Dj_Kinder rašė:Jomajo, sestasis meet'as, bet Calibru kaip nebuta...Tiesa, viena Cali galima kaip ir skaityti naujoke. Gaila, kad Egides masiniukas uzlinko... Bet svarbu pas zmogus buvo su Astra!
Tas pats auto seimos narys!
Apie MEET'US ir visa kita! ! !
Moderatorius: SpottAuto
Jo, manau, kad jis varo, nes Arsenalas laimejo (1:0) ir Noretum islose lietuvisku pinigeliu kelionei.SpottAuto rašė:Noretum tai gal jau i GM varai?
Jei ne paslaptis, kiek statei, kokiu santykiu ir kiek laimejai? Gal, blem, rimtai apsimoka statyti...
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]
Pala palaSpottAuto rašė:patikek kad apsimokejo jamvsio vaziuosi kaip didelis
tai kuria cali varom i sostine?
Tai,kad man ta nesamone reik db ziuret,bo sprogsiu netycia
Bet jei jau db vien tik ant duju vazinesiu tai nieko??
nu ta prasme ryt poryt siom dienom,nes taip greit neprisiruosiu susitvarkyt..
Пить пиво-это наука.
heheheheheheheheheSpottAuto rašė:Nu tai jauciu kad nelabai turetum sprogtlogiskai pagalvojus jei siubliukas neina tai tas kuras tik is filtro, siurbliuko ir pan. gali isvarvet. Tai va po VGM ir susitvarkysi
arba jei su tavo lekiam, tai greit cia galim bedas likviduot
Suprantu,kad tau vienam neidomu,bet blemba..skolintis man db pinigu ir t.t.
nu BAIK
Пить пиво-это наука.
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
nu blin del tokio reikalo jau galetum ir pasiskolint, netaip ir daznai buna, ir nerealiai su nerealia kompanija pasitusintum
taigi biski reikia islekt ir kitur pasizmonet, tikrai nesigailetum, i Siaulius vienas jau vaziavau ir neikiek nesigailiu
Ir per privata galim smulkiau apsitart, tik tu ji paskaityk, nes jau nuo seniau mano zinute pas tave neperziureta stovi 
Db perskaiciauSpottAuto rašė:nu blin del tokio reikalo jau galetum ir pasiskolint, netaip ir daznai buna, ir nerealiai su nerealia kompanija pasitusintumtaigi biski reikia islekt ir kitur pasizmonet, tikrai nesigailetum, i Siaulius vienas jau vaziavau ir neikiek nesigailiu
Ir per privata galim smulkiau apsitart, tik tu ji paskaityk, nes jau nuo seniau mano zinute pas tave neperziureta stovi
Пить пиво-это наука.
Tai tu jau pakrikstytas ir perkrikstytasSpottAuto rašė:Taigi kaip nors issisuksi su tais popiereliaispas mane ir ju nera
bet dedu visas pastangas, kad iseitu i GM nuvykti ir jame sudalivauti.
man neiseina niekaip,maziausia reik 100lt skolintis..nu ne ne ne..
sekanti.. sekanti.. sekanti..
Пить пиво-это наука.
Jo, buvau prisijunges paziuret kaip einasi derybos del VGM.Noretum rašė:Jis tik prisijunge paziuret,kaip tu man ciesiniSpottAuto rašė:nesenai rode kad ir Dj_Kinder prisijunges buvo![]()
O pats nuejau miegot apie 1:45 val., ziurejau filma.
Na ir ka nusprendet del keliones?
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]