal jam patinka sitas modelis.