Dujos
Man tai iswis faina buwo, kai uzgesau kai baigesi benzas, nors duju pilnas bakas buwo pripiltas. Nuwilko i kolonke, uzpyliau benzo pora litru ir ant duju jau galiu waziuot. Pasirodo taip specialiai padaryta, nes dujom waziuojant benzo siurblys wistiek dirba, o kai benzo nera kompas supranta, kad kuras baigias ir stop. nors duju dar dchj. Taip siurbliui neleidziama tuscia eiga dirbt. gal ir nieko finta. 
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Pas mane lygiai tas pats...Lauris rašė:nesuprantu, kaip jis ten taip uzsisiurbia...pavaziuoju per miesta, uzgesinu ~5-10 min, ir kai noriu vel uzkurt reikia bsk pakociot kad uzsivestu...ir ant benzo ir ant duju tas pats mazarmas...
As dar stengiuos pries vedant jau pradet spaudinet pedala iki dugno. Tada gal dar pagauna gerai ir neuzgesta, bet tada reikia prilaikyti vis ant 3000, kad neuzgestu.
Siandien viskas buvo gerai. Bet vakar tai uzgeso is karto. Paskui reikejo 10 sek. drygint degima, kad uzsikurtu.
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
Supranti, kol as nuvaziuoju iki ten kur dejo - viskas susitvarko, dingsta nesamones, ir kai pajungia savo aparatura sako: "Ko tu cia atavziavai??? juk viskas gerai veikia".tomas rašė:Tokiu atweju geriau i ta skyle, kur dujas dejo waryt, tegul knisasi.
Taip ir yra - nuvaziavus 20 km situacija pasikeicia, gal pakaista variklis ar kas ten ivyksta, kad paskui visa diena be problemu galima lakstyt.
Taip jau 4 kartus vaziavau ten kur dejo: PROPANAS. Kai tik prasidejo nesamones, tai jie man pravale laisva eiga, ir kazka sugadino. Paskui pradejo mirkset lempute kas 6 sekundes, kai apsukos 3000 rpm.
Karocia, Isvada: gal geriau ir be tu kur dejo apsieisiu...
Zvakes pasikeiciau => NGK.
Dabar galvoju gal dar laidus pasikeisti:= 190 Lt NGK.
Bet kazin ar kas pageres. Todel ir abejoju, juk niekas nesideda laidu uz 200 Lt ane???
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
Lauris rašė:nesuprantu, kaip jis ten taip uzsisiurbia...pavaziuoju per miesta, uzgesinu ~5-10 min, ir kai noriu vel uzkurt reikia bsk pakociot kad uzsivestu...ir ant benzo ir ant duju tas pats mazarmas...
Nebent pas tave jau kazkas ziauriai uzsikimse... Pas mane tai kai is karto kuri ir uzgesta, o paskui drylini 15 sek. kol uzsikuria.
Del sito pastebejau toki dalyka: kai suki degima palaikyk vos vos ilgiau, kai atrodo kad pagavo, dar bent sekundes dali uzsukes palaikyk ir spaudinek gaza.
Gal pades.
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Basildon (UK)
pizdum blet tas dujas, kol saltas variklis, ir pradeda vaziuot is karto su dujomis, tai po 4-5 kilometru isvis uzgesta, ir nesuprasi nuo ko. ir paskui jau ragas, ne benzu ne dujom neuzsikuria. aisku pastovi keleta valandu ir vel viskas ok, uzsikuria ir vel vaziuoju ant duju ir tada jau po 2-3 kilometru uzgesta vel. bet jei pavaziuoju 3-4 kilometrus ant benzo, ir paskui jungiu y dujas, tai buna viskas ok...ir isvis krv dar nemates, kad bevaziuojant uzgestu ir paskui isvis neuzivestu, nors ir duju ir benzo zavalia...Lauris rašė:nesuprantu, kaip jis ten taip uzsisiurbia...pavaziuoju per miesta, uzgesinu ~5-10 min, ir kai noriu vel uzkurt reikia bsk pakociot kad uzsivestu...ir ant benzo ir ant duju tas pats mazarmas...
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
Lauri - uzkurk ant benzo ir spausk ir laikyk 3000-4000 rpm kokia 20 sek.
Paskui atleidi iki 2000 ir kali ant 5000 kokia 5-iom sekundem.
Paskui vel po biski leidi leidi ir vel nagruzka 3500 rpm.
Paskui spaudineji gaza 2000-5000 letai, greiciau, vel letai. Maigai maigai...
Tada perjungi ant duju.
