PROBLEM SU CENTRINIU
PROBLEM SU CENTRINIU
tai vat,mano centrinis pamazu nusibaige.is pradziu,tai nesuveikdavo tik kartais,o dabar visai mire.itariu,kad gali but laidai nusilankste,gal kas zinot konkreciai kokios spalvos laidai eina is keleivio duru centrinio uzrakto varikliuko?o gal cia gali but kokia kita beda?
Pas mane pries kelias dienas buvo tokia beda. Kai nuspausdavau signalizacijos pulteli, signalizacija isijungdavo, taciau centrinis nesuveikdavo. Taciau is vidau nuspaudus dureliu uzrakinima, uzsirakindavo abi dureles. Problema buvo perdeges saugiklis. Jis yra prie pat signalzacijos bloko. Mano masinoje jis randasi po "bordacioku". Prie to pacio buvo ir tai, kad ijungus signalizacija, nesumirksedavo posukiai.
95'm. 8v
-
Svečias
Buvo kazkas panasaus, paspaudus pultelyje uzrakindavo ir savaime atsirakindavo. Po kokio 5 karto susiprotedavo. Kai dejau signalizacija pasalinau ideta distancini (su pulteliu) centrinio valdyma , todel teko dasikasti iki gamykl. centrinio valdymo blokelio. Jis yra po dekor. plastmase keleivio puseje prie vyriu ir po bardacioku (tame plastike dar yra laikiklis serviso knygelei). Blokelis - juodo plastiko dezute, prie jo jungiasi stekeris su laidais. Kol nepravaliau stekerio kontaktu centrinis kvailiojo ir po signalizacijos idejimo.
vat cia galimas variantas,nes pas mane centrinis gamyklinis ir is pradziu budavo kartais veikia,kartais ne,o dabar vienas duris tik rakina,jei keleivio buna atrakintos,tai paspaudus pultelio mygtuka vairuotojo durys uzsirakina ir vel atsirakina.kubelwagen rašė:Buvo kazkas panasaus, paspaudus pultelyje uzrakindavo ir savaime atsirakindavo. Po kokio 5 karto susiprotedavo. Kai dejau signalizacija pasalinau ideta distancini (su pulteliu) centrinio valdyma , todel teko dasikasti iki gamykl. centrinio valdymo blokelio. Jis yra po dekor. plastmase keleivio puseje prie vyriu ir po bardacioku (tame plastike dar yra laikiklis serviso knygelei). Blokelis - juodo plastiko dezute, prie jo jungiasi stekeris su laidais. Kol nepravaliau stekerio kontaktu centrinis kvailiojo ir po signalizacijos idejimo.