aciu uz atsakymus
stiklas trukes
stiklas trukes
gal kas patarsit ka daryt...pas mane yra trukes stiklas desiniam kampe.ir tas trukimas vis dideja.jau nemazai.gal pasakysit , ar pirk nauja,kur keist, kokia kaina.esu girdejes apie stiklu virinima ar kazka panasaus.(man taip sake)
aciu uz atsakymus
aciu uz atsakymus
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: vilnius
- Kontaktinė informacija:
as pernai turejau toki nutikima, sedejo draugas masinoj ir atidarinejo sampana ir tas netycia issove
ir tiesiai i priekini stikla
ir pasidare didele zvaigzde
nuvaziavau 200 km iki namu ir ji dvigubai padidejo
tai visas tas dziaugsmas man kainavo 310 lt
aisku galima ir pigiau surast bet pagalvojau vazinet ieskot tai tas pats gautusi, ir kaina todel tokia kad draugas kazkoki tai geresni stikla suorganizavo ne stampovke 
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
As taj dar geresne proga turejau stikla nauja pasikeist
lekiau ryte i darba gal 120 km/h, isejau ant lenkimo ir..atsidare kapotas ir ant stiklo priekinio uzsiwerte, geraj, kad mazas plysiukas apacioj buwo, taj sugebejau greitai sustoti. Tiem kas mate is sono geras waizdzdelis buwo 
jooooooooo... cia tai geraw. neuzspaudei jo?tomas rašė:As taj dar geresne proga turejau stikla nauja pasikeistlekiau ryte i darba gal 120 km/h, isejau ant lenkimo ir..atsidare kapotas ir ant stiklo priekinio uzsiwerte, geraj, kad mazas plysiukas apacioj buwo, taj sugebejau greitai sustoti. Tiem kas mate is sono geras waizdzdelis buwo