Vel maigai pedala 2000-3000-4000-5000-...
Jau kai atsibosta (ne anksciau kaip po 5 minuciu) tada leidi nukristi iki 1500 ir meti 1-a saiba ir vaziuoji. Kita saiba meti tik ant 4000 t.y. kai pradeda kriokt.
Taip vaziuok 5-10 min. Jei stovesi ant sviesoforo - tai neleisk nukristi zemiau 2000, kad neuzgestum.
Pazesi kas bus pravaziavus 10-20 km.
Gal ten viskas prasipus ir sudegs arba supus.
Bent jau nervus isliesi ant variklio ir duju.
Man tai paskui pagereja ant sirdies
Paskui atleidi iki 2000 ir kali ant 5000 kokia 5-iom sekundem.
Paskui vel po biski leidi leidi ir vel nagruzka 3500 rpm.
Paskui spaudineji gaza 2000-5000 letai, greiciau, vel letai. Maigai maigai...
Tada perjungi ant duju.
Vel maigai pedala 2000-3000-4000-5000-...
Jau kai atsibosta (ne anksciau kaip po 5 minuciu) tada leidi nukristi iki 1500 ir meti 1-a saiba ir vaziuoji. Kita saiba meti tik ant 4000 t.y. kai pradeda kriokt.
Taip vaziuok 5-10 min. Jei stovesi ant sviesoforo - tai neleisk nukristi zemiau 2000, kad neuzgestum.
Pazesi kas bus pravaziavus 10-20 km.
Gal ten viskas prasipus ir sudegs arba supus.
Bent jau nervus isliesi ant variklio ir duju.
Man tai paskui pagereja ant sirdies
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
Pala pala naktimis juk buna +6 - ar cia irgi uzserknyja ???tomas rašė:... ausinimo skyscio. Tuomet jis buna apserksnijes.
Man tai problems buna kai temp mazdaug +15 nakti.
Ir tik is po nakties. Jei diena vazineji viskas ok buna, kad ir po 2 val. kuri vel ar po 6 val.
Jau 2 savaites man su dujom viskas ciki kuriasi persijungia - kaip jums?
Lauksim nauju bairiu
-
Lauris
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Basildon (UK)
EDWARD555 rašė:Jo kazkaip BRC nepatinka calibrom.
Nors siaip kaip kada. Pvz.:
Spalio 8 diena: Neuzsiveda - trukcioja. Apsukos sokineja nuo 500 iki 1500 ir vel 500 vel 1500. Keiciasi kas 5 sekundes. Nieko nespaudi. Vistiek sokineja.
Spalio 9 d. - viskas ok. Uzsikuri, perjungi dujas ir ok. Variklis kaip bite.
Nedreba, nieko. Vaziuoji ok.
Spalio 10 d. - irgi viskas ok.
Spalio 11 d. - Vel nesamones ryte. Ant benzo trukcioja. Spaudi gaza netraukia atrodo kad nespaustum gazo. Po pietu vel kuriasi ok ir varo kaip paselus))
Truksta zodziu - YOMAYO Spalio 13 d. ziuresim kaip bus
paveluotas cia bus mano atsakymas bet man tas pats....sakai ant benzo trukcioja? o ant duju ok? ar kaip ten? seip vienam taip buvo. tai nusipirko nauja oro srauto matuokle ir susitvarke laidus su fishke kur ateina y ta matuokle. nes vienas toks laidelis, plauko storumo buvo bsk nusilankstes ir ta pati problema buvo. as cia rasau paveluotai, mazum jau tu susitvarkiai pats...
[img]http://calibra.kaifas.lt/blevyzgos/driver.png[/img]
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
Pastebeta, kad kai ore temperatura >30 ant saules, tai kuriasi be problemu, viskas vyksta be problemu. O kai saules nera, ir temp. lauke <15 tada jau buna blogai. Kai variklis uzsyla, tai viskas praeina.Lauris rašė: paveluotas cia bus mano atsakymas bet man tas pats....sakai ant benzo trukcioja? o ant duju ok? ar kaip ten? seip vienam taip buvo. tai nusipirko nauja oro srauto matuokle ir susitvarke laidus su fishke kur ateina y ta matuokle. nes vienas toks laidelis, plauko storumo buvo bsk nusilankstes ir ta pati problema buvo. as cia rasau paveluotai, mazum jau tu susitvarkiai pats...
Zodziu vasarine masina
Traukia, kol temp neuzkyla iki 90. Paskui jau ruuukyk
Nieko netaisau, yra kaip yra. Spalis jau seniai buvo...