Lempų reguliavimas

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Lempų reguliavimas

Standartinė Nitro »

Sveiki, ar reguliuojasi priešrūkinės ir ilgosios lempos? Nes kiek žinau ilgosios turi šviesti lygiagrečiai, o pas mane toks itarimas, kad šviečia abi į centrą.
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Re: Lempų reguliavimas

Standartinė calibra »

Nitro rašė:Sveiki, ar reguliuojasi priešrūkinės ir ilgosios lempos? Nes kiek žinau ilgosios turi šviesti lygiagrečiai, o pas mane toks itarimas, kad šviečia abi į centrą.
Reguliuojasi reflektorine panele, kurioje yra tuo paciu ir ilgosios ir trumposios ir priesrukines, kitaip tariant - viskas kartu. Atskirai priesrukines ar trumposios galetu reguliuotis nebent ant varztu, kuriais tvirtinasi prie reflektorines paneles, bet cia toks levas budas - nera priejimo reguliuoti imontavus zibinta. Beje, dar gali kazkiek zibinta atlaisvines nedaug keisti jo padeti.
vaidotas
Naujokas

Standartinė vaidotas »

O kurioje ten tiksliai vietoje reguliuojasi? pas mane viena fara sviecia biski per aukstai - praita rudeni buvo smulki avarija ir teko keisti faros stikla. Seip figne ale technikines del to nepraeis. Pamenu kai nusipirkau masina irgi nevienodai sviete, tai per apziura ant gero zmogaus pakliuvau - sureguliavo jis man per 30 sekundziu. As pats niekaip nerandu kur ten ranka uzkisti :oops:
Calibra 16V
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

vaidotas rašė:O kurioje ten tiksliai vietoje reguliuojasi? pas mane viena fara sviecia biski per aukstai - praita rudeni buvo smulki avarija ir teko keisti faros stikla. Seip figne ale technikines del to nepraeis. Pamenu kai nusipirkau masina irgi nevienodai sviete, tai per apziura ant gero zmogaus pakliuvau - sureguliavo jis man per 30 sekundziu. As pats niekaip nerandu kur ten ranka uzkisti :oops:
Is kitos puses yra tokie balti sesiakampiai plastmasiniai varztai.
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
vaidotas
Naujokas

Standartinė vaidotas »

calibra rašė:
vaidotas rašė:O kurioje ten tiksliai vietoje reguliuojasi? pas mane viena fara sviecia biski per aukstai - praita rudeni buvo smulki avarija ir teko keisti faros stikla. Seip figne ale technikines del to nepraeis. Pamenu kai nusipirkau masina irgi nevienodai sviete, tai per apziura ant gero zmogaus pakliuvau - sureguliavo jis man per 30 sekundziu. As pats niekaip nerandu kur ten ranka uzkisti :oops:
Is kitos puses yra tokie balti sesiakampiai plastmasiniai varztai.
Dekui, radau. Pas mane tik juodos spalvos 8) kazkaip nepagalvojau, kad sonuose gali but ir dar taip patogiai. O kadangi juodi tai nefiga dar ir nersimato nezinant.
Calibra 16V
edgarukas
Pradedantysis

Standartinė edgarukas »

Gal kas gali patart kuriam servise galima butu Vilniuje sureguliuoti sviesas. Siandien variau technikine, bet nepraleido del sviesu :?
mad_kaker
Klubo Narys
Vietovė: Skuodas

Standartinė mad_kaker »

dauguma servisu turi iranga sviesom reguliuot. vaziuok kur mazesnes eiles.
edgarukas
Pradedantysis

Standartinė edgarukas »

Dekui, bandysiu ieskot. :roll:
Uždaryta